Şimdi Ara

DH Bmc'ciler Grubu (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
595
Cevap
0
Favori
145.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Text-tabanlı bir nakliyat simülasyonu olan Trukz oynadınız mı hiç?

Bir online taşımacılık simülasyon oyunu. Amerika ve Avrupa kentlerinin birinden ötekine mal taşıyor, değişen hava koşullarında yolculuğunuzu ve sürüşünüzü planlıyor, nerede ve ne kadar yakıt alacağınıza, aracınızın bakım ve onarımını ne zaman yapacağınıza, yedek parça ve aksesuar seçenekleri arasından hangisini istediğinize karar veriyor, çeşitli destekler veren taşıma şirketlerinden hangisini seçeceğinize karar veriyorsunuz. Gerçek zamanlı sayılabilecek bir sürüş: Yolda geçirdiğiniz süre kadar dinlenmeniz gerekiyor, taşıyacağınız malı da kendiniz seçiyorsunuz, taşıma ücretleri şehirden şehire ve maldan mala değişiyor. Kazandıkça daha iyi araçlar alıyorsunuz, bankadan kredi alma olanağı da var. Hız sınırlarını ve yasal sürüş süresini aşarsanız kaza yapma ve ceza alma riski var. Yolculuğunuzu Google Earth üzerinden birebir izleme imkânı da. Her şey web üzerinden.

Ayrıca şimdi bir de Türk şirketi var oyunda: TURKZ. Hem oyun ve hem de TURKZ hakkında ayrıntılı bilgi için:

http://forum.donanimhaber.com/m_26036332/tm.htm

• quote:

Orjinalden alıntı: kralkaptan86

HAYIRLISIYLA donduk forumaa..

Hoşgeldin..
  • Antakya'dan İskenderun'a giderken Belen Geçididir burası. Bir daha geçerseniz, eski yola da bakın, bir zamanların kamyoncuları ne çileler çekiyormuş...
    quote:

Orjinalden alıntı: MB_Driver
    Hatay Rampası...
     DH Bmc'ciler Grubu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalemzede -- 14 Eylül 2008; 22:35:59 >

• Buraya da Topboğazı denir, bir eser ki sormayın gitsin. Antakya'dan çıktıktan 30 km sonradır. Sağdan Kırıkhan-Hassa-İslahiye-Antep'e gidilir, yol kestirmedir, eskiden otoban da yoktu zaten. Soldan Belen rampasına sararsınız, Belen'in suyundan içersiniz, sonra salarsınız İskenderun'a...
    quote:

Orjinalden alıntı: MB_Driver
    Kırıkhan Yol Ayrımı...
     DH Bmc'ciler Grubu

• Sağol sağol belende arap tavasını yemeyi unuttun yanlız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SCN_Driver -- 15 Eylül 2008; 2:51:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SCN_Driver
    Sağol sağol belende arap tavasını yemeyi unuttun yanlız.

Antakya'dan tok çıkmak lazım usta :)
  • Up'latalım biraz burasını..
  • yazalım abı cıksın yukarıya
  • ya arkadaşlar, darılma gücenme olmasında biraz estetik sorunu yokmu bu bmc lerde? doğan görünümlü şahin gibiler bu aralar sardık ya şu kamyon işine her kamyona durup bi daha bakıyorum, bmc görünce aklıma masey ferguson traktörler ve şahinler geliyo, birazda estetik lazım, heybet lazım yahu! bi türlü ben geliyorum savulun imajı yok bunlarda
  • quote:

Orjinalden alıntı: vacs1024

ya arkadaşlar, darılma gücenme olmasında biraz estetik sorunu yokmu bu bmc lerde? doğan görünümlü şahin gibiler bu aralar sardık ya şu kamyon işine her kamyona durup bi daha bakıyorum, bmc görünce aklıma masey ferguson traktörler ve şahinler geliyo, birazda estetik lazım, heybet lazım yahu! bi türlü ben geliyorum savulun imajı yok bunlarda

Kaptan cargo da tip varda noluyo sen yazıyosun surekli sorunlarını :D en son vebasto sorunu yasamıssın galıba var da var ... 2010 da bmc ye yeni kupa gelicekmis bakalım

• vebasto sorunu dedıgını anlamamıssın herhalde deponun dıbınde 1- 2 cm mazot kalırsa cekmez tabı bu fordun sorunlu oldugunu gostermez
  • zaten hiç bmc kullanmadım, nasıl gider nasıl durur bilmiyorum! gerçi en azından frenleri benimkinden kesin iidir, malum daha öncede yazdım, benimkinin frenleri duayla çalışıyo diye. zaten kamyonluğuna lafım yok bmc nin, yıllardır her ürettiği araç tam türkiye için, amma velakin tip yok

bu arada benim depo hiç çeyreğin altını görmez arabadan alışkanlık, pislik falan çeker diye. Gerçi webastonun çekmemeside normal 10m hortum var yahu, ucundakide hidrofor değil ya:) ayrı depo taktırcam karar verdim.

quote:

quote:

ya arkadaşlar, darılma gücenme olmasında biraz estetik sorunu yokmu bu bmc lerde? doğan görünümlü şahin gibiler bu aralar sardık ya şu kamyon işine her kamyona durup bi daha bakıyorum, bmc görünce aklıma masey ferguson traktörler ve şahinler geliyo, birazda estetik lazım, heybet lazım yahu! bi türlü ben geliyorum savulun imajı yok bunlarda

Kaptan cargo da tip varda noluyo sen yazıyosun surekli sorunlarını :D en son vebasto sorunu yasamıssın galıba var da var ... 2010 da bmc ye yeni kupa gelicekmis bakalım

• quote:

zaten hiç bmc kullanmadım, nasıl gider nasıl durur bilmiyorum! gerçi en azından frenleri benimkinden kesin iidir, malum daha öncede yazdım, benimkinin frenleri duayla çalışıyo diye. zaten kamyonluğuna lafım yok bmc nin, yıllardır her ürettiği araç tam türkiye için, amma velakin tip yok

bu arada benim depo hiç çeyreğin altını görmez arabadan alışkanlık, pislik falan çeker diye. Gerçi webastonun çekmemeside normal 10m hortum var yahu, ucundakide hidrofor değil ya:) ayrı depo taktırcam karar verdim.

quote:

quote:

Kaptan sat cargoyu hemen bi pro cekelim sanada dert tasa kalmasın

• Kolay geliyor bu çaylaklara araba satmak heralde.Git koy bir galeriye arabanı, arabana biçtiği değer, normal değerinden %30 daha az.Üstelik galerilerde araba dolu..
  • quote:

Orjinalden alıntı: CaRgO4030

Kolay geliyor bu çaylaklara araba satmak heralde.Git koy bir galeriye arabanı, arabana biçtiği değer, normal değerinden %30 daha az.Üstelik galerilerde araba dolu..

Cargo cok ciddiye alıyosun mevzuları biraz geyik oldugunu anla o cumlenin ...
  •  DH Bmc'ciler Grubu
  • her zaman ford cargo geçen gün karabük demir çelikten bir yük yüklemişim fecii bende ekotor 2005 adamda bmc 2 mizde ayni yük istanbula bir kaptırmışım 1-2-3-4-5-6-7-8 giyo abi gitmem demiyo her zaman cargo yarbay bişey biliomuş gibi konuşmaaa bendede bir bmc birde cago var 94 fatih fecii ford da bmc güzel araba hakaret yok
  • karabük tomruk çekimleri

DH Bmc'ciler Grubu

DH Bmc'ciler Grubu

DH Bmc'ciler Grubu

• karabük tomruk çekimleri

DH Bmc'ciler Grubu

DH Bmc'ciler Grubu

DH Bmc'ciler Grubu

• karabük tomruk çekimleri BmCpRo827 bide sen tomruk vursan şöyle 45-50 metre çok yakışır
    fatihe enson 45 metre vurduk

DH Bmc'ciler Grubu

DH Bmc'ciler Grubu

DH Bmc'ciler Grubu

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.