quote:Orjinalden alıntı: Eh®imeN Dust'ta kapışmamı olurmuş Kendimden utandım fark yedik Ama Dust hakkında şunu sölim : Bomba nasıl kurulur ve nereye kurulur bilmiyordum. Hacu sende madem neden ismini yazdırdın ki? Olsun iyi maçtı,büyük zevk aldım maçtan bnm için bu çok önemlidir.
quote:Orjinalden alıntı: Snaqe Ben tek oynadım aldım macı benim eşim kimse gelsin artık valla tek çok zorlanıorm hLL OLSUN valla sana. T iken kök söktürdün adamlara. Ayrıca birşey sorucam sana oyunun ilk başında teknik bi sorunmu varmı? Sanki kulaklıkla ilgili sorunun varmış gibi geldi bna
iyi oynadın quote:Orjinalden alıntı: Snaqe Ben tek oynadım aldım macı benim eşim kimse gelsin artık valla tek çok zorlanıorm
quote:Orjinalden alıntı: Snaqe Ben tek oynadım aldım macı benim eşim kimse gelsin artık valla tek çok zorlanıorm Helal valla snaqe yendin bizi Saygılar...
quote:Orjinalden alıntı: SilverQuasar quote:Orjinalden alıntı: Eh®imeN Dust'ta kapışmamı olurmuş Kendimden utandım fark yedik Ama Dust hakkında şunu sölim : Bomba nasıl kurulur ve nereye kurulur bilmiyordum. Hacu sende madem neden ismini yazdırdın ki? Olsun iyi maçtı,büyük zevk aldım maçtan bnm için bu çok önemlidir. Ben Iceworld vs sandım bilmiyordum Dust olduğunu. Konuyu felan okumadım zaten , Gny* giriyor diye girdim. Neyse hakettiniz yendiniz. Konu kapanmıştır.
quote:Orjinalden alıntı: Snaqe Ben tek oynadım aldım macı benim eşim kimse gelsin artık valla tek çok zorlanıorm Helal olsun.İyi oynadın sayılır Bi dahaki maçı takım arkadaşın alır artık.Böyle sıra sıra devam edersiniz
quote:Orjinalden alıntı: Snaqe Ben tek oynadım aldım macı benim eşim kimse gelsin artık valla tek çok zorlanıorm knka gel benım yha msnyı ekle C.ilker@msn.com
quote:Orjinalden alıntı: SilverQuasar quote:Orjinalden alıntı: Snaqe Ben tek oynadım aldım macı benim eşim kimse gelsin artık valla tek çok zorlanıorm hLL OLSUN valla sana. T iken kök söktürdün adamlara. Ayrıca birşey sorucam sana oyunun ilk başında teknik bi sorunmu varmı? Sanki kulaklıkla ilgili sorunun varmış gibi geldi bna heyecanlandım ellerim titriyodu
quote:Orjinalden alıntı: gfbilker quote:Orjinalden alıntı: Snaqe Ben tek oynadım aldım macı benim eşim kimse gelsin artık valla tek çok zorlanıorm knka gel benım yha msnyı ekle C.ilker@msn.com ekledim.
quote:Orjinalden alıntı: Gny* quote:Orjinalden alıntı: Bay PiPo..! quote:Orjinalden alıntı: Gny* DH | FuriouS DH | Gny _______________ Şampiyon belli, ikinci kim? Şaka bir yana, herkese bol şans. İyi oynayan kazansın! Ayıptır söylemesi senden biraz tırsıyorum.. Belli olmaz şans işi. Bakarsın 0'a karşı yeniliriz. İmpossible İs Nothing! impossible oldu ama