Şimdi Ara

DH CABAL KAHRAMANLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ben bu konuda dh de biza cabal hakkında fazlasıyle bilgilenmemizi sağlayanlara teşekkürlerimi iletmek istedim insanlar öğreniyor ama genellikle 2 tanesi felan teşşekkür ediyor bende herkez adına şu kişilere teşekkür etmek istedim

NOT: Herkezi yazmadım...

1_Çağrı(( O bilgilerini göstererek hava atmak istemiordu kimsenin bilmediklerini biliordu))
    2_fdeniz_93((gerçekten herzaman bilgeydi herzaman tartışmadan uzak durmaya çalışırdı))
    3_BLoodRunsCoLD((genellikle baska sorulara daha fazla açıklık getirdi))
    4_cemaxx((soruları sayesinde bilgi aldık :) ))
    5_ EXCELANCEE28((anlatmak onu bir tür haksızlıktır yapmak gereken görmektir!))

şimdi bu konuyla dalga geçenlere öncelikle söyleyeyim boşuna dalgalı bir mesaj yazmayın hiç cevaplamam anlayan bunun önemini anlar
    !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naxdir -- 28 Haziran 2008; 23:07:10 >

• bide sorularıma kızıyonuz :D
  • excelansee ı unutma o rehberi olmasaydı çok zorlanacaktım
  • EXCELANCEE28'i de yazsaydın keşke.O rehber gerçekten uzun emek (hem yazması hem de o bilgileri öğrenecek kadar oynamak).

Bu arada yardımım dokunabilmişse ne mutlu
  • evet ya rehber güzeldide gene kayboldu bi mod a söylesekde üst konu yapsa onu
  • simurg.
  • Yardımım olduysa ne mutlu bana
  • arkadaslar baska koymamı onerdeiklerinis hak ettikelrini düşündüğünüz warsa lütfen söyleyin...
  • şu bahsettiğinis rehberi bi türlü bulamadım bloodun yaptığı bir rehber var ona biraz baktım ama szn bahsettiğiniz exelanceninkini bulamadım link ini koyarsanıs sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: fdeniz_93

Buradan Rehbere Ulaşabilirsin

bu linkte neree tıklıcass??
  • bence kişileri övme yeri gibi olmuş zaten adamların yorumlarına bakarak bunları anlayabiliriz ama bence gereksiz fakat bu benim görüşüm
  • quote:

Orjinalden alıntı: tirioda

bence kişileri övme yeri gibi olmuş zaten adamların yorumlarına bakarak bunları anlayabiliriz ama bence gereksiz fakat bu benim görüşüm

bende seninle aynı fikirdeyim

ayrıca pm den söyleseydin bunları gereken kişilere daha ii olurdu die düşünüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: kadirada

quote:

Orjinalden alıntı: tirioda

bence kişileri övme yeri gibi olmuş zaten adamların yorumlarına bakarak bunları anlayabiliriz ama bence gereksiz fakat bu benim görüşüm

bende seninle aynı fikirdeyim

ayrıca pm den söyleseydin bunları gereken kişilere daha ii olurdu die düşünüyorum

bencede pmden daha iyi olurdu BENCE gereksiz bir konu

• 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.