Şimdi Ara

dh çalışma saati grubu focus to do uygulaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
2
Favori
16.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bazılarınızın bildiği bir uygulama var. focus to do pomodoro uygulaması. bu uygulamayla pomodoro çalışabiliyorsunuz fakat asıl bahsetmek istediğim özelliği grup kuruyorsunuz ve çalışma sürenizi kaydediyorsunuz. gruptaki herkes birbirinin günlük ve haftalık çalışma saatini görüyor. uygulama pomodoroyla çalışıyo ama illa öyle yapmanıza gerek yok. dakikayı sınırsız yapabiliyorsunuz istediğinizde açıp istediğinizde kapanıyor.

sizce dh için böyle bi grup açsak nasıl olur. birbirimizi görerek motive olabiliriz.

edit: grubu açtım arkadaşlar "03XAL" koduyla giriş yapabilirsiniz uygulamayı app store dan indirip.

edit2: arkadaşlar ilk grup doldu. "KF22I" koduyla 2. gruba giriş yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alexander Volg Zangief -- 13 Mayıs 2020; 15:37:41 >

• telefonum romlu olmasa katılırdım. :) romlu olduğu için google uygulamalarını elle kurmam gerekiyor fakat ben google uygulamalarını silmek için rom atmıştım. ve focus to do kendisini sonlandırıyor. ama sen gene de pm at belki program düzelir falan katılırım.
  • hocam istek gelmedi hiç ama istek gelirse kurar sana da pmden kodu atarım dilediğin zmaan gelirsin
  • eyvallah
  • Katılırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katılırım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • katılırım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • +1

• açtım arkadaşlar grubu kod: 03XAL
  • hocam kodu yaz ya da pm at bekliyorum
  • gazitıp5k kullanıcısına yanıt
    03XAL
  • updullah
  • soru çözüm uygulamalarına vs girdiğimizde arka planda sayaç devam ediyor mu?

• Şu an kaç kişi var?

• Çakın hocam bi pico gapps 5 dakikanızı almaz

• katılıyorum güzel uygulama hocam
  • Katıldım yararlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8A146E5AB

telefonum romlu olmasa katılırdım. :) romlu olduğu için google uygulamalarını elle kurmam gerekiyor fakat ben google uygulamalarını silmek için rom atmıştım. ve focus to do kendisini sonlandırıyor. ama sen gene de pm at belki program düzelir falan katılırım.
    Open source gapps vardı bi aralar,bak istersen.

Ben de katılıyorum,ünideyim ama ben e çalışıyorum sonuçta

• katıldım

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.