Bildirim
Dh'ce oynayabileceğimiz oyun ?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Crysis1 için kurarım
AoE2 oynarız.
Ben Diablo 3 oynayalım diyorum ama.Starcraft ta olabilir -
ah şöle ucuz ama güzel bi sistem bulsamda oynasam -
mw2,black ops oynadım ama crysis 1 bilmiyorum onu denemedim onu oynayabiliriz kuracak olan var ise. -
quote:
Orijinalden alıntı: 1zmirli
mw2,black ops oynadım ama crysis 1 bilmiyorum onu denemedim onu oynayabiliriz kuracak olan var ise.
Konuya katılım çok az, konu dışına açsam kesin kapatırlar şöyle 15-20 kişi olsak... -
quote:
Orijinalden alıntı: khanjui
quote:
mw2,black ops oynadım ama crysis 1 bilmiyorum onu denemedim onu oynayabiliriz kuracak olan var ise.
Konuya katılım çok az, konu dışına açsam kesin kapatırlar şöyle 15-20 kişi olsak...
lfs de oynayabiliriz hocam güzel oyundur. hatta isteyene e30,e36 cabrio, şahin falan verebilirim. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: khanjui
quote:
Konuya katılım çok az, konu dışına açsam kesin kapatırlar şöyle 15-20 kişi olsak...
lfs de oynayabiliriz hocam güzel oyundur. hatta isteyene e30,e36 cabrio, şahin falan verebilirim.
Ben sevmiyorum
-
Mw2 yada crysis 1 oynayabilirim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X