Şimdi Ara

DH CONVERSE FAN CLUB.KOLPALARINDAN SAKININ... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
14.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: onur19031

ANTİ CONVERS FOREVER(ama şahsi)

töbe estefirullah ya sabır
    bunu sölemek için bulunabilecegin en yanlıs yerdesin biliosundimi
  • beni de ekleyebilirsin kot rengi conversim war
  • quote:

Orjinalden alıntı: ***demon***

quote:

Orjinalden alıntı: onur19031

ANTİ CONVERS FOREVER(ama şahsi)

töbe estefirullah ya sabır
    bunu sölemek için bulunabilecegin en yanlıs yerdesin biliosundimi

ben beğenmiyom ondan dedim yoksa bi iç karışıklık olsun diye değil
  • ayamda var bitane havalar ısında ayam yanıo ewe gidince ewdekiler gaz maskesiyle dolaşmak zorunda kalcak şekli şemali güselde devamlı ayakkabı giymek zorunda olanlar için pek tavsiye edilmemeli KANIMCA
  • yaw ne anlıyonuz şu ayakkabı dan herkes aynı şeyi giyiyo biraz özentilik gibi oluyo

ayrıca tomarlarca parayı bu altı düz ayakkabı için veriyosunuz ya yazık valla o kadar paraya
  • quote:

Orjinalden alıntı: Method Man

yaw ne anlıyonuz şu ayakkabı dan herkes aynı şeyi giyiyo biraz özentilik gibi oluyo

ayrıca tomarlarca parayı bu altı düz ayakkabı için veriyosunuz ya yazık valla o kadar paraya

+1903

bende bunu yazacaktım ama korktum sonra bişey derler diye bana ve bizim gibi düşünenlere öncü oldum

renkler ve zevkler tartışılmaz

ama bir zevk için o kadar para verilmez sırf moda diye giyip ayağınızı yakacağınıza ve bol para harcıcağınıza alın bi klasik kullanın

• özellikle liselerde kız öğrencilerin okul ayakkabısı niyetine giydiği bir ayakkabı haline geldi. cebimde 150 ytl'em varsa 100 ytl'lik converse yerine 150 ytl'lik puma, adidas veyahut nike alırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emredici

özellikle liselerde kız öğrencilerin okul ayakkabısı niyetine giydiği bir ayakkabı haline geldi. cebimde 150 ytl'em varsa 100 ytl'lik converse yerine 150 ytl'lik puma, adidas veyahut nike alırım.

+1903

sanırım bu klübe kimse üye olmaz heveslerini kaçırdık canım
  • olurlar ya
  • Arkadaşlar 2 tane converse'imi satmayı düşünüyorum. Resim koyabilirim düşünürseniz.

Eski sezon olanı 50 YTL (119'a aldım)
    Yeni szeon olan daha 2-3 kez giydim.90'a veririm (109 lira satışı şuanda)

Para lazım.
  • nike rulez :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: BRKYPNR

ben bu topikte irtica olarak geldim
    nike forever

Nike Forever

• Up.
  • quote:

Orjinalden alıntı: desiya

yaw kardeşim bu ne böle sonadan yetmelermisin nesiniz dostlar anlamadım.bu ne böle konvers grubumu olurmuş nasıl iştir bu anlamadım kendimi bildim bileli giydiğim ayakkabıları sizin gibiler yüzünden giymiyorum artık zamanda dışardan 10-20 dolara aldığımız ürünler sizin gibiler sayesinde 60-70 dolar oldu 200olsun yine verirsiniz siz bu parayı nerden buluyosunuz anlamıyorum beyler.ben bisiklet sürerken kayak yaparken basket oynarken kullanırdım bunları küçüklüğümden beri ama içine ettiniz bu keyfin size bunların fiyatları az bile 500yapsınlar...ş

sonuna kadar haklısın..sırf şu yüzden çok beğenmeme rağmen 2-3 senedir converse alamıyorum..çünkü dışardan baktığımda sıradan insanlar giyiyor converse artık..eski özelliği kalmadı converse'lerin o yüzden artık bence o kadar değerli şeyler değiller

• şu sıralar beyaz rengi moda oldu. beyaz converse,düşük bel kot, pembe gömlek veya kazak
  • hiç özenmedim yaw.. çok garip duruyo.. +herkesde var bu zımbırtılardan moku çıktı artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: amyleeva

şu sıralar beyaz rengi moda oldu. beyaz converse,düşük bel kot, pembe gömlek veya kazak

harbidende kardeş o ne öyle

Avrupalı gençlerde böyle
  • kapıyorum bu topici herkeste imzasını silsin içine ettiniz ha
  • adam isyan etti
    tamda bende conerse almıstım ama neyse
  • quote:

Orjinalden alıntı: psyco_oki

adam isyan etti
    tamda bende conerse almıstım ama neyse

kısmet değilmiş , iade et istersen

kendime
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.