töbe estefirullah ya sabır bunu sölemek için bulunabilecegin en yanlıs yerdesin biliosundimi
beni de ekleyebilirsin kot rengi conversim war
quote:
Orjinalden alıntı: ***demon***
quote:
Orjinalden alıntı: onur19031
ANTİ CONVERS FOREVER(ama şahsi)
töbe estefirullah ya sabır bunu sölemek için bulunabilecegin en yanlıs yerdesin biliosundimi
ben beğenmiyom ondan dedim yoksa bi iç karışıklık olsun diye değil
ayamda var bitane havalar ısında ayam yanıo ewe gidince ewdekiler gaz maskesiyle dolaşmak zorunda kalcak şekli şemali güselde devamlı ayakkabı giymek zorunda olanlar için pek tavsiye edilmemeli KANIMCA
yaw ne anlıyonuz şu ayakkabı dan herkes aynı şeyi giyiyo biraz özentilik gibi oluyo
ayrıca tomarlarca parayı bu altı düz ayakkabı için veriyosunuz ya yazık valla o kadar paraya
quote:
Orjinalden alıntı: Method Man
yaw ne anlıyonuz şu ayakkabı dan herkes aynı şeyi giyiyo biraz özentilik gibi oluyo
ayrıca tomarlarca parayı bu altı düz ayakkabı için veriyosunuz ya yazık valla o kadar paraya
+1903
bende bunu yazacaktım ama korktum sonra bişey derler diye bana ve bizim gibi düşünenlere öncü oldum
renkler ve zevkler tartışılmaz
ama bir zevk için o kadar para verilmez sırf moda diye giyip ayağınızı yakacağınıza ve bol para harcıcağınıza alın bi klasik kullanın
özellikle liselerde kız öğrencilerin okul ayakkabısı niyetine giydiği bir ayakkabı haline geldi. cebimde 150 ytl'em varsa 100 ytl'lik converse yerine 150 ytl'lik puma, adidas veyahut nike alırım.
quote:
Orjinalden alıntı: emredici
özellikle liselerde kız öğrencilerin okul ayakkabısı niyetine giydiği bir ayakkabı haline geldi. cebimde 150 ytl'em varsa 100 ytl'lik converse yerine 150 ytl'lik puma, adidas veyahut nike alırım.
+1903
sanırım bu klübe kimse üye olmaz heveslerini kaçırdık canım
olurlar ya
Arkadaşlar 2 tane converse'imi satmayı düşünüyorum. Resim koyabilirim düşünürseniz.
Eski sezon olanı 50 YTL (119'a aldım) Yeni szeon olan daha 2-3 kez giydim.90'a veririm (109 lira satışı şuanda)
Para lazım.
nike rulez :D
quote:
Orjinalden alıntı: BRKYPNR
ben bu topikte irtica olarak geldim nike forever
Nike Forever
Up.
quote:
Orjinalden alıntı: desiya
yaw kardeşim bu ne böle sonadan yetmelermisin nesiniz dostlar anlamadım.bu ne böle konvers grubumu olurmuş nasıl iştir bu anlamadım kendimi bildim bileli giydiğim ayakkabıları sizin gibiler yüzünden giymiyorum artık zamanda dışardan 10-20 dolara aldığımız ürünler sizin gibiler sayesinde 60-70 dolar oldu 200olsun yine verirsiniz siz bu parayı nerden buluyosunuz anlamıyorum beyler.ben bisiklet sürerken kayak yaparken basket oynarken kullanırdım bunları küçüklüğümden beri ama içine ettiniz bu keyfin size bunların fiyatları az bile 500yapsınlar...ş
sonuna kadar haklısın..sırf şu yüzden çok beğenmeme rağmen 2-3 senedir converse alamıyorum..çünkü dışardan baktığımda sıradan insanlar giyiyor converse artık..eski özelliği kalmadı converse'lerin o yüzden artık bence o kadar değerli şeyler değiller
şu sıralar beyaz rengi moda oldu. beyaz converse,düşük bel kot, pembe gömlek veya kazak
hiç özenmedim yaw.. çok garip duruyo.. +herkesde var bu zımbırtılardan moku çıktı artık
quote:
Orjinalden alıntı: amyleeva
şu sıralar beyaz rengi moda oldu. beyaz converse,düşük bel kot, pembe gömlek veya kazak
harbidende kardeş o ne öyle
Avrupalı gençlerde böyle
kapıyorum bu topici herkeste imzasını silsin içine ettiniz ha
adam isyan etti tamda bende conerse almıstım ama neyse
quote:
Orjinalden alıntı: psyco_oki
adam isyan etti tamda bende conerse almıstım ama neyse