Şimdi Ara

DH Corvette Klübü (yeni kaput resimleri eklendi) (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
1
Favori
19.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar özürdilerim..bu aralar biraz yoğunluk var o yüzden çok katılamıyorum..öncelikle herkese tekrardan çok teşekkür ederim..sevgili fletch buralardayım ben kaputun keyfini çıkaramadım hala

aykutcum ozan otovidz'in domainini alırsa tekrar başlıycaz...almazsa ben bir domain alayım diyorum..bu arada domain için bir isim bulmamız lazım..önerilerinizi bekliyorum
  • Domain ne için olacak Aytaç abi? Ona göre fikir üretelim
  • Corvette forum falanmı olucak ?
  • Bura gene sessiz sakin kalmis, aytac domainwww.stingraycorvette.com.tr gibi bi sey olabilir ilk aklima gelen mutlaka benden iyi fikirler verenler cikar bu konuda baya basarisizim :) Ozans in araci galiba satiliyor artik alsin z06 :) Sende var mi gelisme aytac araba icin , her hangi bir farklilik arabada
  • www.corvetteclubtr.com veya www.corvetteclub.com.tr veya da şimdi aklıma geldi www.corvetteteam.com.tr veya www.corvetteteamtr.com

Bütün markaların türkiye forumları böyle, ford,toyota,renault,bmw,v.s.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuhany -- 14 Nisan 2009; 17:42:58 >
  • şu isimleri bi listelesek te ona göre karar versek daha güzel olur dostlar..aykutcum bende bi değişiklik yok..arabamdan memnunum.volkan alevok un ls3 ü bekliyorum o çıksın şöyle DH corvette klübüb toplamak istiyorum bi yerde..buluşup konuşuruz..güzel olmaz mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thule -- 16 Nisan 2009; 23:40:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Thule

şu isimleri bi listelesek te ona göre karar versek daha güzel olur dostlar..aykutcum bende bi değişiklik yok..arabamdan memnunum.volkan alevok un ls3 ü bekliyorum o çıksın şöyle DH corvette klübüb toplamak istiyorum bi yerde..buluşup konuşuruz..güzel olmaz mı?

keşke imkan olsada gelsem şu makinanın sesini yakından duyabilsem . isterdim gerçekden . videosu flan yokmu senın aracın nette thule
  • Fletch burda daha cat iptali yapılmamıştı..şu anda ses bundan daha güçlü..

http://www.youtube.com/watch?v=4Ah2IqvHBsE
  • quote:

Fletch burda daha cat iptali yapılmamıştı..şu anda ses bundan daha güçlü..

Bunu sen askere gitmeden once dınlemıstık . Hemde bı ara flan vıdeoyu kaldırmıstın netten flan corvette gücü

• quote:

Orjinalden alıntı: Fletch

quote:

Bunu sen askere gitmeden once dınlemıstık . Hemde bı ara flan vıdeoyu kaldırmıstın netten flan corvette gücü

Evet, yeni videolar bekliyoruz artık. :))
    Bak copilot'un da hazır bekliyo.

• quote:

Orjinalden alıntı: batuhany

quote:

quote:

Aman çocugun flan olmaz neye lazımm ....

Bu lafa kopmuştum

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: batuhany

quote:

quote:

Aman çocugun flan olmaz neye lazımm ....

Bu lafa kopmuştum

•  DH Corvette Klübü (yeni kaput resimleri eklendi)

2010 CORVETTE GRAND SPORT

The complete list of content and special features for the Grand Sport includes

* Wider front and rear fenders – including specific front fenders with integrated Grand Sport badges
    * Z06-style front splitter and tall rear spoiler
    * Functional brake ducts and extra cooling
    * Unique 18-inch front and 19-inch wheels; painted finish standard and chrome finish optional
    * Large 275/35ZR18 tires in front and 325/30ZR19 tires in the rear
    * Z06-size brakes, including 14-inch (355 mm) front rotors with six-piston calipers and 13.4-inch (340 mm) rear rotors with four-piston calipers
    * Specific manual transmission gear ratios
    * Specific rear axle ratio on automatic-equipped modles

With its special equipment, the Grand Sport offers a unique blend of performance and amenities. Its suspension package approaches that of the Z06, but includes a removable roof on coupes (Z06 has a fixed roof) and, of course, the availability of a convertible body style. Also, the paddle-shift six-speed automatic transmission is offered, while a manual transmission is the only choice with the Z06.

All of Corvette's exterior colors are offered on the Grand Sport and an available Heritage package adds iconic front fender hash marks offered in four colors, as well as two-tone seats with Grand Sport embroidery. The Grand Sport can be ordered with 1LT, 2LT, 3LT and 4LT trim packages, too.

• Heralde C7 oncesii son vole vurma cabalari gm in :)) Gerci c7 nin cikip cikmiyacagi buyuk bir soru isareti su asamada.. Bu arada ilanlardan gordugum kadariyla aytac, yeni Z06 getirmis fenerbahcede bir galeri , rides olmasi lazim .. $207.000 den satisa cikartmislar , united daki 2 tane 2009 beyaz c6 ve cem plakada zannedersem samnuya konsinyeye gecmis..
  • evet aykut baktım ama öyle bi araba türkiye'de yok.resimlere bakarsan amerika'da çekilmiş..parayı ver 4 ay sonra arabayı al taktiği...valla bilmiyorum ama galiba bu gidişle z06 den vazgeçicem sanırım..benim araba çok güzel oldu çünkü
  • quote:

evet aykut baktım ama öyle bi araba türkiye'de yok.resimlere bakarsan amerika'da çekilmiş..parayı ver 4 ay sonra arabayı al taktiği...valla bilmiyorum ama galiba bu gidişle z06 den vazgeçicem sanırım..benim araba çok güzel oldu çünkü

Senin araba çok güzel oldu ya cidden Aytaç abi. Türkiye'de senin ki kadar temiz araba yok herhalde.
    Bide motorunu gözden geçirmeyi düşünmüyomusun artık abi ?
  • bencede bu kadar emek verdikten sonra satip z06 almak mantikli degil yeni kasa gelirse c7 onun zo6sini dusunursun :)
  • Evet dostlar benim arabaya en son yapacağım son harcamayı da yaptım.artık burada bırakıyorum.malum kriz var. işte yeni aldığım parça;
    Kooks 1 3/4" Headers ve Kooks 3" X 1/2" X- Pipe.Ürün sıfır olup 1200 dolara alınmıştır..muadilleri 1600 dolar civarındadır..yüksek devirlerde 30-40 beygir daha kazanmayı planlıyorum..Ayrıca sesi de biraz daha kalınlaştıracak...işte headers'ın resimleri;

DH Corvette Klübü (yeni kaput resimleri eklendi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thule -- 29 Nisan 2009; 9:44:06 >

• quote:

Evet dostlar benim arabaya en son yapacağım son harcamayı da yaptım.artık burada bırakıyorum.malum kriz var. işte yeni aldığım parça;
    Kooks 1 3/4" Headers ve Kooks 3" X 1/2" X- Pipe.Ürün sıfır olup 1200 dolara alınmıştır..muadilleri 1600 dolar civarındadır..yüksek devirlerde 30-40 beygir daha kazanmayı planlıyorum..Ayrıca sesi de biraz daha kalınlaştıracak...işte headers'ın resimleri;

VAY VAY VAY VAY

ciger yaaaaaa ben senin yerinde olsam bu araca bi 10 sene binerim artık

• Hayırlı olsun Aytaç abi. Takıldıktan sonra video koy da sesini bi duyalım..
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.