Şimdi Ara

--Dh digimon Resim Paylaşım Konusu-- (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
2.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Erden bir de buradan tebrikler

ouzhan61 önce muddaki jijimona gidip oradan dungeon gorevini kabul et Ardından çat çat düşecektir dropslar.
  •  --Dh digimon Resim Paylaşım Konusu--

Bu haftasonundaki hedefim boss kesmekti, fakat cumartesi Majirimon denemeleri sonunda 46da imkansız olduğunu düşünürken, Ahmet(taichi93) ve Adem(Adobom) sayesinde kesmeyi başardık.
  • Burak bunu kestik ben alamadim ya bundan sonra bi daha kestik pes pese bu sefer aldım iyi oldu .. :D
  • Bende Bosslari en az 5 kere yendim :P Baskalarini yardim ettim xD ama Pantalon gibi birsey cikmati Olsun bende Boosterlerimi Kullandim ve suanki Accumun son durumu böyle

--Dh digimon Resim Paylaşım Konusu--
  • ya sanırım bu boss konusunda en şanssız olan benim 7-8 kere öldürmeyi başardım fakat etrafa düsen pantalon ve 10larca crestten 1 tane bile kapamadım
    Hep hata verio almaya çalışınca başka tamerin itemi diye sonrada yokoluyo ztn sanırım geç kalıyorum hep dün gece brezilyalılarla yaptım hepsi kapış kapış aldılar sonra kalakaldım orda gittiler öbür bossa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djefecan -- 12 Nisan 2010; 10:56:52 >
  • Questi bitiremeyen Kisileri yardimci olabilirim :) zaten 1-7 Taktik var , onlari uygulayinca 100% yenme sansi :) Yardim isteyen Oyunda bana PN atsin ( Boss Cresti sizin , Baska Droplar benim )
  • ya sanırım buldum niye alamadığımı cresti
    acaba questi kabul etmedim diye mi crestler gelmio . görevi almadan crest alan odlu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: djefecan

ya sanırım buldum niye alamadığımı cresti
    acaba questi kabul etmedim diye mi crestler gelmio . görevi almadan crest alan odlu mu?

Oha görevi almadan tabi ki alamazsın crest'i, çünkü öncelikli olarak görevi olan kişiye düşüyor sanırım Mesela Lillymon'larda hiç drops düşmüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FromHeLLHiLL

quote:

Oha görevi almadan tabi ki alamazsın crest'i, çünkü öncelikli olarak görevi olan kişiye düşüyor sanırım Mesela Lillymon'larda hiç drops düşmüyor.

Evet Questi kabul etmeden drops düşmez
  • Nerden alınıyor bu quest acaba günlerdir lillymon kesiyorum tek bir drop bile düşmedi.
  • jijimon
  • quote:

Orijinalden alıntı: taichi93

quote:

quote:

bende günlerdir nie alamıyorum diyodum
    nese taichi ve Abodom'a çok teşekkürler 2 battlede aldim boosteri
    Diğer yardım eden ronaldinho, robinho'ya da teşekkürler questi almadan girmişim benim hatamdı, kaç saat uğraşmıştık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djefecan -- 12 Nisan 2010; 18:54:45 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: taichi93

quote:

quote:

bende günlerdir nie alamıyorum diyodum
    nese taichi ve Abodom'a çok teşekkürler 2 battlede aldim boosteri
    Diğer yardım eden ronaldinho, robinho'ya da teşekkürler questi almadan girmişim benim hatamdı, kaç saat uğraşmıştık

Jaden'a çok pis sinirlendim Şerefsiz 2 +4 takıyı da aldı

Tekrardan hayırlı olsun efe

• konumu uplıyım
    şimdiki resimlerinizide koyun gençlik
  • valla görmek isteyen varsa koyarim koymasinada ben millet dertlenip charlarını silmesin diye koymuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: -_GHoST-_-MaCHiNe_-

valla görmek isteyen varsa koyarim koymasinada ben millet dertlenip charlarını silmesin diye koymuyorum

havaya bak hele
    önemli olan lvl veya item değil oyundan zevk almaktır bro
  • valla ben eğleniyorum oynarken de cidden oluyor bazen sinirlenen çok çıkıyor adam zamanında bana hava yapıyormuş ben 1 ayda +6 -+8 itemleri döşemişim adam 5-6 aydır oynuyor benim yarım kadar itemi yok:D hani çokta oynamıyorum şu aralar nese yani mesele o değil cidden çok fazla item falan var cidden soğuyo millet havayla falan ilgisi yok :D
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.