Şimdi Ara

DH DUEL AKADEMİSİ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
268
Cevap
0
Favori
8.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lucario ulan bir ay dır beni orayaa kayıtlı yap yapmıyon keşke bu oyunu başkası kursaydı da sana yalwarmak zorunda ıkalmasak
  • KAFANI KIRCAK LAFINI GERİ ALMIYORUM
    1.O LAN YAZISINI LUCARİO YAZMAMIŞ
    2.SÖZCÜKLERİN ARASINDA GÜLÜCÜKLERDE VARMIŞ
    3.LUCARİO KIZDI YANİ
    4.BİLŞEY KOPYALIYOSAN DORU KOPYALA
    5.SEN KARIŞMA

• ARKADAŞLAR KENDİ JOEY THE PASSİONS TA DECK İMİ YARATTIM AMA OYUNA NASI SÜRCEM
  • bak adamı hasta etme valla ben hepsini kopyaladım yapıştırırken silindi lucario sana gülücük yollasın ekle bakıyım ne oluyo asabını bozma adamın yemin ederim ben tam olarak yazdım...
  • birbirinize girmein dünya barışı sevgi dostluk

• yaw ama ben aynen ne dediyse yazdım cağatay uzatıyo konuyu dava açacam
  • KARDEŞ O ÖLE SÖLEDİ SANADA YAZ DİOSA BANADA DEDİ KARDEŞ
    O ÖLE DEDİ
    KOYMAMIŞ DEDİ
  • kardeşim anlatamadım galiba dünya barışı sevgi dostluk

• Yaw beyler ben çıkıyorum ;)
  • nie ki noldu
  • Üf yaw sıkıldım. Forumda (Akademinin Forumu) normalde benim ama Lucario ya verdim artık takılırsınız siz en yakın zamanda ben de bir takım kurarım up . Herkezi beklerim.
  • onlywar takımını kur isterse ilk öğrencin benim yanlız alimertde gelirse gelmicem çıktım öbür akademiden(alimert saolsun)onlarınki dark blue light ellenemicek şeyler bizimkiler ellenceklerden olsun su ateş windtabi sana kalmış eğer dediğim gibi olcaksa ben imzaları hazırladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest53253452135 -- 16 Temmuz 2007; 15:24:15 >
  • ağ kimse girmiyo biraz ağa girin düello yapalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: yugıoh sever543

onlywar takımını kur isterse ilk öğrencin benim yanlız alimertde gelirse gelmicem çıktım öbür akademiden(alimert saolsun)onlarınki dark blue light ellenemicek şeyler bizimkiler ellenceklerden olsun su ateş windtabi sana kalmış eğer dediğim gibi olcaksa ben imzaları hazırladım

konuşma olum bana iftira atan yine ben değilim yalancının mumu yatsıya kadar yanarmış1 ve 2 yalan sölüyeni dokuz köyden kovarlarmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimert123 -- 16 Temmuz 2007; 15:26:07 >

• 1. ben yalan söylemem
    2. herşeye burnunu sokma
    3. eğer ben bi günü burda veya başka bi yerde ben yüksek rütbeliyken görürsem sen o foruma bakamazsın
    4. bir daha laflarıma yorum yapma bana artist demişin akademide nerde artistlik yaptım ama sen her yerde ben çok iyi duellocuyum lucarioyla beraberliğim var gibi şeyler söyleyip hep hava atıp nisbet yapıon sonrada artist dion
  • öle demedim sen1 sen lucayı yenmen için desteden ötesi lazım dedin 2 3 yalan sölemem dşyon ama sölüyon
  • nerde söyledim
  • quote:

Orjinalden alıntı: yugıoh sever543

nerde söyledim

bana swat57(hulusi) konusunda iftira attın ben adamı 4 kez yendim birinde print screene basmayı unuttum sen yalan diyon hulusiyi yenmedin diyon adamın kendisi itiraf etti sen hala devam ediyon alala

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimert123 -- 16 Temmuz 2007; 15:40:55 >
  • dur orda bana 3 kere yendi dedi hulusi sana sordum 4 dedin sonra bi yarım saat sonra sen 2 kere yenmiş mesajının üstüne 3. yendiğim mesajıda gönderdin birinde basmadım dionda nie basmadısan foruma yendim demion biliosun resimsizde lucarionun kabul ettiğini
  • lucaya zaten sölemedim 4 .kez yendiğimi
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.