Şimdi Ara

|| DH Dünyadan Futbol Menajerleri || (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
5
Favori
4.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yvonne ve Alter Bridge Cahill için kapışıyorlar en son teklif 32 milyonu buldu
  • 35m a gary cahill bende

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıklanan kadrolar sonucunda, takım değeri ve kalan bütçenizi yazıyorum.

Alter Bridge = Takıma 78 M harcadı - geri kalan bütçesi 372 M.
    Brendan Rodgers = 54.5 M harcadı - 395.5 M kaldı.
    Jack Reacher= 172 M harcadı - 278 M kaldı.
    Steven Gerrard= 166.5 M harcadı - 283.5 M kaldı.
    the wow = 84.2 M harcadı - 365.8 M kaldı.
    BcevikB = 152.2 M harcadı - 297.8 M kaldı.
    Mösyö Bolamyer = 166 M harcadı - 284 M kaldı.
    NeonTrees = 103 M harcadı - 347 M kaldı.
    Daniel Agger = 129.5 M harcadı - 320.5 M kaldı.
    ŞahinAbi = 115 M harcadı - 335 M kaldı.
    Sherlock = 100.5 M harcadı - 349.5 kaldı.
    ArdaML = 127 M harcadı - 323 M kaldı.
    Yvonne Strzechowski = 85.5 M harcadı - 364.5 m kaldı.
    Sembroni = 229 M harcadı - 221 M kaldı.
    Allstarumut = 211.5 M harcadı - 238.5 kaldı.

İhale sistemini kendi üzerimden örnek vererek anlatıyorum;

Kalan bütçem 349.5 M ve Ivanovic - Pepe - Naldo - Musacchio - Jallet - Robben - De Bryune - Meier - Matic - Sosa - Ronaldo olmak üzere 11 açıkta kalan oyuncum var, eğer tüm oyuncularım için ihaleye girmek istiyorsam 11 oyuncu için 3'er defa teklif vermem gerekiyor ve her teklif 3M olduğu için 99M'um teklife gidecek, 349.5 - 99 = 250.5 M pay etmem gerek 11 oyuncuya.

Tabi her oyuncunuza teklif vermek zorunda değilsiniz bazı oyuncularınızdan feragat edebilirsiniz, yada ihaleye katıldıktan sonra sonuna kadar 3 teklif vermenize gerek yok çekilme hakkınız var ancak verdiğiniz tekliflerdeki 3M euro'nuz azalır.

Şimdi bende oyunda olduğum için ve ihaleye girmem gerektiği için teklifleri Ñolofinwë arkadaşımıza atacağız. Başlangıç fiyatı her oyuncunun %75 değeri demiştik.

Teklifleri tek tek değil toplu olarak atacaksınız, yine örnek olarak mesela ben Ronaldo - Robben - Naldo ve Sosa'yı bırakmak istemiyorum;

Ronaldo - 95
    Robben - 30
    Naldo - 4
    Sosa - 7
    şeklinde mesajımı atıyorum ve otomatik olarak geri kalan oyuncularımdan vazgeçmiş oluyorum.

Ñolofinwë her oyuncuya gelen en büyük teklifi ve kimin verdiğini yayınlıyor, verilen en büyük teklif taban puan olarak 2. aşamaya geçiyoruz, bu şekilde 3 aşama sonunda en yüksek teklifi veren oyuncuyu alıyor, yada talip sayısı tek kişi olunca teklifi veren oyuncuyu alır ve ihale biter.

• Ben kadronun %90ı için açık attırmaya girecem :D

• şimdi başlayalım mı?

• Evet başlayabilirsiniz.
  • Sohbette baya altta kaldı buradan yazayım;

İhale süremiz 16.02.2015 00.00'da bitiyor, yani yarın gece son.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sherlock

Sohbette baya altta kaldı buradan yazayım;

İhale süremiz 16.02.2015 00.00'da bitiyor, yani yarın gece son.

Buradan sonra boşta kalan oyunculara yükleniyoruz sanırım. Aynı şekilde onlara da kapalı ihale sistemi ile mi?

• Kadrolara baktım.Alonso, Ibrahimovic, Baines, Silva, Wanyama, Neymar, Sanchez, Bellarabi, Coquelin, Henderson, Giroud, Ricardo Rodriguez, Hakan, Perrin, Fekir, Cheryshev, Dybala bu oyuncuları kapan arkadaşları tebrik ederim.Özellikle Dybala fiyatına da bakacak olursak çok karlı yatırım olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: D.

Kadrolara baktım.Alonso, Ibrahimovic, Baines, Silva, Wanyama, Neymar, Sanchez, Bellarabi, Coquelin, Henderson, Giroud, Ricardo Rodriguez, Hakan, Perrin, Fekir, Cheryshev, Dybala bu oyuncuları kapan arkadaşları tebrik ederim.Özellikle Dybala fiyatına da bakacak olursak çok karlı yatırım olmuş.

Dybala'yı şimdi kendi takımıma aldım darısı yaz ayında Manu'nun başına
  • Oyundan çekiliyorum.

Herkese iyi oyunlar, bol şans.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jurgen Klopp -- 15 Şubat 2015; 16:37:41 >
  • - Daniel Agger ve BcevikB'nin çekilmesi ile onların ilk kadrolarında yer alıp da 2li çekişmede kalan futbolcular diğer katılımcıya ilk verdiği fiyattan teslim edilmiştir.
    - Bu 2 katılımcının çekilmesi ile kalan herkes ihalesine girecekleri oyuncuları ve fiyatını bildirdiği için doğrudan paylaşıyorum sonuçları.
    - 3lü ve 2li ihalelerde doğrudan en yüksek teklifi veren katılımcı oyuncuya sahip olmuştur.
    - 4lü ihaleler bir sonraki tur için 2 katılımcıya, 5 ve 6lılar ise 3e düşürülmüştür. (De Bruyne istisna olarak 4 katılımcıdan 3ü aynı fiyatı verdiğinden 4ü de bir sonraki tura kalmıştır.)

|| DH Dünyadan Futbol Menajerleri ||

Düzenleme: Bazı eksikler vardı, tablolar düzeltilmiştir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• bir tek meier'de kaybetmişim.yerine yeni oyuncu almak kaldı sadece.
  • sağolun hocam açıklayıcı tablo için

• Ardanın 2 tane gk alması lazım bütün gkleri kaptırmış
  • Tüm ihalelerin bitmesiyle oluşan tablomuz;

Kalan bütçelerinizi göz önünde bulundurarak 18 kişilik kadronuzu dolduracak yeni oyuncularınızı(gerekli mevkilere) seçip bana "Oyuncu Adı - Mevki - transfermarkt değeri" şeklinde mesaj atmanızı bekliyorum.
  • Arkadaşlar 1 kişilik yerimiz vardır, bir üst mesajımdaki tablonun en sağ-alt'ında bulunan BcevikB arkadaşımızın kadrosunu devralmak isteyen, konuya mesaj atsın.
  • Arkadaşlar, konumuzun 2.mesajına Lig Takımlarının resmini ekledim ama bu linki kullanarak daha detaylı inceleyebilirsiniz.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/14cCSSvxAk4spR8N94DwCX7fE1v6Rr_Bx-yOxEf7n_HQ/edit?usp=sharing

Alt tarafta 3 sekmemiz var "Transfer/Teklif" - "Puan Durumu" - "Lig Takımları"

Lig Takımlarına bakarak rakiplerinizi değerlendirebilirsiniz.

Oyun içi transfer kurallarında birkaç ufak değişikliğe gideceğim o yüzden ilk haftayı herkes mevcut kadroları ile tamamlamak zorunda.

Çarşamba günü puan toplama, ilk 11 oluşturma gibi birkaç sistemi anlatacağım.

İyi Günler.

• Taktik 3-5-2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alter Bridge -- 27 Şubat 2015; 16:55:23 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.