Donanım Haber Bünyesindeki "Düşünenler" Kulubümüze Hoş Geldiniz 8)
Eğer sadece eleştirecekseniz,düşünmeden konuşacaksınız,kalp kıracaksanız ctrl w tuş kombinasyonunu kullanınız. Düşünecekseniz belki biraz ctrl scrool up kullanabilirsiniz :)
Herkes düşüncelerini açabilir söyleyebilir.Amacımız uygun tartışma ortamını olurşturmaktır :)
Birde imzamıza ne resmi koyalım onu düşünelim 8)
Katılımları bekliyorum :)
"Farklı olmaya çalışırken farklılığı anladım,normal olmaya çalıştım;şimdi ise farklılıktan korkuyorum,kaçıyorum ama onu seviyorum :)"
quote:
Orjinalden alıntı: RackleSS (...) "Farklı olmaya çalışırken farklılığı anladım,normal olmaya çalıştım;şimdi ise farklılıktan korkuyorum,kaçıyorum ama onu seviyorum :)"
Bu ne demek oluyor ?
quote:
Orijinalden alıntı: |PortaL|
quote:
Orjinalden alıntı: RackleSS (...) "Farklı olmaya çalışırken farklılığı anladım,normal olmaya çalıştım;şimdi ise farklılıktan korkuyorum,kaçıyorum ama onu seviyorum :)"
Bu ne demek oluyor ?
quote:
Orjinalden alıntı: palikan
quote:
Bu ne demek oluyor ?
işte gruba bunu düşünerek giriş yapılıo
quote:
Orijinalden alıntı: Séi-Chan
quote:
Orjinalden alıntı: palikan
quote:
Bu ne demek oluyor ?
işte gruba bunu düşünerek giriş yapılıo
Alıntıları Göster
20 nisan'da açılmış konu cevap veren bile yok bu gğne kadar, demek ki dh'de düşünen kimse yokmuş
quote:
Orijinalden alıntı: bigknife
20 nisan'da açılmış konu cevap veren bile yok bu gğne kadar, demek ki dh'de düşünen kimse yokmuş
Alıntıları Göster
düşüne bilmek için beyine sahip olmak gerekiyo... (o da ben de yok :p)
quote:
Orijinalden alıntı: bigknife
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: bigknife
Sensi ya düşünen şimdi Hoşgeldin
quote:
Orijinalden alıntı: |PortaL|
quote:
Orjinalden alıntı: bigknife
Baya olmuş konuyu kuralı ama işte ne güzel ironi düşünen yok ki
quote:
Orijinalden alıntı: RackleSS
Baya olmuş konuyu kuralı ama işte ne güzel ironi düşünen yok ki
Alıntıları Göster
Aylar sonra 1 mesaj daha atıyım,hadi düşünenler,birazda prmaklara kuvvet lütfen...
quote:
Aylar sonra 1 mesaj daha atıyım,hadi düşünenler,birazda prmaklara kuvvet lütfen...
Alıntıları Göster
Düşünüyorum öyleyse varım.
quote:
Orijinalden alıntı: Einstein
Düşünüyorum öyleyse varım.
Alıntıları Göster
oldu, başka...
quote:
Orijinalden alıntı: SchzophreniC
oldu, başka...
Alıntıları Göster
Dh "Üşenenler" Kulübü kursan kesin tutardı.
quote:
Orijinalden alıntı: StranGe_PassenGer
O zaman şöyle birşey çıkıyor:Eğer bir kişi o klübe katılmaya üşenmediyse o kişi üşengeç değildir sonuç olarak klübe katılamaz ve aynı zamanda üşengeç olan arkadaşlar da klübe katılmaya üşeneceklerinden klübün hiç üyesi olmaz
quote:
Orijinalden alıntı: simurg
quote:
O zaman şöyle birşey çıkıyor:Eğer bir kişi o klübe katılmaya üşenmediyse o kişi üşengeç değildir sonuç olarak klübe katılamaz ve aynı zamanda üşengeç olan arkadaşlar da klübe katılmaya üşeneceklerinden klübün hiç üyesi olmaz
Vaovvvvvvvvv... Bunları düşünüp yazdığına göre sen de o klübe giremezsin.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: simurg
quote:
Vaovvvvvvvvv... Bunları düşünüp yazdığına göre sen de o klübe giremezsin.
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: leon tr
Alıntıları Göster
mükemmel konu ya :D hortlatayım dedim. düşünün uleyn.
quote:
mükemmel konu ya :D hortlatayım dedim. düşünün uleyn.