Şimdi Ara

DH #ESEA KULLANANLAR . (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
1
Favori
6.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Satın aldım bugün itibariyle. Deneyelim görelim bakalım :)
  • deneme şansımız var mı ? 1 maç girsem yeter ...
  • Bayadır Kullanmaktayım ^^

QmS
  • esea daki oyuncu profili nasıl arkadaşlar kanser olacaksak hiç almayalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: LOCOO

esea daki oyuncu profili nasıl arkadaşlar kanser olacaksak hiç almayalım

Esea'da birkaç oyuncu tipi var. Ben LE-LEM arasında bir oyuncu olarak bayağı zorlandım. 15-20 vurunca ''Çok iyi oynadım'' olarak görüyordum. Genelde 10-12 arasında kalıp bazen bunun da altına düşüyordum. Oyuncu kitlesi bence şöyle.

En sevdiğim ve az rastlanan oyuncu türü, oyunu yemiş bitirmiş gerçekten çok iyi oynayan oyuncular. Bunlar genel de toxic davranmıyor. Eğlenmeyi bilen adamlar. Rütbeleri A ve A+ olan adamlar. Bunlar denk geliyor bazen. Acayip ezildim tabi ama hiç toxic davranan görmedim bu arkadaşlarda.

Diğer grup B ve A- arasında gidip gelen arkadaşlar. Bunlar daha yüksekleri hedeflediklerinden daha sinirli, daha agresif kardeşlerimiz oluyor genelde.

Bir de benim gibi D-C arasında takılan saf yetenekler var :D MM rankı taş çatlasın LEM bunlar.

Genel olarak yetenekli Türklerle oynamak zevkli diyebilirim ama yine de en kötü Supreme veya iyi bir LEM olmadan almayın Esea. Valve serverlarında seçkin hesap ile takılmak daha mantıklı. Benim gibi milletin oyununu mahvetmeyin. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragonfly23 -- 1 Kasım 2016; 18:44:13 >

• Geçen hafta almış bulunmaktayım. Şu ana kadar memnunum. Rank olarak C- attı, çok fazla toxic oyuncu falan da gelmedi. Bu şekilde devam ederse bu ay bitmeden yükselirim daha gibi duruyor. Vaktim olmadığından çok oynayamıyorum ama.
  • Şu esea da bana kalırsa tek sıkıntı istediğiniz mapi oynayamamak illa 3 harita seçtirtiyor uygun olan hangisiyse ona atıyor. Ben inferno oynamak istiyorum ama yanına 2 map daha atıp inf gelmesini beklemekten başka çarem kalmıyor. 1 map attım çıktım 1 aylık hesapta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav ülkemi değiştiremiyorum Hollanda gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OsNuDe

Şu esea da bana kalırsa tek sıkıntı istediğiniz mapi oynayamamak illa 3 harita seçtirtiyor uygun olan hangisiyse ona atıyor. Ben inferno oynamak istiyorum ama yanına 2 map daha atıp inf gelmesini beklemekten başka çarem kalmıyor. 1 map attım çıktım 1 aylık hesapta.

bu oyuncu sayısıyla malesef o duruma yapabilecek bişey yok... aslında sistem 3 map seçmeye zorlamasa ama istediğin mapin gelmesi çok daha uzun sürse daha güzel olurmuş.
  • Nick Rurounius. Listeye ekleyebilir misin beni de hocam?

Eğitimden fırsat buldukça giriyorum. Ama bi buddy eşliğinde sabah akşam girebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rurounius

Nick Rurounius. Listeye ekleyebilir misin beni de hocam?

Eğitimden fırsat buldukça giriyorum. Ama bi buddy eşliğinde sabah akşam girebilirim.

Ne eğitimi hocam?
  • Edebiyat ve İngilizce
  • Son günlerde cidden çok saçma insanlarla eşleşmeye başladım sürekli oyundan çıkanlar,bıçak roundu kaybedince rage'e başlayanlar vs.vs. Bi oyun zevkimiz var dedik ESEA aldık bir de bu tiplerle uğraşıyoruz.Maç başlıyor adam 2 kill fazla aldı diye diğer herkese sövme hakkını elde etmiş gibi başlıyor flame yapmaya,türklerle eşleşmeyi engelleyebilme gibi bir şansımız var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HKnatas -- 18 Mart 2017; 22:32:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HKnatas

Son günlerde cidden çok saçma insanlarla eşleşmeye başladım sürekli oyundan çıkanlar,bıçak roundu kaybedince rage'e başlayanlar vs.vs. Bi oyun zevkimiz var dedik ESEA aldık bir de bu tiplerle uğraşıyoruz.Maç başlıyor adam 2 kill fazla aldı diye diğer herkese sövme hakkını elde etmiş gibi başlıyor flame yapmaya,türklerle eşleşmeyi engelleyebilme gibi bir şansımız var mı acaba?

esea aldım bitti faceit aldım bitti heryer çomar dolu mikrofonu olan başlıyor sövmeye bide oynuna karışmaları yok mu Aya git bye git gitmezsen başlıyorlar sövmeye senden 2 tane fazla adam vursun başlıyorlar bağırmaya çağırmaya taktik maktik yok zaten rush b rush a yolo
  • konuyu hortlatmıs gıbı olacak ama oynayan varmı hala bızde oynuyoruz boyle bı yerde takım olmadanda pek tadı olmuyor bızım takımımızda 2 kısı csgoyu bıraktı son donemlerdekı hılelerın yenıden artması sebebıyle 2 kişi arıyoruz oynayan varsa buradan iletişime gecebılırız
  • Arkadaşım merhaba

Yaklaşık 2 yıl sonra tekrar başladım csgoya esea ile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MM rank global , esea 1 hafta oldu başlayalı C+ rank (takıma gelen flame yapan türkler yüzünden C+'yım)

takım oyunu yapan , mici olan , ortalama ve üstü oynayan arkadaşlar özelden mesaj atsın beraber gireriz
  • Yine konuyu hortlattık.

Var mı halen güncel oynayan kişi. Varsa mesaj atsın beraber oynayalım lütfen. Normal rankım MGE (Çift Keleş).
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.