Dediğim gibi iki tarafta çok gergindi.. maçtan önce atarlar giderler küfürler ortalıkta dolaşıyodu keşke biraz baksaydı internet ortamına o şekilde dolaşmazdı şehrin merkezinde..
Durumu iyi olmasına sevindim tekrardan geçmiş olsun
ayıp vallahi billahi ayıp geçmiş olsun malesef her kulüpte olduğu gibi eskişehirdede var böyleleri ama olayın ne olduğunu tam olarak bilmiyoruz bu polislerle bu iş olmaz ankara gücü tribünlerinde satırlar boy gösteriyordu nasıl sokmuşlar bilmiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: baranel
ah be eski şehirli arkadaşlar maç öncesi bizim ankara güçlü lere saldırıp biladerin arkadaşını 2 yerinden bıçaklamışlar çocuk yeni ameliyattan çıktı hemde çay kenarında olmuş...
Maç'ın ne olduğunu idrak edememiş ezik kişiler bunlar işte. Alkol falanda almışlardır kafa bi milyon olunca iyice dayı kesilirler. Takımın yener de yenilir de taşkınlık çıkartmanın ne manası var. Taraftar olmak holigan olmak demek değildirki. Ülkemizde maç kültürü halen adam gibi gelişebilmiş değil. Spor olarak görmüyorlar, iki takımın savaşı olarak görüyorlar.
O satırlarla bıçaklarla dolaşan adamların ciddi piskolojik desteğe ihtiyacı var. Normal bir insan maça satırla gider mi Allah aşkına. Git izle futbolunu, tkaımına isterse ana avrat sövsün ne takıon bırak. Gördün deli dön geri demişler iki taraftan biri anlayışlı olsa ya da karşılık vermese böyle şeyler olmaz ama ah ah. En güzeli maç zamanları dışarı çıkmamak. Sırf bu olaylar yüzünden hayatımda bir kere bile maça gitmedim statyuma sadece mezuniyetimde girdim.
Nerde bu resimler ekleyinde özlem gidereyım Şafak oldu 139
yok resim falan Reklam olmamak için koymuyoruz artık Sen hele bi gelde gideceğimiz yerler belli
Olmadi pm den gönder bali yazılımci özledim diyorumm memleketimi sizleriii şafak azalınca daha bir zor geciyor günler
Beyler çok darıldım. Tamam İzmir'e taşınmıştım Eskişehir'i unuttum ama insan buluşmaya çağırır yahu.
2 Hafta önce felan Esk.teydim, 20 şubatta yine geliyorum. Eski toplatıyı Nisan 2008'deki hiç unutmuyorum eheh :)
Alçaklar! Nasıl çağırmassınız beni...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme