bursadayım gelmek isterim eskisehir kaç saat hafta sonu olsa iyi olur iş güç yaş 20
Araç otobüsmü olacak
slm yaş 17. sorum şu kişi başı ücret ne kadar?
quote:
Orijinalden alıntı: Reshennes*
Evet bu hafta içi iyi olur ya
hocam rezervassiyon olayı falan olmaz yani 1 buçuk haftalık rezervassiyon full.
@Coming
eskişehirdemi yaşıyosunuz sırf buluşma içinmi geliceksiniz Bursada yaşıyorsanız isterseniz yormayın kendinizi zaten liseli alert çoğunluğumuz ama eskişehirdeyseniz bekleriz :) saat rezervassiyona göre belirlenecek muhtemelen 10.00 ile 16.00 aralığında bir saat olur
quote:
Orijinalden alıntı: Skdo
quote:
Evet bu hafta içi iyi olur ya
hocam rezervassiyon olayı falan olmaz yani 1 buçuk haftalık rezervassiyon full.
@Coming
eskişehirdemi yaşıyosunuz sırf buluşma içinmi geliceksiniz Bursada yaşıyorsanız isterseniz yormayın kendinizi zaten liseli alert çoğunluğumuz ama eskişehirdeyseniz bekleriz :) saat rezervassiyona göre belirlenecek muhtemelen 10.00 ile 16.00 aralığında bir saat olur
benim soruma cevap?
quote:
Orijinalden alıntı: OrijinalAdam
15 tl ama artı boya tüpü vs alırsanız + 15 daha lazım ki boya tüpleri çabuk bitiyor lazım olabiliyor.Siz yanınıza her ihtimale karşı 40 50 tl alın ekliyimmi bu arada ?
quote:
Orijinalden alıntı: Skdo
quote:
Orijinalden alıntı: OrijinalAdam
15 tl ama artı boya tüpü vs alırsanız + 15 daha lazım ki boya tüpleri çabuk bitiyor lazım olabiliyor.Siz yanınıza her ihtimale karşı 40 50 tl alın ekliyimmi bu arada ?
bi arkadaş daha var.ona da sorayım olursa yazarım konuya.cevap icin saol
quote:
Araç otobüsmü olacak
34 numara
extrame26 da geliyor son 3 kişi
Ahmet dostum simdi tarih 15 Eylül olarakmı belirlendi vede şu takım işini kura çekerekmi yapacağız..
Reshennes gelemiyor beyler... 5 kişiye ihtiyaç var tekrar
Up bu arada.Gelmesi kesinleşenler bana pm ile mutlaka msn face ve tel nosunu göndersinler !
quote:
Orijinalden alıntı: | Nvidia |
Arkadaşlar size iyi eğlenceler uymuyor bana gerçekten tarih
sağlık olsun bir dahaki buluşmaya...
Beyler 5 eskişehirli çıkmıyomu şu forumdan Hadi ama
up
Eskişehirli değilim ama kendi başınıza böyle şeyler yapmanız güzel.En azından internet cafeye,playstation salonuna vs. gitmekten iyidir.
'Güncel' diyelim.
quote:
Orijinalden alıntı: PaRKeRRR
Eskişehirli değilim ama kendi başınıza böyle şeyler yapmanız güzel.En azından internet cafeye,playstation salonuna vs. gitmekten iyidir.
'Güncel' diyelim.
hocam değişiklikher zaman iyidir.Up bu arada
20 yaşındaki birine yer yok mu yahu
var hocam gel yalnız liseli alert ve benzeri şekilde dalga geçmemenş umuyorum msn face ve telini verirsen pm ile sevinirim ulaşmam için şart