Şimdi Ara

DH-F1 2012 Ligi [ Sona ermiştir ] (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66
Cevap
2
Favori
1.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ezzy

basta herkes yarıslarla ve ligin tamamı ile nasıl kuralların gecerli olacagı konusunda bilgilendirilerek bu ise ortak oldu. adamlar kimseyi kulagından tutarak gel bakalım bizimle yarısacaksın kurallarımız bunlar bunlar isine gelmezsede yarısacaksın gelsede gibi bi dayatma yapmadı. isteyen kuralları okudu ve adını istedigi herhangibir takıma yazdırarak lige dahil oldu.
    anlamadıgım sey su; basta kuralları okumadan lige balıklama dalan sazanları konu dısına itersek geri kalan herkesin kurallardan haberi vardı. yani grupta lig kuralları baslıgı altında yazıyor -ki adamlar okuyalım diye yazmıslar, "ASİSTANLI ASİSTANSIZ HERKEZ YARIŞABİLECEK". burdaki maksatı yanlıs anlayan arkadaslara cevap sadece Türklerin yarısabildigi saf bir lig kurarak katılımı maksimuma cekebilmek. ancak cogu kisi bunu yanlıs anlamıs ya da sonradan yanlıs anlamak istemis. eger gruptaki 6. maddeyi okuyan arkadas simdi asistanlar cok sıkıntılı adam virajda basıyor gidiyor yok otomatik degil yok cizgisi acık diye yaygara koparıyorsa ya okudugunu anlamamıs derim ya da art niyetli derim. kimse zorla sokulmadı lige. herkes bi heycanla basladı sonra yaprak dökümü. bahaneler hazır, asistanlar..!! bende gamepad var baktım asistanların nasıl olacagına kisi kendi karar verebiliyor katıldım.sonucta gamepadla manuel kullanmakta imkansız gibi bisey.tc medium abs mecbur acık yani.. banlı olsaydı tamam biz buraya ait degiliz derdik. bu sonradan durumdan sikayet eden arkadasların bence hic sikayet etmemesi lazım. hatayı lige basta girerek yaptılar.tc ve absnin acık olmasını büyük avantaj sayan arkadaslar galiba direksiyonun ve pedalın avantajlarından haberleri yok. motor freninden, aracı yarıs cizgisine oturtabilmekten, vitesi istedigin devirde degistirebilme serbestliginden haberi yok galiba. ama tabi ya sonucta klavye ve gamepad büyük avantajlı, degil mi? direksiyon bir işe yaramıyor. bunlardan bahsetmiyoruz hic. yani diyorum herkes isine geldigi gibi konusuyor kimse objektif olmuyor...
    burası racedepartment sitesi kadar genis kitlesi olan ve oyunu cokca oynayan kisilerin bol oldugu bi yer degil maalesef. elimizdekiyle yetinmesini bilmeliydik. ama sen illaki cok profesyonel ve "ELİT" bi yerde kendini göstermek istiyorsan orası senin icin en dogru yer inan bana. bizim oldugumuz lig ne elit ne profesyonel. adamlar hırsından nerdeyse yaka paca yırtacak düzeye gelmisler. bunun bir oyun oldugunu unutup kendini terletenler var. türkiye gibi bi yerde baglantıların muthis sorunlu oldugu internete sahibiz. oyundan düsmeler herzaman olabilir o adamın baglantısına sansına ve daha bir cok faktöre baglı bir konu. ama kendisi durup dururken yarısı terkediyorsa o da kendi bilecegi is. ben sanmıyorumki ilk 3 yarıs itibariyle cok cok büyük kasıtlı kazaların olduguna inanmıyorum öyle bir duyumda almadım. ufak tefek temaslar spinler herzaman olabilir. adamlar realde neler neler yasıyor biz sanal bir ortamda birinin baglantısının digerine uymadıgı birinin arac bakıs acısının digerinden cok farklı oldugu setuplar dahil cogu seyin realden kat kat farklı oldugu bir ortamda her türlü artniyetsiz temasların olması gayet normaldir. yeterki yanlıs bir durumda hal ve hareketlere yada sözle özür dilemesini bilelim. ama yok tabi en ufak olayda adam yaygarayı koparıyor vay sen kasapsın vay susun busun ondan sonra olay boyut degistirip asistanlar acık böyle olmaz... gibi bir sürü bahaneler sabaha kadar bizlerle.
    yarıs günü konusuna gelince keyfi bir karar olduguna inanmıyorum lakin cogunlugun ortak kararı olarak cıktı sonuc. uyar uymaz artık orası yine kendi bileceginiz is.sonucta herkes aynı calısma saatlerinde günlerinde ve aynı iste calısmıyor. sana uyan bana uymaz bana uyan sana uymaz bu kadar basit.neticede ortak paydada birlesildi ve karar alındı. yani kimse sugun olsun diye ne efsane shuminin nede blackwarın ""YANDAŞI" olarak yanlarında durmadı.zaten adamlarda pisman olmus durumda.
    uzun lafın kısası bahanelerle dagılan bir lig. sikayetci arkadaslara bol asistansiz bir lig ve yarıslar diliyorum. herkese iyi yarıslar.
    lig kurucularınada sesleniyorum ligi devretme yerine iptal edin.bu tantanada burda kapansın.

Harika yazmışsınız.Dediğiniz gibi kurallar belli.Bunu okuyup, lige katılıp sonra da yok asistler açık,yok şu böyle demek abesle iştigaldir.Kaldı ki bütün asistler kapalı yarışan kişi asistli yarışmayı avantaj olarak görüyorsa o da öyle yarışsın.Gün konusunda da zaten lig başlamadan önce grupta herkes kendine uygun gün ve saat belirtmişti.Bu çerçevede makul gün ve saat belirlenmeye çalışılmış.

• Lig iptal olmuş.Üzüldüm açıkçası,yine de bu ligin kurulmasına vesile olan Efsane Schumi ve Blackwar 19 a teşekkür ederim.
  • önemli değil sorbetto arkadaş lig kuruyo haberin olsun
  • Kisaca bazi seylere cevap vermek istiyorum. Ilk basta williams secmemizin sebebi populer takimlari katilimcilara birakmakti.Gidip mclaren,ferrari redbull alabilirdik. Assistleri ve yaris saatini steam'de sorduk ve ayarlamalari ona gore yaptik.Isteyenler dh-f1 grubundan okuyabilir. Cogunluk ne istiyorsa onu yaptik. Neyse uzatmanin anlami yok yeni lig kuruluyormus en bastan konusup anlarsiniz. herkesin istedigi olur umarim.
  • blackwar19 ve Efsane Schumi arkadaşlarımıza teşekkür ederiz...

yeni lig için ;

DH-F1 2012 Ligi [ Sona ermiştir ]

TR ENDURANCE F1 2012 LEAGUE
    TR ENDURANCE F1 2012 LEAGUE

Steam Link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR KiNG -- 19 Şubat 2013; 23:31:38 >

• Arkadaşlar öncelikle lig olayını başlatan blackwar19 ve Efsane Schumi'ye teşekkürlerimizi sunuyoruz. Fikir son derece güzeldi fakat uygulanışta ufak tefek sıkıntılar oldu sonra bunlar çözülemedi, büyüdü ve sonunda lig iptal oldu. Ama Slayer King'le birlikte birkaç önemli değişiklikle bu lige farklı bir boyut kazandırabileceğimizi düşündük. Bu bağlamda bugün itibariyle TR ENDURANCE F1 2012 LEAGUE kurulmuştur. Bu yeni kurulan ligde yer almak isteyenleri ve ligi takip etmek isteyenleri bekliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sorbetto -- 19 Şubat 2013; 22:11:34 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.