takım sayısını 16'dan 18'e çıkardım. @tracy girecek ve 1 kişilik daha yerimiz var. oynamak isteyeni bekliyoruz..
Gecen senede baska bir ligi kacirmistim bu sefer erken davraniyim dedim ama ucuncu takim sayisi daha az bir lig daha acamaz miyiz ?
@fuat Hacı, drafttan 2 gün önce özel mesaj yollamaya başla insanlara, nolur nolmaz. Ben yollayayım diyeceğim ama benimde hafıza çok iyi değil, unutabilirim
- twHEAT (?) - Bullshit Bulls (?) - Team Name (?) - Blood Brothers (marophat) - Colossus Eagles (colossus) - Sum 41 (Sum 41) - tracy_is_back (tracy) - Vandosa (vandosa) - Lokavt Breakers (greenflash) - sons of anarchy (Futureal) - ShowtimeLakers (Rccp) - Takım Bursa (vaypcnet) - Rüzgarın Torunları (jonywayt) - AJ15 (air jersey 15) - Californication (The MAD) - blok geldi faul dedi (drexler 22) - xenith (xenith35) - thatdogwasfckingnuts (fuatturkrap) not: takım sahipleri yazılı olmayan kullanıcılar çıksın ortaya
quote:Orijinalden alıntı: marophat @fuat Hacı, drafttan 2 gün önce özel mesaj yollamaya başla insanlara, nolur nolmaz. Ben yollayayım diyeceğim ama benimde hafıza çok iyi değil, unutabilirim gönüllü birini daha bulalım ve 3'e bölelim. kalan 15 kişiye 5'er pm atalım??
quote:Orijinalden alıntı: fuatturkrap quote:Orijinalden alıntı: marophat @fuat Hacı, drafttan 2 gün önce özel mesaj yollamaya başla insanlara, nolur nolmaz. Ben yollayayım diyeceğim ama benimde hafıza çok iyi değil, unutabilirim gönüllü birini daha bulalım ve 3'e bölelim. kalan 15 kişiye 5'er pm atalım?? Fena fikir değil. Takım isimleri de belli olsun paylaşım yaparız.
quote:Orijinalden alıntı: fuatturkrap - Bullshit Bulls (?) not: takım sahipleri yazılı olmayan kullanıcılar çıksın ortaya Ben bu takımın sahibiyim...
quote:Orijinalden alıntı: jonywayt bende pm atabilirim sıkıntı yok :D tamamdir jonywayt, sen, ben ve mahmut 5'er li pmleri atacaz. ekin disindaki takimlari da bulalim da..