quote:Orijinalden alıntı: VogAumTaR vay be eski tayfadan adamlar burda gözlerim yaşardı. :) rüştü sivok ferrari fink tello nobre nihat gokseel naber atiyba yok yahu
quote:Orijinalden alıntı: Nodex quote:Orijinalden alıntı: VogAumTaR vay be eski tayfadan adamlar burda gözlerim yaşardı. :) rüştü sivok ferrari fink tello nobre nihat gokseel naber atiyba yok yahu iyi dostum seni sormalı :) noldu bu arada kaç puan yapmışız? :D
ulan burda geçen senenin şampiyonu var hala konuşuosunuz...ve çaarmıosunuz beni... olay amacına ulaşmıo beyler...pm atın millete...aaaa gözlerim beni yanıltmıosa nodex yazıodu üstteki mesajlardan birinde
G.Antep Maçı Sonunda ; Puan Durumu Futbolcu Puanları @gorkem86 hoşgeldin.Kusura bakma uyaramadık.Şimdi öm çalışmalarına başlıyorum
Nodex sevgiler dostum, iyisindir umarım:) Öss'ye girdin mi, bu sene mi giriyorsun neler yaptın:) Maç gününe yakın kadromu yazarım, bu sene ben de takip etmeye çalışacağım.
İbrahim Toraman, Yusuf, Rüştü ve Nobre'nin tamamen iyileştiği, Galatasaray maçında oynayabilecek duruma geldikleri açıklandı.
sezonun ilk kadrosu... GALATASARAY MAÇI KADROSU 1-RÜŞTÜ REÇBER 6-TOMAS SIVOK 27-MATTEO FERRARI 15-RODRIGO TABATA 28-FABIAN ERNST 8-NİHAT KAHVECİ 23-FILIP HOLOSKO