Şimdi Ara

DH | FarmVille Komşu Grubu (Facebook Grubumuz Açılmıştır.) (1556. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31.329
Cevap
22
Favori
1.822.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15541555155615571558
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ahır, kümes ve nursery barn'lardan birer tane alabiliyorsun sadece..

Ama inek ahırından parayla 5 tane, fv ile daha fazla alıyorsun,

Program barndaki hayvanları tarlana çıkarıp tekrar tekrar barna sokup harvest ediyor, (bir zaman bende tavuklarda manuel olarak yapmıştım bu işlemi)

Bu nedenle inek ahırı birkaç tane olduğundan xp hediye şansı çıkması daha fazla..(ben böyle düşünüyorum en azından)

En son 1 saat çalıştırmıştım, 5 tane 100 Xp hediyesi vardı kutumda 1.5 milyon coinsim vardı 2 küsur milyon olmuştu.

Fazla ineğim yok aslında, şans eseri charles yöntemi ile 2 tane belted cow aldım, onlar gelirimi yükseltti.

Bir sitede fv'li itemlerin coins karşılığı charles yoluyla alındığını okudum ama nasıl olduğunu yazmamışlar.

Bilen varsa çok makbule geçer arkadaşlar.
  • Bu işlemi sadece ineklerde mi yapabiliyoruz? Atları ve tavuklari da eklersek daha fazla kazanamazmiyiz? oluyor mu oyle ? :D
  • Ben bot ayarlarını yaparken dairy farm ve ahır demiştim. Ama atları harvest etmiyor nedense sadece inekleri görüyorum.

Tavuk ve nursey olur mu hiç bilmiyorum valla..

Ayarları gece yarısı yaptım şuana dek 6 milyon coins kazandım 3 yada 4 level atladım 75. levele geldim.

Yani inekler yeterde artar bile para kazanmaya özelliklede belted_cow varsa fazlasıyla yeter..

Ben sürekli çalıştırmadım, bana fv lazım, göl, havuz tarzı şeyleri seviyorum, onlarda fv'li

bu yöntemle 100 level atlasam 100 fv gelir ama o paraylada hangi birini alayım artı kesin ban yerim:(

Birisi coinsi fv'ye çevirecek bir prg yazsa çok iyi olacak valla..
  • weezer sana msj yazmıştım ama cep telefonu isityormuş onuda ben yazamam şimdi buralara..

5 milyonum olmuştu 1 milyonluk binalardan aldım hop diye levelleri atladım. yoksa xp vermiyor başka türlü.

sadece ahırı sürekli harvest ettiği için 100 xp hediyeleri çıkıyor çok olmasa da 10-11 tanede xp hediyesi vardı işte.
  • evet beyler tavuk kumeside nursryde oluyor cikacak domuz ahirida olacak
    yeterki kumesinizin ahirinizin solunda yeteri kadar bosluk olsun ne kadar bosluk ?
    atiroum ahirimi yapacaksiniz solunda 40 ineklik bosluk birakin garanti olsun diye biraz dahada birakabilirisniz

• kazandığınız coinslerle bina yerin belted cow alırsanız hem level atlarsınız hemde daha fazla coins kazanırsınız
    benim ahırlarda toplam 160 belted cow var
  • ya beyler bola hilesi lazım bana multihesap hilesi biliyorum ama uğraştırıyo o hile biraz :D bilen varsa pm olarak ulaşırsa süper olur
  • Belted cow alamiyoz ki yaw level 75 üstü istio.. daha 55 level :D yeni basladim sayilir oyuna. bu arada chicken coopla, horse stable işliyor ama nursery de error veriyor o yüzden onu cikardim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weezer -- 24 Ağustos 2010; 21:01:33 >
  • Belted cow almak için birkaç yöntem var, ben birkaç kez denedim ama 2 tane alabildim..

Aynı yöntem birinde çalışırken diğerinde çalışmayabiliyor..

1. yöntem diyelim ( 75 level olmayanlar için)

1. çifliğini açıyorsun,
    2. charles programını açıyorsun (charles farmville yazınca googleden hemen çıkar)
    3. Charles programında fb-tc1 farmville.com sekmesi çıkacak ve onun altında, flashservices sekmesi olacak
    - çıkmıyorsa panik yok, çiftliğe girip herhangi bir nesnenin yerini değiştirin o sekme gelir)
    4- flashservices sekmesinin yanındaki +'dan açıyoruz geteway çıkacak ona sağ tıklayıp çıkan listeden breakpointi işaretliyoruz..
    5- sonra çifliğe dönüp, refresh yapıyoruz, çiflik açılmayacak ve bizi charles programına yönlendirecek..
    6- exute butonuna basıyoruz çıkan menüden edit responseyi ardından aşağıdaki sekmelerden amf'yi seçiyoruz
    7- gelen sayfadan data sekmesini ve ardından player sekmesini açıyoruz
    8- oradaki coins kısmını 1 milyon, level kısmını 76, xp yazan yeri 500000 yap..
    9- excute butınuna bas, çiftliğine dönüp marketten cow belted alıp barınağına koy..
    10- charlesa dönüp 4-5 defa exute butonuna bas, daha sonra en başta işaretlediğin breakpointsi kaldır.
    (session1 yazan yere gidip getawaye sağ tıklayıp breakpointi kaldıracaksın)
    11- programı kapatıp, çifliğini yenile..

bazı arkadaşlar alıyormuş, onlar kısa kısa yazmışlar ben ayrıntılı yazdım charles kullanmayı bilmeyen vardır diye..

• arkadaşlar acil bola hilesi lazım bana multihesap biliyorum ama uğraştırıyor adamı bilen varsa pm olarak ltfn
  • Millet çoşmuş ben hala 71 lwl'deyim.
  • charles hilesini kullaniodum daha önce ama kapandi diye biliodum. ama deniyelim bakalim.
  • Eskisi kadar guncel mi bu oyun
  • Konu tavan
  • quote:

Orijinalden alıntı: SyMeL

Eskisi kadar guncel mi bu oyun

Yaklaşık 3.5-4 ay önce konu inanılmazdı şimdi çok durgun herkes bıraktı sayılır oyunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodgé

quote:

Orijinalden alıntı: SyMeL

Eskisi kadar guncel mi bu oyun

Yaklaşık 3.5-4 ay önce konu inanılmazdı şimdi çok durgun herkes bıraktı sayılır oyunu.

Takip ediyordum uye olmadan once forumu :) baya bi canliydi link paylasimlari falan
  • mrb. charlesi yeni öğrendim 2 gündür uğraşıyorum ama olmuyo anlatılanları aynen yapıyorum hediye kutuma geliyo alıyorum fakat sayfamı yenilediğimde kaybolyo. denenleri yaptım ama neden olmyoo yardımcı olursanız çok sevinirim..
  • Hile bitmis olabilir belki
  • Hile devam ediyorr....( charles hilesi değil, farmvillebot hilesi )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *SeLiNdA* -- 27 Ağustos 2010; 1:17:19 >
  • 
Sayfa: önceki 15541555155615571558
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.