Şimdi Ara

DH | FarmVille Komşu Grubu (Facebook Grubumuz Açılmıştır.) (1562. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31.329
Cevap
22
Favori
1.822.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15601561156215631564
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben 85.leveldayım...artık ekbiç olayını kapamak istiyorum...şuan tarlayı "olive tree" ile dolduruyorum...4 günde bir uğrayıp barayı indireceğim hesaba...sonra o paralarla balya alıp xp kazanacağım...bence hileye girişmeyin...sonunda madalya filan vermiyorlar....böyle daha heyecanlı oluyor...üretmenin,biriktirmenin ve kısıtlı şartlar altında taş üstüne taş koymanın hazzını yaşıyorum...
  • eski facebook hesabım kapatıldı.yeniden hesap açtım oyuna tekrar başlayacağım eklerseniz sevinirim.komşuya ihtiyacım var

http://www.facebook.com/turgay.ktk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugi-uA -- 16 Ekim 2010; 5:37:25 >
  • beyler ben 31 leveldeyım gunluk gırıyorum gıft gonderıyorum tum komsulara ekleyın.

yasin_uzm@hotmail
    http://www.facebook.com/group.php?gid=409820700464&ref=ts#!/profile.php?id=636254657

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DESPE85 -- 17 Ekim 2010; 20:29:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tavakspor

arkadaşlar ben 85.leveldayım...artık ekbiç olayını kapamak istiyorum...şuan tarlayı "olive tree" ile dolduruyorum...4 günde bir uğrayıp barayı indireceğim hesaba...sonra o paralarla balya alıp xp kazanacağım...bence hileye girişmeyin...sonunda madalya filan vermiyorlar....böyle daha heyecanlı oluyor...üretmenin,biriktirmenin ve kısıtlı şartlar altında taş üstüne taş koymanın hazzını yaşıyorum...

Bencede oyunun amacıda bu ama hile cıktıktan sonra bi zevki kalmadı.
  • Halen çalışıp çalışmadığını bilemiyorum...

Eğer çalışıyorsa; şu CHARLES programının linkini verip işleyişini bir güzel anlatabilecek biri/birileri var mı aranızda?
  • eskiden buralarda msjlara yetisemezdim
  • Hızlı level atlama,xp kazanmak,coins kazanmak,750lt galon benzin kazanmak binlerce hepsi çok basit bir hile ile hesabınızda

farmville bot Collection Exp eklentisi ile

Farmvillebot programını İndirin

Collection Exp eklentisini İndirin

İŞLEME BAŞLAMADAN ÖNCE OYUNDAKİ COİNS VE XP DEĞERLERİNİZİ BİR KENARA NOT ALIN İŞLEMİ YAPTIKTAN SONRA BİRDE BAKIN

DH | FarmVille Komşu Grubu (Facebook Grubumuz Açılmıştır.)

• demirkoparan eline saglik. bu fuel sorunu da hallettik.. :D FV hilesi ne zmndir yok. Cikarsa ztn paylaşirsin. Cok saol tekrardan..
  • quote:

Orijinalden alıntı: demirkoparan

Hızlı level atlama,xp kazanmak,coins kazanmak,750lt galon benzin kazanmak binlerce hepsi çok basit bir hile ile hesabınızda

farmville bot Collection Exp eklentisi ile

Farmvillebot programını İndirin

Collection Exp eklentisini İndirin

İŞLEME BAŞLAMADAN ÖNCE OYUNDAKİ COİNS VE XP DEĞERLERİNİZİ BİR KENARA NOT ALIN İŞLEMİ YAPTIKTAN SONRA BİRDE BAKIN

Program başlamıyor bir türlü... Bot working... Next start yapıp duruyor. Ben mi yapamıyorum acaba?

• zen -2 milyar oldu farkinda olmadan eksi oldu napmam laizm? birde bu charless programini calstirdim bi kaynaktan buldum zen resetleme olayini ama olmuyo bu proıgram calisiyomu yada nasil oldugunu iyi bilen varsa anlatabilirmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottomans5526 -- 1 Kasım 2010; 18:42:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 53RiZeLLi53

Program başlamıyor bir türlü... Bot working... Next start yapıp duruyor. Ben mi yapamıyorum acaba?

verdiğin linkten indirdiğin bot programında lite versiyonundamı deniyon yoksa normal bot olandan mı ikisinde de deneme yapıp yazarsanız yardımcı olmaya çalışırım çünkü bazı hesaplarda lite versiyonda çalışıyor bazılarında normal bot versiyonunda
  • lite versiyonunda gectim eksiye
  • quote:

Orijinalden alıntı: demirkoparan

quote:

Orijinalden alıntı: 53RiZeLLi53

verdiğin linkten indirdiğin bot programında lite versiyonundamı deniyon yoksa normal bot olandan mı ikisinde de deneme yapıp yazarsanız yardımcı olmaya çalışırım çünkü bazı hesaplarda lite versiyonda çalışıyor bazılarında normal bot versiyonunda

Tamam oldu sağol. Lite de çalışmıyormuş.
  • yukarda bazi arkadaslar ben hallettim yogun ugraslar sonucunda zen olayini diye mesaj atmis ama nasil oldugunu anlatmiyo buraya neyse ben soleyem cok basit program eksin devamli zen 2 milyrdan sonra geri geri gitmeye basliyo daha sonra kendi kendine duzeliyo bisey yapmaniza gerek yok yalandan charless falan diyolar olmuyo
  • eskiden bu oyun zevkliydi.gübreleme,hediye göndermeler falan vardı.şimdi her şey yalan oldu
  • beyler 1.121.000.000 coinsim vardı 1 milyarı gitmiş ya sizde de oldumu böyle birşey bide bi köpek almıştım 14 tane mama gelmiş gift kutuma bununla bir alakası olabilir mi? ama 1 milyardan bahsediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: djdistortion

beyler 1.121.000.000 coinsim vardı 1 milyarı gitmiş ya sizde de oldumu böyle birşey bide bi köpek almıştım 14 tane mama gelmiş gift kutuma bununla bir alakası olabilir mi? ama 1 milyardan bahsediyorum

galiba 2000000000dan sonra eksi oluyordu öyle bise hatırlıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: EdinDžeko

quote:

Orijinalden alıntı: djdistortion

beyler 1.121.000.000 coinsim vardı 1 milyarı gitmiş ya sizde de oldumu böyle birşey bide bi köpek almıştım 14 tane mama gelmiş gift kutuma bununla bir alakası olabilir mi? ama 1 milyardan bahsediyorum

galiba 2000000000dan sonra eksi oluyordu öyle bise hatırlıyorum

iyi ama bende 2 milyar coins yoktu ki

• arkadasim bu program hizli lvl para ve benzin veriyo devamli paran sabit kalmaz zaten buraya bir daha yaziyorum benm lvl 6000 oldu para olayi - 2 milyar olunca korkmayin ekmeye devam etsin para geri geri gitmeye basliyo eksiden normale donuyo arada kontrol eder gorursunuz
  • arkadaşlar, farmvillebot ile ahırdan tay çıkartma konusunda bilgisi olan var mı
  • 
Sayfa: önceki 15601561156215631564
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.