Bu linkten WorkshopHack eklentisini indirin . Plugin dosyasının içine atın . Settingten harvest Workshop'u işaretleyin . Vee hediyeleriniz gelmeye başlasın .
yok ya işlemiyor hile..bende de olmadı.. calisan fv hilesi cikarsa haber edin :D
En son anlatılan fv hilesi zaten çok kısa bir sürelikti. Ben mesela 27.000 felan toplamıştım. 650.000 den bahsedenler vardı. Ama sorun şu ki z*gna ertesi gün hepsini sildi hesaplardan. Fv felan kalmadı anlayacağınız
Bu linkten WorkshopHack eklentisini indirin . Plugin dosyasının içine atın . Settingten harvest Workshop'u işaretleyin . Vee hediyeleriniz gelmeye başlasın .
biraz daha acik anlatabilirmisiniz .
bi turlu beceremedim de
Ekteki dosyayı botun kurulu oldugu klasordeki Plugin dosyasının içine atın. Botu çalıştırırın.Download Lates Game File dedikten sonra. PLUGIN DEKİ wORKSHOP EKLENTİSİNİ KURUN. sONRA .Winterworkshop hangi levelde ise o leveli secin 1-2-3 . daha sonra oradaki kutucuga 50 yazın . Bu iyi bir değer dir. hızlı çalışır. bot her turda gift toplayacak.
level 1 x 50 : 50 level 2 x 50 :100 level 3 x 50 :150 şeklinde .şuan çalışıyormu bilniyorum yılbaşından once çalışıyordu . İyi gunler..
biraz daha acik anlatabilirmisiniz .
bi turlu beceremedim de
Ekteki dosyayı botun kurulu oldugu klasordeki Plugin dosyasının içine atın. Botu çalıştırırın.Download Lates Game File dedikten sonra. PLUGIN DEKİ wORKSHOP EKLENTİSİNİ KURUN. sONRA .Winterworkshop hangi levelde ise o leveli secin 1-2-3 . daha sonra oradaki kutucuga 50 yazın . Bu iyi bir değer dir. hızlı çalışır. bot her turda gift toplayacak.
level 1 x 50 : 50 level 2 x 50 :100 level 3 x 50 :150 şeklinde .şuan çalışıyormu bilniyorum yılbaşından once çalışıyordu . İyi gunler..
Farmvilla'nın bile hilesi çıkmış demek.Şaşırdım doğrusu
çok fazla mesaj var , botu nerenden indire bilirim biri anlata bilirmi? elle tıkla tıkla yoruldum
628. sayfada indirme linki var
bu oyun oynaniyomu hala ?
butun hileler kapandi sanirim
arkadaşlar ipadden bi türlü bağlanamıyorum..(appstoreden indirmiştim..)fikri olan vaRMI...?
arkadaşlar ya benim facem kapandı ve ben eski hesabıma kavuştum sizle baya görüşemedim 1 günde 1 iyi 1 kötü haber geldi yani ya diğer şimdiki 89 lvlik fakeye ekleyebilirsiniz yada diğer lüks farmvilleye ekleyebilirsiniz
Arkadaşlar bu ağaçların üzerindeki kar efektini nasıl kaldırcaz? Eskiden tıklayınca snow&lights off gibi bir yazı çıkıyordu normal gorunume gelıyordu ağaçlar ama şuan o özellik kaldırılmış ?
vay be. bi aralar ne takılırdık şimdi ölmüş konu.post kasmak için yazmadım bunu sadece bir değişik geldi :)
Size bol bol yardım edecek bir komşu arıyorsanız durun artık aramayın ben varım :D Komşu isteyen arkadaşlar ekleye bilir. :) Hem biraz Türk komşum olsun ya hepsi yabancı :D Level. 79.
http://www.facebook.com/YasinEmreGenc
quote:
Orijinalden alıntı: -Y.Emre-G.-
Size bol bol yardım edecek bir komşu arıyorsanız durun artık aramayın ben varım :D Komşu isteyen arkadaşlar ekleye bilir. :) Hem biraz Türk komşum olsun ya hepsi yabancı :D Level. 79.