Şimdi Ara

DH Fen Liseliler Kulübü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
2.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Rize Fen Lisesi '09 mezun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cako94

Samsun Fen Lisesi

2-3 soru fazla yapsaydım gelebilceğim lise
    anadolularda sürünüyoruz şincik
  • Çanakkale İbrahim Bodur ANADOLU
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet.Fatih

quote:

Orijinalden alıntı: Capt0R

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gm7pro

quote:

Orijinalden alıntı: Anakhrapat

Anadoludayım,bu da bir şey.

aynen

anadolu

Haydarpaşa Anadolu

Haydarpaşa

Ya dostum Haydarpaşa da..Ben seni hala görmedim..hatta lise 1 leri hiç görmüyom ya aşşa hiç inmiyomusunz??
    Bu arada ben genelde ilk katta Basket oynarım milletle..11-E ye gidiyorum bu arada..Sennin sınıf ne?..İngilizce hocanız kim?..Sıdal mı

Görsen tanıyacak mısın ki sanki?

Cevat diye biri vardı bizim serviste. Ona söylemiştim seni bizim sınıfa göndertecekti. Unutmuş demek. 9-E deyim ben. İngilizcecide sibel mi ne.

• Bi kere fen liselerinde kısaltmalar saçma

Bir KAL veya BAL .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Show41

Bi kere fen liselerinde kısaltmalar saçma

Bir KAL veya BAL .

MAL

not:bu mesaj hakaret içermemektedir.
  • Ben çıraklık eğitimdeyim, aranıza kabul eder misiniz ?? Hep sizim gibi sayısal düşünmeyi, boş zamanlarımda üstün matematik ve fizik problemleri çözmeyi, ayrıca güzel bir üniversite nin hayalini kurmadan oraya ulaşmayı istemişimdir!! ama kader bu ya olmadı işte!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DOTA]Wonder_kiss

Tamam söyleme 9/c demişsin ve adın Batu demekki Bulucam seni ve uzuneşşek

Yok bu arkadaşın hesabıydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: rokobatu

Teşekkürler.

Şu an Lise 1'inci sınıftayım , Devlet okulunda ilk senem. 8 sene özel okulda okuduktan sonra tabi bazı durumlar garibime gitmiyor değil. Fakat iyiki de kazanmışım diyorum. Biraz fark yazayım bari İlk okulumla.

1-Servis olayı henüz oturmamış. Pegout J9 bir arabamız var 2010 model ama görmesem giderken traktörde gidiyorum sanacağım o kadar kötü ses çıkarıyor. Ayrıca Rotalar ve şöförler sürekli değişiyor. 20 dakikalık yolu yaklaşık 40 dakikada gidiyorum. Buna da şükür. Fakat her gün yeni şöför gelip tarife göre götürmeye çalışınca eski servisimi aradım.

2-Yemek sırası, Öğle arası 5. ders, saat 1'e kadar zaten acıkıyoruz. Bir de öyle bir sıra sistemi var ki yemekhaneye girişte ilk önce Lise4'ler , 3ler 2ler ve en son 1ler alabiliyor yemeği. Buna idareciler ve Yemekhane görevlisi abimiz de destek çıkıyor. İlk hafta ayakta dikildim 15-20 dk beklemek zorunda kaldık. Perşembe günü 10 dakika geç gideyim dedim arkadaşlarım hala bekliyordu ve hala tıklık tıklımdı. Tam tamına zilden 27 Dakika sonra yemeğimizi alabiliyoruz. Bundan sonra 20 dakika sonra çıkmayı planlıyorum. Tam sıra 9lara geliyor derken Bir grubun gelip öne yığılması hoş değil..

3-Yapılacak hiç bir aktivite yok. Tenefüste Hapishane havalanması gibi herkes bahçede ileri geri yürüyor. Genelde üst dönemler bahçede olduğu için biz çıkmaya korkuyoruz. Dün öğle tenefüsü Arkadaşlarımla dışarı çıktık. Daha sonra üst dönemin kızları gelip arkadaşlarıma sataşmaya başladı. Tüm okul bize bakmaya başladı. Ne yapalım biz de koridorda geziyoruz.

Hmm Heralde bu kadar uzun bir yazım daha yok DH'de, bunları dökmeye ihtiyacım vardı.

bu olayın her maddesi hemde her maddesi beni anlatıyo j9 dahil

• quote:

Orijinalden alıntı: DayWalker7

çorum fen

Ben de Çorum AÖL
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gm7pro

quote:

Orijinalden alıntı: Anakhrapat

Anadoludayım,bu da bir şey.

aynen

anadolu

Haydarpaşa Anadolu

Haydarpaşa

Ya dostum Haydarpaşa da..Ben seni hala görmedim..hatta lise 1 leri hiç görmüyom ya aşşa hiç inmiyomusunz??
    Bu arada ben genelde ilk katta Basket oynarım milletle..11-E ye gidiyorum bu arada..Sennin sınıf ne?..İngilizce hocanız kim?..Sıdal mı

Görsen tanıyacak mısın ki sanki?

Cevat diye biri vardı bizim serviste. Ona söylemiştim seni bizim sınıfa göndertecekti. Unutmuş demek. 9-E deyim ben. İngilizcecide sibel mi ne.

heralde okulda çilli turuncu kafalı(hafif sarı) ve kısa boylu çok insan yoktur

• naber gençler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ece*

Bi kere fen liselerinde kısaltmalar saçma

Bir KAL veya BAL .

Kocaeli Anadolu Lisesi

• maksat konu hortlasın Bilecik Anadolu Teknik EDİŞIN
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.