2-3 soru fazla yapsaydım gelebilceğim lise anadolularda sürünüyoruz şincik
Çanakkale İbrahim Bodur ANADOLU
quote:
Orijinalden alıntı: Mehmet.Fatih
quote:
Orijinalden alıntı: Capt0R
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: gm7pro
quote:
Orijinalden alıntı: Anakhrapat
Anadoludayım,bu da bir şey.
aynen
anadolu
Haydarpaşa Anadolu
Haydarpaşa
Ya dostum Haydarpaşa da..Ben seni hala görmedim..hatta lise 1 leri hiç görmüyom ya aşşa hiç inmiyomusunz?? Bu arada ben genelde ilk katta Basket oynarım milletle..11-E ye gidiyorum bu arada..Sennin sınıf ne?..İngilizce hocanız kim?..Sıdal mı
Görsen tanıyacak mısın ki sanki?
Cevat diye biri vardı bizim serviste. Ona söylemiştim seni bizim sınıfa göndertecekti. Unutmuş demek. 9-E deyim ben. İngilizcecide sibel mi ne.
Bi kere fen liselerinde kısaltmalar saçma
Bir KAL veya BAL .
quote:
Orijinalden alıntı: Show41
Bir KAL veya BAL .
MAL
not:bu mesaj hakaret içermemektedir.
Ben çıraklık eğitimdeyim, aranıza kabul eder misiniz ?? Hep sizim gibi sayısal düşünmeyi, boş zamanlarımda üstün matematik ve fizik problemleri çözmeyi, ayrıca güzel bir üniversite nin hayalini kurmadan oraya ulaşmayı istemişimdir!! ama kader bu ya olmadı işte!!!
quote:
Orijinalden alıntı: [DOTA]Wonder_kiss
Tamam söyleme 9/c demişsin ve adın Batu demekki Bulucam seni ve uzuneşşek
Yok bu arkadaşın hesabıydı
quote:
Orijinalden alıntı: rokobatu
Teşekkürler.
Şu an Lise 1'inci sınıftayım , Devlet okulunda ilk senem. 8 sene özel okulda okuduktan sonra tabi bazı durumlar garibime gitmiyor değil. Fakat iyiki de kazanmışım diyorum. Biraz fark yazayım bari İlk okulumla.
1-Servis olayı henüz oturmamış. Pegout J9 bir arabamız var 2010 model ama görmesem giderken traktörde gidiyorum sanacağım o kadar kötü ses çıkarıyor. Ayrıca Rotalar ve şöförler sürekli değişiyor. 20 dakikalık yolu yaklaşık 40 dakikada gidiyorum. Buna da şükür. Fakat her gün yeni şöför gelip tarife göre götürmeye çalışınca eski servisimi aradım.
2-Yemek sırası, Öğle arası 5. ders, saat 1'e kadar zaten acıkıyoruz. Bir de öyle bir sıra sistemi var ki yemekhaneye girişte ilk önce Lise4'ler , 3ler 2ler ve en son 1ler alabiliyor yemeği. Buna idareciler ve Yemekhane görevlisi abimiz de destek çıkıyor. İlk hafta ayakta dikildim 15-20 dk beklemek zorunda kaldık. Perşembe günü 10 dakika geç gideyim dedim arkadaşlarım hala bekliyordu ve hala tıklık tıklımdı. Tam tamına zilden 27 Dakika sonra yemeğimizi alabiliyoruz. Bundan sonra 20 dakika sonra çıkmayı planlıyorum. Tam sıra 9lara geliyor derken Bir grubun gelip öne yığılması hoş değil..
3-Yapılacak hiç bir aktivite yok. Tenefüste Hapishane havalanması gibi herkes bahçede ileri geri yürüyor. Genelde üst dönemler bahçede olduğu için biz çıkmaya korkuyoruz. Dün öğle tenefüsü Arkadaşlarımla dışarı çıktık. Daha sonra üst dönemin kızları gelip arkadaşlarıma sataşmaya başladı. Tüm okul bize bakmaya başladı. Ne yapalım biz de koridorda geziyoruz.
Hmm Heralde bu kadar uzun bir yazım daha yok DH'de, bunları dökmeye ihtiyacım vardı.
bu olayın her maddesi hemde her maddesi beni anlatıyo j9 dahil
quote:
Orijinalden alıntı: DayWalker7
çorum fen
Ben de Çorum AÖL
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: gm7pro
quote:
Orijinalden alıntı: Anakhrapat
Anadoludayım,bu da bir şey.
aynen
anadolu
Haydarpaşa Anadolu
Haydarpaşa
Ya dostum Haydarpaşa da..Ben seni hala görmedim..hatta lise 1 leri hiç görmüyom ya aşşa hiç inmiyomusunz?? Bu arada ben genelde ilk katta Basket oynarım milletle..11-E ye gidiyorum bu arada..Sennin sınıf ne?..İngilizce hocanız kim?..Sıdal mı
Görsen tanıyacak mısın ki sanki?
Cevat diye biri vardı bizim serviste. Ona söylemiştim seni bizim sınıfa göndertecekti. Unutmuş demek. 9-E deyim ben. İngilizcecide sibel mi ne.
heralde okulda çilli turuncu kafalı(hafif sarı) ve kısa boylu çok insan yoktur
naber gençler
quote:
Orijinalden alıntı: Ece*
Bir KAL veya BAL .
Kocaeli Anadolu Lisesi
maksat konu hortlasın Bilecik Anadolu Teknik EDİŞIN
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme