Şimdi Ara

.::DH FİAT MAREA KULÜBÜ::.(266 üye)::. (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
46.962
Cevap
181
Favori
3.030.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim soft,standart,modifiyesiz,çıplak maream

.::DH FİAT MAREA KULÜBÜ::.(266 üye)::.

• Merhabalar kejnedar hocam . merhabalar MAREA dostları hepinize gönülden selamlar....

hocam hediye olarak gönderdiğin--kırmızı şeytan-- süper.Renk muhteşem göstermiş MAREA' yı ..
    ( Mareanın yanındaki dişi şeytanlar için yorum yapmasam ayıp olmaz değil mi?)

bundan önceki hediyemde aynı renkteydi,vardır bir hayır ama TÜRKİYE'de böyle bir renk yok sanırım.

aşağıdaki fotoda süper .Zaten bu brezilyalılar Marea profesörü olmuş resmen....

quote:

Orjinalden alıntı: kejnedar

BU RESİMLERDE PAYLAŞILMALI SANIRIM NEDERSİNİZ

• Olsun be dozi Marea her haliyle güzel....
    quote:

Orjinalden alıntı: dozi17

Benim soft,standart,modifiyesiz,çıplak maream

• 2002 ve üstü MAREA kullanan arkadaşlara bir sorum olacak , ş.içi ve ş.dışı benzin tüketim değerlerini yazabilirler mi ?

sorularımın neden 2002ve üstü MAREAlarla ilgili olduğunu merak eden arkadaşlar olabilir.bunun iki sebebi var..

1)biliyorsunuz 2002 de son kez yapılan değişiklikle ( yazılım , değiştirilen vites kutusu ve vites oranları) sayesinde
    o yıldan sonra üretilen MAREAların daha az benzin tükettiği söyleniyor.

2) bende hem bu yüzden hem de en fazla 3 / 4 yaşında bir MAREA almak istiyorum.
  • OOOOO HACAM ELERİNE SAĞLIK DÖKTÜRMÜSSÜN GENE ÇOK GÜZEL TAŞLAR YERİNE OTURMUŞ HEPİNİZE AYRI AYRI TEŞEKÜR DİĞER ARKADAŞLARINDA RESİMLERNE TEŞEKÜRLER BİZİMDE KATKIMIZ OLSUN

• quote:

Orjinalden alıntı: gendarme

2002 ve üstü MAREA kullanan arkadaşlara bir sorum olacak , ş.içi ve ş.dışı benzin tüketim değerlerini yazabilirler mi ?

sorularımın neden 2002ve üstü MAREAlarla ilgili olduğunu merak eden arkadaşlar olabilir.bunun iki sebebi var..

1)biliyorsunuz 2002 de son kez yapılan değişiklikle ( yazılım , değiştirilen vites kutusu ve vites oranları) sayesinde
    o yıldan sonra üretilen MAREAların daha az benzin tükettiği söyleniyor.

2) bende hem bu yüzden hem de en fazla 3 / 4 yaşında bir MAREA almak istiyorum.

hocam dediğin model marea'ların biraz daha az yaktığı doğrudur
    ama bu gözle görülecek kadar bir az yakma değildir
    minimum bir düşüş vardır
    o da dediğin gibi yazılım filan değişti,vites oranları değişti o yüzden
    ama önceki modellere göre çok az da olsa az yakma vardır
    benim tahminim şehiriçinde 250.000 den aşağı yakmaz(eğer çok sıkışık trafik yoksa,trafik çoksa bundan fazlasını da yakabilir)
    ama şehirdışında çok rahat 180.000-190.000civarına düşecektir
    eğer dediğin model marea alırsan hemen sıralı sistem lpg bağlattır bence
    çünkü bu fiyatlarla benzinli arabaya binmek artık zorlaşıyo

• quote:

ARKADAŞLAR YİĞİTLER İNANIN BİLGİSAYARDAN FAZLA ANLAMAM SİZİN GİBİ OLSAM HOPLATIRIM ORALARI

aracın sahibi resmen aklımı okumuş yaw
    kejnedar hocam iyi ki bu resmi koymuşsun
    eve gittiğim zaman bu resmi bilgisayara kaydedecem ve buna göre yapacam kısmet olursa arabayı
    gerçekten çok tatlı duruyor araba
    yanlız benim düşündüğüm ön-arka tampondaki siyah çıtalar var ya
    işte o çıataları söktürüp,üstüne macun-boya yaptırıp dümdüz bir tampon yaptıracam
    önceki düşündüğüm subaru sis farlı tampondan vazgeçtim bu arabayı gördükten sonra
    ve de sonuna kadar yere basık olacak araba

• quote:

Orjinalden alıntı: dozi17

Benim soft,standart,modifiyesiz,çıplak maream

dozi kardeş ben senin yerinde olsam şu logoyu iptal ederim
    sonra tampondaki siyah çıtalar var ya onları söktürürüm ve üstüne macun-boya yaptırırım
    tampon daha düz bir görünüme kavuşur
    sanırım senin araba liberty ve aynalarla beraber kapı kolları da siyahtır muhtemelen
    onları da gövde rengine boyatabilirsin
    ve son olarak ta mercekli marea farı takabilirsin(polieliptik far)
    tabi ki yere basmak ta lazım....

• quote:

dozi kardeş ben senin yerinde olsam şu logoyu iptal ederim
    sonra tampondaki siyah çıtalar var ya onları söktürürüm ve üstüne macun-boya yaptırırım
    tampon daha düz bir görünüme kavuşur
    sanırım senin araba liberty ve aynalarla beraber kapı kolları da siyahtır muhtemelen
    onları da gövde rengine boyatabilirsin
    ve son olarak ta mercekli marea farı takabilirsin(polieliptik far)
    tabi ki yere basmak ta lazım....

Bucaklı dostum,mareama yapacak o kadar çok şey varki...
    Gönül isterki dolduralım aracı yülleyelim...ama ç.kale ufak yer hem usta sıkıntısı var hemde trafikçilerle uğraşmak sorun....

dediğin gibi ufak tefek rutuşlar olabilir,spor yaylar,jant,performans egzoz,açık filtre vs.

• merhaba dozi kardeş form da bir tek sen varsın galiba bende maria elx 2001 yeni aldım ve form da fazla giremiyorum
  • Hayırlı olsun zecoş kardeş. kazasız belasız inşallah....

biz sürekli burdayız (ben ,kejnedar, dozi,bucakli )

ayıptır sorması kaça aldın? biraz ayrıntı versen ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gendarme -- 24 Aralık 2006; 22:02:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: zecoş

merhaba dozi kardeş form da bir tek sen varsın galiba bende maria elx 2001 yeni aldım ve form da fazla giremiyorum

yok dostum birtek ben yokum...en çok kejnedar abimiz bulunur burada
    iyiki var vallahi,dehşet marealar ekledi siteye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dozi17 -- 25 Aralık 2006; 10:08:48 >

• vallahi hocam dün gece bekçisi bendim. topiğe son mesajı saat 02.42 de yazıp çıktım.
    kimseler yoktu. hepiniz

quote:

VARIZ BABA HEP BURDAYIM SİTEYE GİREN OLURSA CEBE MESAJ GELİR SİTENİN GECE BEKCİSİYİM HOŞ GELDİNİZ AĞALAR

• merhaba genderme 11.000 ytl ye aldım 75.000 km de
  • merhaba kejnedarve dozi 17 sitede varmısınız yok mu sunuz tam ben giriyrum herkes kayboluyo
  • kejnedar marealarla çok ilgileniyorsun çok güzel resimler koyuyorsunuz hepinize teşekkürler
  • Hocam ben hiçbir zaman girdiğimi gizlemiyorum. evde olduğumda aralıklarla 3 /4 saat forumdaydım.ama MAREA'YA gönül verdikten sonra evde geçen zamanımın neredeyse tamamı pc başında geçiyor. fazla bir katkım olmasa da sürekli topiği takip halindeyim . bu yüzden hanımdan sürekli sitem duyuyorum.
    dün gece de yazmıştım kesin tedaviye ihtiyacım var ya da bir an önce MAREA sahibi olmaya ....

quote:

ARKADAŞLAR HEPİMİZİN YAPTIĞI ŞEY AMA TOPİK İSİMLERİNİ ARA SIRA GİZLİYORUZ GİZLEMESEKTE SİTEYE GİREN ARKADAŞLAR DA BİRAZ DURSALAR SİTEYE GİREN KİMSE YOK DİYE GELDİĞİ GİBİ GİDİYOR

• Aynen öyle son bir haftadır yazılan ve yüklenen hiçbir bilgi ve foto atlanmamıştır...
    quote:

YİĞİDİM HERKEZ PUSUDA EKİP SİTEDE KAFANI YORMA MAREA NIN ASKERLERİ YAZARLAR ŞİMDİ ONLAR SENİ GÖRÜYOR KURT ONLAR KURT MAŞALLAH

• KIRMIZI VE BEYAZ BİR BAYRAKTA ÇOK GÜZEL .........bir de aşağıda
    quote:

İŞTE BU

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.