Şimdi Ara

DH ^^__FIAT PALIO KULÜBÜ__^^ '' (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.919
Cevap
124
Favori
928.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

konu palio olunca doğru yer burası sanırım

birkaç sorum var ki yardımcı olursanız minnattar olurum

palio'm 2004 1.2 8v sl.. kendisinden gayet memnunum hatta aşığım ona desem yedirir... kasım ayında kendisine stefanelli lpg sistemi ile nikahta kıydık tadından yenmez oldu...günde 80 km az değil mecbur olduk

maaşallah her ikisi de hallerinden oldukça memnunlar bende uyumlarından memnunum tabii... an itibarıyla 165 bin civarı bir yakıt tüketimi var km başına...

meseleye geçeyim...

aracın çıkış ekipmanı olan good year lastikleriyle 59 bin km yapmışız üzerinize afiyet... diş kalınlığı dışında kriter tanımadığımız için lastikler bakalit gibi olmuş ama farkında değiliz...

kırmızı ışıkta transporter ıyla arkadan bindiren serserinin -gerçek serseriydi görseniz anlardınız- kaydırıp önümdeki araca vurmama neden olmasıyla servis e düşmesem belki farketmeyecektim...

araç hala serviste ama bir sürü iş çıktı başıma...

sorayım belki bilen çıkar...

orjinal ebatlatı 165/80/ r13 olan lastiklerimi kime sorsam 175/ 70 olarak değiştirmemi önerdiler ama bu değişiminin yakıt ekonomisi performans ve güvenliğe etkilerinden kaygılıyım...

ki marka ve model seçimi de ayrı bir konu. bridgestone b250 b330 michelin energy e3b good year pirelli continental... herkes ayrı birşey söylüyor michelin önde gibi ama o da çok yumuşak erken biter diyorlar mesela... ama tanesine 75 gibi bir fiyat aldım michelinden bu gayet mantıklı geldi...

ve son olarak 60 bin bakımı yapılacak servis bujiler motor yağı yağ filtresi hava filtresi direksiyon ve fren hidroliği ve dış kayışlar değişimi ( alternatör+klima+direksiyon) için 400 civarı maliyet çıkardı.

memurum ben öldürecek bunlar beni...

dışarda kaça mal olur ekstra birşey çıkmazsa...

özellikle ankarayı bilenler yardımcı olursa sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reberemo -- 14 Eylül 2008; 10:01:42 >
  • Bir palio kullanıcısı olarak lastikleri 175 değil 185 yapmanı tavsiye ederim arabanın yol tutuşu artar.Ama 13 jantlar sorun çıkarır ben 185 tabanlı lastik almak istemiştim 13 janta göre lastik bulamadım.
  • quote:

dostlar merhaba,

ben uzun süredir bir araç almayı düşünüyorum ancak palio uno accent arasında bir seçim yapamıyorum.Bana bu üç aracın kıyaslamasını yapabilirmisiniz.Benim düşündüğüm araç klimalı ve lpg li olmalı.konfor yedek parça arıza 2.el güvenilirliği konularında yardımlarınızı bekliyorum..

bendede satılıık multijet var.2006 model ilgilenirseniz pm den görüşelim
  • pardon siz lpg li arıyomuşsunuz dikkat etmemişim
  • dostlar tekrar merhaba,

öncelikle bilgilerinizi paylaştığınız için teşekkür ediyorum, yanlız ben palio uno ve accent arasında değerlendirmeleri beklerken subaylardan bir satış atağı geldi.Kıyaslanmasını istediğim araçların hemen hemen ortak noktaları ekonomik olmaları ama sizlerin teklif ettiğiniz araçalar benim düşündüğüm fiyatların birhayli üstüne çıkacağa benziyor.O halde değerlendirmeyi accent (yumurta kasa 94-00) ve palio (96-02) arasında yaparsanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler...
  • mrb paliocular, epeydir giremiyorum, ramazanda beni biraaz etkiledi, bundan sonra elimden geldiğince aranızda olup bir palio sahibi olarak sorularınıza nacizane cvp vermeye çalışacağım,
  • ben de aracımı almadan önce bu iki araç arasında kalmıştım, ama paliodan yana kullandım tercihimi, bilindiği üzere paliolar kısa araçlardır ve bagaj kapasiteleri düşüktür, accent ise daha geniş ve oturaklı bir araçtır, her iki aracında ikinci eli çok hareketlidir, ve her iki aracında yedek parçalrı türkiyede neredeyse bakkallarda bile bulunur,ama şöyle bir durum vardır ben bir plaio kullanıcısı olarak, aradığınız model aralığında bir 1.6 16v lpg li palio almanızı tavsiye ederim, abs klima airbag mevcut bu araçlarda, ve bu kasa yani palionun ilk kasası tamamen mekanik olduğu için bakım ve onarımı kolaydır,sanayideki çoğu usta bakımlarını yapabilir, ben tavsiyemi paliodan yana kullanacağım, tek sıkıntı yakıtı olabilr, onuda lpgli alarak çözebilirsiniz,ayrıca tip olarakta accentten iidir :D

quote:

Orjinalden alıntı: müvekkilim bay soze

dostlar tekrar merhaba,

öncelikle bilgilerinizi paylaştığınız için teşekkür ediyorum, yanlız ben palio uno ve accent arasında değerlendirmeleri beklerken subaylardan bir satış atağı geldi.Kıyaslanmasını istediğim araçların hemen hemen ortak noktaları ekonomik olmaları ama sizlerin teklif ettiğiniz araçalar benim düşündüğüm fiyatların birhayli üstüne çıkacağa benziyor.O halde değerlendirmeyi accent (yumurta kasa 94-00) ve palio (96-02) arasında yaparsanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler...
  • aracınıza yol tutuşunu arttırması açısından 185-60- veya 65-14 taktırmanızı tavsiye ederim, bakım konusuna gelince, değişsecek paçalrın listesini alıp bi kaç parçacıdan fiyat almanız yararlı olacaktır, bunların üzerine bahsettiğiniz bakımların işçiliğinide ben şahsen en fazla 100 YTL olarak düşünüyorum, gerisine siz karar verin, bir de etraftan duyduğunuz bir ustaya bilindik bir yere gitmenizde fayda vardır,

quote:

Orjinalden alıntı: reberemo

merhabalar...

konu palio olunca doğru yer burası sanırım

birkaç sorum var ki yardımcı olursanız minnattar olurum

palio'm 2004 1.2 8v sl.. kendisinden gayet memnunum hatta aşığım ona desem yedirir... kasım ayında kendisine stefanelli lpg sistemi ile nikahta kıydık tadından yenmez oldu...günde 80 km az değil mecbur olduk

maaşallah her ikisi de hallerinden oldukça memnunlar bende uyumlarından memnunum tabii... an itibarıyla 165 bin civarı bir yakıt tüketimi var km başına...

meseleye geçeyim...

aracın çıkış ekipmanı olan good year lastikleriyle 59 bin km yapmışız üzerinize afiyet... diş kalınlığı dışında kriter tanımadığımız için lastikler bakalit gibi olmuş ama farkında değiliz...

kırmızı ışıkta transporter ıyla arkadan bindiren serserinin -gerçek serseriydi görseniz anlardınız- kaydırıp önümdeki araca vurmama neden olmasıyla servis e düşmesem belki farketmeyecektim...

araç hala serviste ama bir sürü iş çıktı başıma...

sorayım belki bilen çıkar...

orjinal ebatlatı 165/80/ r13 olan lastiklerimi kime sorsam 175/ 70 olarak değiştirmemi önerdiler ama bu değişiminin yakıt ekonomisi performans ve güvenliğe etkilerinden kaygılıyım...

ki marka ve model seçimi de ayrı bir konu. bridgestone b250 b330 michelin energy e3b good year pirelli continental... herkes ayrı birşey söylüyor michelin önde gibi ama o da çok yumuşak erken biter diyorlar mesela... ama tanesine 75 gibi bir fiyat aldım michelinden bu gayet mantıklı geldi...

ve son olarak 60 bin bakımı yapılacak servis bujiler motor yağı yağ filtresi hava filtresi direksiyon ve fren hidroliği ve dış kayışlar değişimi ( alternatör+klima+direksiyon) için 400 civarı maliyet çıkardı.

memurum ben öldürecek bunlar beni...

dışarda kaça mal olur ekstra birşey çıkmazsa...

özellikle ankarayı bilenler yardımcı olursa sevinirim
  • sıralı sistem lpgli aracımda bende benzer sorunu yaşamıştım, devir düşünce lpg de iken stop ediyordu, götürüdm gazcıya, enjektör sıralamsında hata olduğunu söledi yeni bir beyin takıp tekrar sıralama yaptı ve sorun halloldu,
    ama sizdeki sorun benzindede yaptığına göre aracın ateşleme tesisatında yani buji ve bobinde bir sıkıntı olabailir, aracınızın standart bakımlarını yaptırarak bunu deneyin, ayrıca bakımda bobin ve buji kablolarına da bir baktırın, bence bu şeklde düzeliebilir,

quote:

Orjinalden alıntı: HALİL43

ARKADAŞLAR LPG Lİ 98 PALİO HL KULLANIYORUM . ARACIN RÖLANTİ PROBLEMİNİ BİR TÜRLÜ ÇÖZEMEDİM.BOŞTA İKEN RÖLANTİ DÜŞÜYOR VE STOP EDİYOR.HER ZAMAN YAPMIYOR AMA GENELDE BÖYLE. GÖZÜM SÜREKLİ DEVİR GÖSTERGESİNDE. BENZİNDE DE GAZDA DA AYNI.YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
  • Arkadaşlar 5 günden beri fklubumuzde bir hareket yok, hayırdır inşallah
  • Palio kullanıcısıyım: 2006 Fiat Palio 1.4 Fire Active
  • Arkadaşlar siz bbir sorum olacak, araç ile yüks ehızlara çıktığım zaman mesela 110 gibi direksiyonda bir titreme hissediyorum, ve bu hız arttıkça artıyor. Bunun sebebi ne olabilir acaba, lastikler yeni ve rot balans ta 3-4 ay önce yapıldı. Bunun için rot ve rotillere mi baktırmam lazım, bu konuda görüşü olan arkadaşalrın yorumunu bekliyorum. Şimdiden teşekkürler
  • titreme genelde balansla ilgilidir, tekrar bi balans ayarlarını kontrol ettir, yapıştırılan kurşunlar düşmüşse balans bozulur,

quote:

Orjinalden alıntı: discrepancy

Arkadaşlar siz bbir sorum olacak, araç ile yüks ehızlara çıktığım zaman mesela 110 gibi direksiyonda bir titreme hissediyorum, ve bu hız arttıkça artıyor. Bunun sebebi ne olabilir acaba, lastikler yeni ve rot balans ta 3-4 ay önce yapıldı. Bunun için rot ve rotillere mi baktırmam lazım, bu konuda görüşü olan arkadaşalrın yorumunu bekliyorum. Şimdiden teşekkürler
  • Meraba arkadaslar ben kıbrıstan yaziyorum 2-3 güne kadar 2000model 1.4 koyu yesil bi palio alicam araba 109 binde klimali yaslı bi amca kullanmıs temiz bi araba fakat arabaya biri geri geri cıkarken sol arka kapidan vurmus hafif iceri göcmüs arabanın kapisi tavanda günes yanıklari falan oldugu icin amca tamamen boya yaptirmis arabaya arabaya 8bin ytl fiyat bicio 5bin ytl pesin verip 3bin ytl yi 500 taksitle 6 ayda ödücem araba aslında temiz fiyatida ii gibime geldi yaptigi secenekte ii fakat aklima takilio burda benzin gibi bi sorunumda yok sizce bu arabaya girmelimiyim 1 sene kullanıcam ayda en fazla 2 bin-3bin km yaparım en fazla oda 1 sene masraf cıkartırmı sizce bana? daha önce nissan primeram vardi masraftan kurtulamadım bilgi verirmisiniz lütfen?
  • bugünden itibaren

FİAT EFSANE MOTORLAR TAKIMI

kurduk.

fiat motoru kullanan kullanacak seven sevmeyen herkesi paylaşım için buraya bekliyoruz.

http://forum.donanimhaber.com/m_26389677/tm.htm
  • Kardesime 99 model Palio 1.4 8500ytl ye alacagız sizce uygunmu arkadaslar?

Arac 60 000 km de
    klimasız
    ön camlar otomatik
    renk lacivert
    hic bir hasarı yok
    4 kıslık lastikle beraber
    fiyatı 8500ytl

Yalnız aracın kumandası calısmıyor. kumandanın ıssıgı yanıyor fakat kapıları acmıyor. bunun tamiri cok fazlaya patlarmı .
    simdiden tesekürler . birde LPG en uygun fiyata ve uyumlu olanı hangisidir. saygılar...
  • Fiyatı bence uygun. Aynı aracı ben 4 yıldır kullanıyorum. Lovato mükemmel uyumlu ve sorunsuz, çok şükür. LPG takıldıktan sonra sadece taksit yatırmak için uğradım. Lovato 600 ytl civarı
    quote:

Orjinalden alıntı: cetera

Kardesime 99 model Palio 1.4 8500ytl ye alacagız sizce uygunmu arkadaslar?

Arac 60 000 km de
    klimasız
    ön camlar otomatik
    renk lacivert
    hic bir hasarı yok
    fiyatı 8500ytl

Yalnız aracın kumandası calısmıyor. kumandanın ıssıgı yanıyor fakat kapıları acmıyor. bunun tamiri cok fazlaya patlarmı .
    simdiden tesekürler . birde LPG en uygun fiyata ve uyumlu olanı hangisidir. saygılar...

• sagolsın arkadas. bende uygun fiyatlı diye düsündüm. ve bu hafta ici alım satım işlerini yapacagız. fakat FİAT topiginden bir baslıkta okuduklarım beni biraz süphelendirmişdi. acaba pahalıyamı alıyoruz. yada düsündügüm kadar ucuza bulamadık mı diye.

http://forum.donanimhaber.com/m_25860796/tm.htm

kumanda problemi hakında bilgisi olan varmı ???
    saygılar...

quote:

Orjinalden alıntı: yüksel75

Fiyatı bence uygun. Aynı aracı ben 4 yıldır kullanıyorum. Lovato mükemmel uyumlu ve sorunsuz, çok şükür. LPG takıldıktan sonra sadece taksit yatırmak için uğradım. Lovato 600 ytl civarı
    quote:

Orjinalden alıntı: cetera

Kardesime 99 model Palio 1.4 8500ytl ye alacagız sizce uygunmu arkadaslar?

Arac 60 000 km de
    klimasız
    ön camlar otomatik
    renk lacivert
    hic bir hasarı yok
    fiyatı 8500ytl

• merhaba
    şirket bana 2009 palio sole active (multijet) araç verdi. araçta kullanma klavuzu yok. yol bilgisayarında ortalama tüketim ve anlık tüketim km/l şeklinde. tüm uğraşmalarıma rağmen bunu l/100km ye çeviremedim. active lerin yol bilgisayarının fonksiyonsuz olduğunu biliyorum. ama bu kadar da fonksiyonsuz değildir diye düşünüyorum.
    bilgi verirseniz sevinirim...
    kolay gelsin...
  • senin hatanda burda arkadas sen satıcısın . :)
    ben ise alıcı. her kez uygun fiyata araba bulmaya calısır arkadas. sen bu arabayı satıktan sonra, yeni araba alırken 1.5 milyar fazla olsun ama iyi olsun mu diyeceksin. yok öyle bi sey hem iyi hemde uygun fiyata olsun diyeceksin.
    ha bu arada alacagımız arac memurdan. ve arabayı takasa 8 500 saymıslar zaten. ( biliyorsun takasa alınan arabalar hep degerinin 1500- 2000 ytl altında alınmaya calısılır.) satacak kişinin zamanı olmadıgı icin ilanla, gazeteyle ugrasmak istemiyor. Satacak olan kişide takasa verecegime tanıdık birinin işine yarasın demiş. bende bi tanıdıgım vasıtasıyla tanısdım satan arkadasla.
    Durum bundan ibaret arkadas. ben zaten aracı uygun fiyata aldıgımı düsünüyordum. taki alttaki topigi görene kadar.http://forum.donanimhaber.com/m_25860796/tm.htm o yüzden buraya yazıp bilgi paylasımı yapmak istemişdim. Sende yazmısın sagolsın.
    velhasıl kelam insallah istedigin fiyata satrsın arabanı. :)
    Saygılar...
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.