Şimdi Ara

DH FIFA 15 DÜNYA KUPASI [PS3] (ALIMLAR BİTTİ) RÜTBE ÖDÜLLÜ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
7
Favori
2.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • C grubundaki son maclarimi yapmak istiyorum bugun icerisinde Hollanda musait misin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen hocam bence de şampiyonlar ligi turnuvası olabilir bu sene son 16 ya kalmış takımlardan oluşan bi turnuva güzel olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: K0BE_24

C grubundaki son maclarimi yapmak istiyorum bugun icerisinde Hollanda musait misin?

Evet hocam müsaitim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StormLord61

Arkadaşlar madem katıldınız turnuvaya takım eşitsizliğini bir kenara bırakıp daha çok gayret etmeye çalışmalısınız. Sonuçta kura çekildi ki bence gayet adil bir yöntem . Herkes istediği takımı olsa eminim ki turnuvada en fazla 3 4 farklı takım görürdük , kura işi turnuvalara renk katıyor . Banada kötü takım geldi en azından ne kadar iyi defans yapabileceğimi gördüm yane bu bana avantaj sağladı . Bu turnuvaya bizden başka katılmak isteyen kişiler de vardı biz önce davrandığımız için katıldık . Eğer katıldıysak da bu işin hakkını verip maçlarımızı oynamalıyız . Böyle bir turnuvayı oluşturup en ince detaylarına kadar açıklayan OLUMNEDİYON hocama teşekkürlerimi iletiyorum . Bu turnuva bittikten sonra da turnuvaya önem veren arkadaşlarla yeni bir turnuva ( Şampiyonlar Ligi turnuvası olabilir)
    başlatılmasını istiyorum :)

Bence de Şamp. Ligi turnuvası eğlenceli olur. OLUMNEDİYON Dostum yine uğraşmak isterse tabi :)

• TSE1907 psn li arkadaştan hala ses yok tek onla olan maçlarım kaldı

• Arkadaşlar dediğiniz gibi eğlenceli olabilir Şampiyonlar Ligi, bu turnuva bitsin bi bakalım yaparız.

@serkancr

Maçlarınızı oynamanız halinde bütün rakiplerinize karşı 3-0 hükmen mağlup olacaksınız.

@Bahadir4554

Dediğim gibi dostum gelmezse eğer hükmen mağlup sayılacak bütün maçları.

NOT: Bugün puan tablosu eklenecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82A2851B0 -- 7 Temmuz 2015; 15:03:23 >
  • B GURUBU BAHADIR HARİCİ ARKADAŞLAR SES VERİN
  • C grubu karşılaşmaları..

Hollanda - İtalya: 2-1

İtalya - Hollanda: 3-2

Ben kendi karşılaşmalarımı tamamladım.
  • ARKADAŞLAR BUGÜN GRUP AŞAMALARI TAMAMLANACAKIR GRUP MAÇLARI İÇİN SON GÜN. OYNAMAYANLAR HÜKMEN MAĞLUP SAYILACAKTIR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82A2851B0 -- 8 Temmuz 2015; 13:52:54 >
  • Gün içinde puan tablosu atılacaktır. Almanya ile olan maçımı bağlantı sorunundan yapamadık o maçı da yaptıktan sonra.
  • B GRUBU HARİÇ HERKES MAÇLARINI TAMAMLADI.
  • admincim ses yok bahadır hariç diğerlerinden ne yapayım ki ?
  • Beyler bugün UT'da marketteyken PS3 aniden kapandı. Açmaya çalıştığımda yeşil ışık yandı ve sonrasında 3 saniye boyunca kısa şekilde sarı ışık yandı. O ışık sürekli yanıp sönen kırmızı ışığa dönüştü. Bu durumda turnuva oynayamayacağım. Çözümünü bilen varsa yardım bekliyorum.
  • TURNUVANIN GRUP AŞAMALARI TAMAMLANMIŞTIR ARKADAŞLAR

MEKSİKA İLE OLAN MAÇIMI TAMAMLAYAMADIĞIM İÇİN İLK MESAJDA YAZDIĞI GİBİ HÜKMEN 3-0 OLARAK GİRDİM. ALMANYA İLE OLAN MAÇIMI DA BAĞLANTI SORUNUNDAN ATAMADIK PSN YA DA EA YÜZÜNDEN SANIRIM BİZDE SIKINTI YOKTU. ALMANYA İLE OLAN MAÇ SADECE LİDERİ BELİRLEYECEĞİ İÇİN OYNAMADIK ZATEN ÇAPRAZ EŞLEŞME YOK BUNU EN BAŞTA SÖYLEMİŞTİM.

GÜNCEL PUAN TABLOSU:

DH FIFA 15 DÜNYA KUPASI [PS3] (ALIMLAR BİTTİ) RÜTBE ÖDÜLLÜ

B GRUBUNDA MAÇLAR TAMAMLANAMADIĞI İÇİN AKTİF OLAN 2 ARKADAŞIMIZ; URUGUAY İLE KOLOMBİYA ÜST TURDA.

ÇEYREK FİNALİSTLER;

asdasfeg/donsuZZ - FRANSA

Vendetta0/incyy0 - İNGİLTERE

Bahadir4554- KOLOMBİYA

tkaraosman/TOlgA_1905_TURK - URUGUAY

vokiceki/Voki-Ceki - ARJANTİN

terry134/xxterry134xx - HOLLANDA

Ps3Manyagı/al_ozer- ALMANYA

OLUMNEDİYON/XPoseidonXTR - PORTEKİZ

GRUP MAÇLARINI TAMAMLAYAN BÜTÜN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜRLER. TURNUVAYI YARIDA BIRAKAN-KATILIP MAÇLARINI OYNAMAYAN KİŞİLER BİR DAHA Kİ TURNUVALARA ͟K͟͟E͟͟S͟͟İ͟͟N͟͟L͟͟İ͟͟K͟͟L͟E͟ DAHİL EDİLMEYECEKTİR.(TEKNİK SORUNLAR HARİCİ)

GÜN İÇİNDE KURA ÇEKİMİ YAPILARAK KONUYA ATILACAKTIR.

TURNUVA DA 3.LÜK MAÇI OYNANACAKTIR. (İLK ÜÇE RÜTBE VERİLECEK). TARAFLARDAN BİRİNİN AKTİF OLMAMASI DURUMUNDA AKTİF OLAN TARAF HÜKMEN GALİP OLACAKTIR. TURNUVANIN ZEVKİ İÇİN VE RÜTBE ADINA LÜTFEN MAÇLARI TAMAMLAYIN.

NOT: ÇEYREK FİNAL-YARI FİNAL MAÇLARI 6 DAKİKA, ONLINE SQUAD, VE EV SAHİBİ-DEPLASMAN OLARAK 2 MAÇ OYNANACAKTIR. DEPLASMAN GOLÜ KURALI GEÇERLİ DEĞİLDİR 2 MAÇ SKORU TOPLAMININ EŞİT OLMASI DURUMUNDA 1 MAÇ DAHA YAPILACAKTIR.

FİNAL MAÇI İSE 8 DAKİKA VE TEK MAÇ OLACAKTIR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82A2851B0 -- 9 Temmuz 2015; 15:50:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: OLUMNEDİYON

TURNUVANIN GRUP AŞAMALARI TAMAMLANMIŞTIR ARKADAŞLAR

MEKSİKA İLE OLAN MAÇIMI TAMAMLAYAMADIĞIM İÇİN İLK MESAJDA YAZDIĞI GİBİ HÜKMEN 3-0 OLARAK GİRDİM. ALMANYA İLE OLAN MAÇIMI DA BAĞLANTI SORUNUNDAN ATAMADIK PSN YA DA EA YÜZÜNDEN SANIRIM BİZDE SIKINTI YOKTU. ALMANYA İLE OLAN MAÇ SADECE LİDERİ BELİRLEYECEĞİ İÇİN OYNAMADIK ZATEN ÇAPRAZ EŞLEŞME YOK BUNU EN BAŞTA SÖYLEMİŞTİM.

GÜNCEL PUAN TABLOSU:

DH FIFA 15 DÜNYA KUPASI [PS3] (ALIMLAR BİTTİ) RÜTBE ÖDÜLLÜ

B GRUBUNDA MAÇLAR TAMAMLANAMADIĞI İÇİN AKTİF OLAN 2 ARKADAŞIMIZ; URUGUAY İLE KOLOMBİYA ÜST TURDA.

ÇEYREK FİNALİSTLER;

asdasfeg/donsuZZ - FRANSA

Vendetta0/incyy0 - İNGİLTERE

Bahadir4554- KOLOMBİYA

tkaraosman/TOlgA_1905_TURK - URUGUAY

vokiceki/Voki-Ceki - ARJANTİN

terry134/xxterry134xx - HOLLANDA

Ps3Manyagı/al_ozer- ALMANYA

OLUMNEDİYON/XPoseidonXTR - PORTEKİZ

GRUP MAÇLARINI TAMAMLAYAN BÜTÜN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜRLER. TURNUVAYI YARIDA BIRAKAN-KATILIP MAÇLARINI OYNAMAYAN KİŞİLER BİR DAHA Kİ TURNUVALARA ͟K͟͟E͟͟S͟͟İ͟͟N͟͟L͟͟İ͟͟K͟͟L͟E͟ DAHİL EDİLMEYECEKTİR.(TEKNİK SORUNLAR HARİCİ)

GÜN İÇİNDE KURA ÇEKİMİ YAPILARAK KONUYA ATILACAKTIR.

TURNUVA DA 3.LÜK MAÇI OYNANACAKTIR. (İLK ÜÇE RÜTBE VERİLECEK). TARAFLARDAN BİRİNİN AKTİF OLMAMASI DURUMUNDA AKTİF OLAN TARAF HÜKMEN GALİP OLACAKTIR. TURNUVANIN ZEVKİ İÇİN VE RÜTBE ADINA LÜTFEN MAÇLARI TAMAMLAYIN.

NOT: ÇEYREK FİNAL-YARI FİNAL MAÇLARI 6 DAKİKA, ONLINE SQUAD, VE EV SAHİBİ-DEPLASMAN OLARAK 2 MAÇ OYNANACAKTIR. DEPLASMAN GOLÜ KURALI GEÇERLİ DEĞİLDİR 2 MAÇ SKORU TOPLAMININ EŞİT OLMASI DURUMUNDA 1 MAÇ DAHA YAPILACAKTIR.

FİNAL MAÇI İSE 8 DAKİKA VE TEK MAÇ OLACAKTIR.

İspanya ne lanetti ya gol atamadım fw eksikliğinden. Turnuva boyunca 77 lik Morata'ya kaldım Diego Costa yok diye online squadta :)

Yeni turnuvaları bekliyoruz :)

• Antrenmanlar başlasın :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi bakalim hayirlisi arkadaşlar.

• @StormLord61

DOSTUM BİR SIKINTI YOK GİR OYUNA ATALIM MAÇIMIZI. BANLI OLDUGUM İÇİN PMDEN CEVAP VEREMİYORUM. TAKMAMAK FİLAN ESTAFURULLAH ALAKASI YOK.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82A2851B0 -- 12 Temmuz 2015; 16:31:07 >
  • quote:

ARKADAŞLAR GÜN İÇİ DEDİM FAKAT İŞİM VARDI OLMADI. YARIN ÖĞLEN VAKTİNDE KURALAR ÇEKİLECEKTİR.

Yardım edebilirim hocam :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdasfeg

quote:

ARKADAŞLAR GÜN İÇİ DEDİM FAKAT İŞİM VARDI OLMADI. YARIN ÖĞLEN VAKTİNDE KURALAR ÇEKİLECEKTİR.

Yardım edebilirim hocam :D

Dostum yardımcı oluncak bir şey yok kolay bir şey şimdi de atabilirim fakat öğlen atsam daha iyi olur diye düşündüm.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.