Bildirim
DH First_Person Fotoğraf Sergisi (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
çok güzel kareler,teşekkürler.. -
Ben teşekkür ederim. -
O oturan kedi nedir ya -
-
Oturan kedi cok hos olmus -
güzel. ellerine sağlık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Güzel fotoğraflar tebrikler. -
-
Macro çekimler ve manzara fotoğraflarını beğendim. "Bennasıl böyle resim çekerim acaba" diye kendime sordum ve sonradan standart 18-55mm lense sahip olduğum aklıma geldi -
-
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi First_Person -- 14 Mayıs 2013; 13:31:05 >
-
Çok güzeller. Orada bir köy vardı sizin köyünüz mü? Çok harika bir manzarası var. -
quote:
Orijinalden alıntı: Hummels
Çok güzeller. Orada bir köy vardı sizin köyünüz mü? Çok harika bir manzarası var.
Teşekkür ederim. Köy, İzmiri'in Selçuk ilçesine bağlı olan turistik köyü, Şirince. Yakınlarına gelirseniz mutlaka uğramanızı tavsiye ederim, görmeye değer. -
Canon Kiss X4 (550D), Tamron 90mm macro, Nissin 622 flaş:
f11, iso100, 1/200sn -
Harika gerçekten manzaralardan çok kus, orumcek cekimleriniz hosuma gitti. Takipteyim heves etmeye basladim fotografciliga
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim. Fotoğrafçılık güzel bir hobi, tavsiye ederim. Yalnız biraz masraflı işte... -
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X