bu ne ki, forumun verdiği hatalar ile ilgili benim özel koleksiyonum var. yeni bir hata belirtisi yok. çıkanlar zaten var olan hata belirtileri. endişe etmeyin.
Ben de ikinci el forumunda dükkanıma girdiğimde internet bağlantı sorunu yaşıyorum. Ne zaman dükkana giriş yapsam ondan sonra sayfalar açılmıyor, Msn açık fakat ister ie ister mozilla ile internete giremiyorum. Bilgisayarı yeniden başlatana kadar düzelmiyor. Acaba bu bir bug mı? Yoksa sadece ben mi yaşıyorum bu sorunu?
Büyüyen foruma, yenileme çalışmaları yapılması şart
quote:
Orjinalden alıntı: kendinibil
Msn açık fakat ister ie ister mozilla ile internete giremiyorum. Bilgisayarı yeniden başlatana kadar düzelmiyor.
Aynı sorun bende de oluyor. DH da belli sayfalara girdikten sonra yada hesabımdan çıkış yapıp aynı sayfada tekrar girmek istediğimde bazen sanki Firefox çökmüş gibi bir izlenim bırakıyor. Bilgisayarı baştan başlatmadan düzelmiyor. Sanki router çökmüş, TCP/ip bağlantısı sağlayamıyor gibi yada maximum açık bağlantı limitine ulaşılmış gibi yada DNSler çökmüş gibi, gibi, gibi......
4 yıldan fazladır girerim bu forumlara, şimdiye kadar hiç çatırdamadığını görmedim
aynı hataları bende resim upload ederken yaşıyorum.. donanım haber bunun bilincindedir ve çözecektir diye düşünüyorum..
sıtede cok fazla flash reklam aldılar ben 5 yıldır bu foruma takılıyorum bu aralar ınanılmaz reklam var tamam para kazanması ıcın lazım ancak sıte yavasladı ayrıca avatar ve ımza hatası uye oldugumdan berı var :) ancak ben bu forumu sevıyorum yahu hersey burda cok kalıtelı ınsanlar var ancak 1 ay once bır konu actım 100 yorumun 60 ı kufurdu cok uzulmustum o gun dedım bu forum boyle degıldı cok guzel geyık donerdı konular cok ustaca tartısılırdı cok sey ogrendım bu sıteden psp den gırdımmı ekranın yanı yok reklamdan bıraz uyelerı dusenelım lutfen
Evet bende de bugün 2 kere oldu..
o değil de donanimhaber.com artık çok fazla ram yemeye başladı eskiden 10-15 sayfa açsam bile bilgisayara hiç etkisi olmazdı şu an 4 sayfa açtığımda bilgisayarı resmen kitliyor... şu flash reklamlar mı acaba diyorum??? rahat rahat gezemiyorum sıkılıp kapatıyorum en sonunda..
quote:
Orjinalden alıntı: emre d.
o değil de donanimhaber.com artık çok fazla ram yemeye başladı eskiden 10-15 sayfa açsam bile bilgisayara hiç etkisi olmazdı şu an 4 sayfa açtığımda bilgisayarı resmen kitliyor... şu flash reklamlar mı acaba diyorum??? rahat rahat gezemiyorum sıkılıp kapatıyorum en sonunda..
Özellikle firefox kullanırken. 4 sayfadan fazlasını açmamaya çalışıyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: sarapci
sıtede cok fazla flash reklam aldılar ben 5 yıldır bu foruma takılıyorum bu aralar ınanılmaz reklam var tamam para kazanması ıcın lazım ancak sıte yavasladı ayrıca avatar ve ımza hatası uye oldugumdan berı var :) ancak ben bu forumu sevıyorum yahu hersey burda cok kalıtelı ınsanlar var ancak 1 ay once bır konu actım 100 yorumun 60 ı kufurdu cok uzulmustum o gun dedım bu forum boyle degıldı cok guzel geyık donerdı konular cok ustaca tartısılırdı cok sey ogrendım bu sıteden psp den gırdımmı ekranın yanı yok reklamdan bıraz uyelerı dusenelım lutfen
aynı fikirdeyim
Bu konuda pekçok arkadaş sorunlardan bahsediyor ama nedense hiçbir yönetici arkadaş bilgilendirme yapmamış. Böylesi önemli bir konuya eğilecek bir yönetici yok mu acaba forumda???
Hepsinden ote forum cok yavasladi bu siralar bazen sayfalar hic acilmiyor sinir ediyor mesela az once kitlenme gibi bir durum yasadim ama forumdanmi ttnet tenmi tam emin degilim
Forum gittikçe yavaşlıyor. Eski hızlı halini bilen bizler için çok yavaş.
Arama özelliğini dert etmeyin eskiden beri doğru düzgün çalışmıyor çünkü.
birde anasayfa metrelerce aşağı doğru uzuyor.. anasayfayı biraz daha kısa tutsalar yüklen babam yüklen neden bu kadar fazla yükleniliyor bu anasayfaya bu kadar şey anlamış değilim.. en fazla 5 günlük haber koyun altına dieğrlerinin sayfa linklerini ekleyin zaten zamanında okunmuş şeylerin her seferinde yüklenmesi mantıksız..
Evet yönetici arkadaşların bu konuyla ilgili bir yorumu olmayacak mı acaba...
Yöneticilerden neden ses çıkmıyor?
dün ve bugün forumdaki ikonlarda takılmaya başladı.. sürekli "img.donanimhaber.com 'dan veri aktarılıyor" yazısı çıkıyor ve ikonlar yüklenmiyor.. bilmiyorum siz aynı sorunlarla karşılaştınız mı ama durum bu.. bunuda belirteyim dedim.. forumda SEO sistemi var mı bilmiyorum (sanırım vardır) ama bir bakım çalışması ya da daha iyi hizmet verecek bir sunucunun kurulmasından yanayım
quote:
Orjinalden alıntı: c.alkan
dün ve bugün forumdaki ikonlarda takılmaya başladı.. sürekli "img.donanimhaber.com 'dan veri aktarılıyor" yazısı çıkıyor ve ikonlar yüklenmiyor.. bilmiyorum siz aynı sorunlarla karşılaştınız mı ama durum bu.. bunuda belirteyim dedim.. forumda SEO sistemi var mı bilmiyorum (sanırım vardır) ama bir bakım çalışması ya da daha iyi hizmet verecek bir sunucunun kurulmasından yanayım
Firefox'da oluyor bende de img.donanimhaber.com'dan veri aktarılıyor diyor ama aktaramıyor , aynı anda İE'ye geçtiğim zaman problem olmuyor , anlamadım bende