Bildirim
dh forum insan varoluşunu yansıtamıyor (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Üzgünüm patron ben bittimquote:
Orijinalden alıntı: avcılarınavcısı
bunun için mücadele edeceksin kardeşim, öyle sarcasm* (acındırıcı yani yanlış kelime) kullanarak kaçmak yok. sosyal fobiyi, sosyal fobi önünde duran engelleri nasıl kaldıracağına odaklanmalısın.
sonra geç arkadaşlarınla bir cafeye yap muhabbetini, sevgilin olsun, işin olsun, kendini geliştir arkadaşlarınla vakit geçir böyle böyle entegre ol hayata ki ömrün buradaki gibi sefil bir şekilde geçmesin. bu forum konuda bahsettiğim gibi takılanlar için tam bir trajedi.
Alıntıları Göster
Sosyal fobim falan yok insanlarla normal konusuyorum gayet
Elimdeki kartlari oynayıp bir an önce ölmenin yoluna bakacağım 1 2 tane isim var takribi 30 35 gibi işlerim biter sonra yolcudur abbas baglasan durmas dunyayi sevenler uzun uzun yasasin ben sevmiyorum usandim yasamaktan gerek yok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
İşlevsel mi? Gerisi lüzumsuz.
Erdoğan,milyonlardan hürmet görüyor...
''Üç türlü aristokrasi vardır;birincisi yaş ve kıdem;ikincisi servet;üçüncüsü akıl ve bilgidir.En şereflisi en sonuncusudur.''
Sözü günümüz topluluğunda yerini başka kavramlara vereli çok oldu...Orası da görece fakat bilginin ya da entelektüelin değersizleştirildiği bir gerçek. -
güzel bir şey ortaya attın bu beni biraz düşündürdü.quote:
Orijinalden alıntı: ubi Panis ibi Patria
İşlevsel mi? Gerisi lüzumsuz.
Erdoğan,milyonlardan hürmet görüyor...
''Üç türlü aristokrasi vardır;birincisi yaş ve kıdem;ikincisi servet;üçüncüsü akıl ve bilgidir.En şereflisi en sonuncusudur.''
Sözü günümüz topluluğunda yerini başka kavramlara vereli çok oldu...Orası da görece fakat bilginin ya da entelektüelin değersizleştirildiği bir gerçek.
hah aklıma geldi. bilgi bir varoluş parçası ne kadar olabilir? bilgi insan varoluşunu ne kadar yansıtabilir? varoluşçuluktan aristokrasiye geçiş yaptın bağlamı yanlış kurdun. şöyle, elbette bilgili olmak sosyo-kültürel gücün bir parçası ancak bir insan varoluşunu ne kadar yansıtabilir? ben evrimsel biyolojiye hakimim. ee? ne oldu şimdi burada bana madalyon mu taktılar, hehe burası şakaydı ama bu bilgiler sahip olduğum bilgiyi aktarma işi beni ne kadar yansıtabilir? üstelik bilgisiz kullanıcılar ergen kullanıcılar karşısında? nerden baksan yazdığın bu site içerisinde ofsayt.
-
Tamam da ben buna karşıt görüş atmadım ki.quote:
Orijinalden alıntı: avcılarınavcısı
güzel bir şey ortaya attın bu beni biraz düşündürdü.
hah aklıma geldi. bilgi bir varoluş parçası ne kadar olabilir? bilgi insan varoluşunu ne kadar yansıtabilir? varoluşçuluktan aristokrasiye geçiş yaptın bağlamı yanlış kurdun. şöyle, elbette bilgili olmak sosyo-kültürel gücün bir parçası ancak bir insan varoluşunu ne kadar yansıtabilir? ben evrimsel biyolojiye hakimim. ee? ne oldu şimdi burada bana madalyon mu taktılar, hehe burası şakaydı ama bu bilgiler sahip olduğum bilgiyi aktarma işi beni ne kadar yansıtabilir? üstelik bilgisiz kullanıcılar ergen kullanıcılar karşısında? nerden baksan yazdığın bu site içerisinde ofsayt.
Alıntıları Göster
Bilginin günümüzde önemini yitirdiğini öne sürdüm.
Ben sadece bilgisiz bir insan tarafından da hürmet görmenin işlevsel olabileceğini savundum seni görüşüne karşı.
''bilgi paylaşarak saygı kazanılır mı evet ama değer mi? saygı kazanmamış insanlardan saygı, hürmet görmek, bir insanın karınca kolonisinde kral olmasına benzer.''
Sayı kazanmamış insanlar tarafından saygı görmenin işlevsizliğini vurgulamışsın.Ben buna karşı çıktım.Saygı kazanmayı bilgili olmakla çakıştırmak çok yüce bir tutum gibi görünse de,basite indirgemenin süslü versiyonu bence.
-
Saygı kazanmış kişilerden saygı kazanınca ne olacak ki? Ne önemi var?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sen silik bir insanın övgüsünü mü almak istersin yoksa yüksek değerde birinin mi?quote:
Orijinalden alıntı: Guest-3559F3B6A
Saygı kazanmış kişilerden saygı kazanınca ne olacak ki? Ne önemi var?
popülizmden gidelim, celal şengörle mi sohbet etmek istersin yoksa buradaki ergen biriyle mi? böyle soru mu sorulur hiç gözün açılmamış senin... -
Aynen bi mesajımla gözümün açılmadığını anladın aferin sana
Hayır yani Celal Şengör'le oturdun sohbet ettin, saygısını kazandın diyelim. Ne oldu yani şimdi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X