Şimdi Ara

dh forum insan varoluşunu yansıtamıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: avcılarınavcısı

senin gözün açılmamış burası kesin. burada yazıyorsun da o arkadaşların bir şeyime derman mı oluyor afedersin? bunun yerine twitterda takılsan (tam bir bilgi aracı) burada takıldığından çok bilgi edinirsin. veya instagramda takılsan (twitter tam tersi) burada takıldığından fazla arkadaş edinirsin ve oradaki fotoğraflar senin de onlar gibi hareket etmeni sağlayarak veya bu yönde itki impuls yaratarak senin topluma entegre olmana yarar.

burada takılıyorsun da o arkadaşların ne işe yarıyor aptal aptal konularda yazmaktan başka. arkadaşlarının sosyo kültürel gücü rakamla sıfır sayıyla 0 (istisnalar hariç). o zaman bu etkisiz elemanlarla takılmak sana manen ve madden bir yarar sağlamaz. 50 yıl daha burada kalırsın benden sana söylemesi.

Alıntıları Göster
    o mecralara çıkamam ben

burası bir maskeli balo burda kimse kim olduğumu bilmiyor

insanlar 10 yıl beni linç etti resmen umumi tuvalete döndüm yok edildim kendimden utanıyorum artık maskeler olmadan yaşayamam burda hamza5806yım ama orda hamza xxx yyy'yim bunu yapamam artık kendiminki dahil kimsenin yüzüne bakacak halim yok

dh forum insan varoluşunu yansıtamıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

o mecralara çıkamam ben

burası bir maskeli balo burda kimse kim olduğumu bilmiyor

insanlar 10 yıl beni linç etti resmen umumi tuvalete döndüm yok edildim kendimden utanıyorum artık maskeler olmadan yaşayamam burda hamza5806yım ama orda hamza xxx yyy'yim bunu yapamam artık kendiminki dahil kimsenin yüzüne bakacak halim yok

Alıntıları Göster
    bunun için mücadele edeceksin kardeşim, öyle sarcasm* (acındırıcı yani yanlış kelime) kullanarak kaçmak yok. sosyal fobiyi, sosyal fobi önünde duran engelleri nasıl kaldıracağına odaklanmalısın.

sonra geç arkadaşlarınla bir cafeye yap muhabbetini, sevgilin olsun, işin olsun, kendini geliştir arkadaşlarınla vakit geçir böyle böyle entegre ol hayata ki ömrün buradaki gibi sefil bir şekilde geçmesin. bu forum konuda bahsettiğim gibi takılanlar için tam bir trajedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avcılarınavcısı -- 27 Ekim 2019; 23:15:27 >

• quote:

bunun için mücadele edeceksin kardeşim, öyle sarcasm* (acındırıcı yani yanlış kelime) kullanarak kaçmak yok. sosyal fobiyi, sosyal fobi önünde duran engelleri nasıl kaldıracağına odaklanmalısın.

sonra geç arkadaşlarınla bir cafeye yap muhabbetini, sevgilin olsun, işin olsun, kendini geliştir arkadaşlarınla vakit geçir böyle böyle entegre ol hayata ki ömrün buradaki gibi sefil bir şekilde geçmesin. bu forum konuda bahsettiğim gibi takılanlar için tam bir trajedi.

Alıntıları Göster
    Üzgünüm patron ben bittim

Sosyal fobim falan yok insanlarla normal konusuyorum gayet

Elimdeki kartlari oynayıp bir an önce ölmenin yoluna bakacağım 1 2 tane isim var takribi 30 35 gibi işlerim biter sonra yolcudur abbas baglasan durmas dunyayi sevenler uzun uzun yasasin ben sevmiyorum usandim yasamaktan gerek yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• İşlevsel mi? Gerisi lüzumsuz.

Erdoğan,milyonlardan hürmet görüyor...

''Üç türlü aristokrasi vardır;birincisi yaş ve kıdem;ikincisi servet;üçüncüsü akıl ve bilgidir.En şereflisi en sonuncusudur.''

Sözü günümüz topluluğunda yerini başka kavramlara vereli çok oldu...Orası da görece fakat bilginin ya da entelektüelin değersizleştirildiği bir gerçek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ubi Panis ibi Patria

İşlevsel mi? Gerisi lüzumsuz.

Erdoğan,milyonlardan hürmet görüyor...

''Üç türlü aristokrasi vardır;birincisi yaş ve kıdem;ikincisi servet;üçüncüsü akıl ve bilgidir.En şereflisi en sonuncusudur.''

Sözü günümüz topluluğunda yerini başka kavramlara vereli çok oldu...Orası da görece fakat bilginin ya da entelektüelin değersizleştirildiği bir gerçek.
    güzel bir şey ortaya attın bu beni biraz düşündürdü.

hah aklıma geldi. bilgi bir varoluş parçası ne kadar olabilir? bilgi insan varoluşunu ne kadar yansıtabilir? varoluşçuluktan aristokrasiye geçiş yaptın bağlamı yanlış kurdun. şöyle, elbette bilgili olmak sosyo-kültürel gücün bir parçası ancak bir insan varoluşunu ne kadar yansıtabilir? ben evrimsel biyolojiye hakimim. ee? ne oldu şimdi burada bana madalyon mu taktılar, hehe burası şakaydı ama bu bilgiler sahip olduğum bilgiyi aktarma işi beni ne kadar yansıtabilir? üstelik bilgisiz kullanıcılar ergen kullanıcılar karşısında? nerden baksan yazdığın bu site içerisinde ofsayt.

• quote:

güzel bir şey ortaya attın bu beni biraz düşündürdü.

hah aklıma geldi. bilgi bir varoluş parçası ne kadar olabilir? bilgi insan varoluşunu ne kadar yansıtabilir? varoluşçuluktan aristokrasiye geçiş yaptın bağlamı yanlış kurdun. şöyle, elbette bilgili olmak sosyo-kültürel gücün bir parçası ancak bir insan varoluşunu ne kadar yansıtabilir? ben evrimsel biyolojiye hakimim. ee? ne oldu şimdi burada bana madalyon mu taktılar, hehe burası şakaydı ama bu bilgiler sahip olduğum bilgiyi aktarma işi beni ne kadar yansıtabilir? üstelik bilgisiz kullanıcılar ergen kullanıcılar karşısında? nerden baksan yazdığın bu site içerisinde ofsayt.

Alıntıları Göster
    Tamam da ben buna karşıt görüş atmadım ki.

Bilginin günümüzde önemini yitirdiğini öne sürdüm.

Ben sadece bilgisiz bir insan tarafından da hürmet görmenin işlevsel olabileceğini savundum seni görüşüne karşı.

''bilgi paylaşarak saygı kazanılır mı evet ama değer mi? saygı kazanmamış insanlardan saygı, hürmet görmek, bir insanın karınca kolonisinde kral olmasına benzer.''

Sayı kazanmamış insanlar tarafından saygı görmenin işlevsizliğini vurgulamışsın.Ben buna karşı çıktım.Saygı kazanmayı bilgili olmakla çakıştırmak çok yüce bir tutum gibi görünse de,basite indirgemenin süslü versiyonu bence.

• Saygı kazanmış kişilerden saygı kazanınca ne olacak ki? Ne önemi var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3559F3B6A

Saygı kazanmış kişilerden saygı kazanınca ne olacak ki? Ne önemi var?
    sen silik bir insanın övgüsünü mü almak istersin yoksa yüksek değerde birinin mi?

popülizmden gidelim, celal şengörle mi sohbet etmek istersin yoksa buradaki ergen biriyle mi? böyle soru mu sorulur hiç gözün açılmamış senin...
  • avcılarınavcısı kullanıcısına yanıt
    Aynen bi mesajımla gözümün açılmadığını anladın aferin sana

Hayır yani Celal Şengör'le oturdun sohbet ettin, saygısını kazandın diyelim. Ne oldu yani şimdi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.