Şimdi Ara

Dh forum üyelerinin günlük çalışma saatleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ya öğrenci adamın işi ne ag oturup çalışacak işte şu kadar saat olmalı olmamalı falan mantıklı gelmiyor bana. yat kalk çalış işte başka işimiz mi var ag..

• demirsodyum kullanıcısına yanıt

la olum hep aynı triplerdesin bi b*k yapabildiğin yok ama hiç çalışmıyorum ya bro triplerindesin ahaha ama 24k, kendini kandırmayı bırak artık  

• birader herkesin oncelikleri ayni degil senin hayatin sana benim hayatim sana, burda edebiyat yapmak istemiyorum. belli ki cevrensinden saygi gormemis eziklenmis zorbalanmis kendine ait fikri bile olmayan butun gun internette takilab ucubenin tekisin umarim ailen bir gun seni sever

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • demirsodyum kullanıcısına yanıt

bullshitsodyum konuşmuş yine önce egolarından arın sonra boşunu yaparsın

• çalışma saati kasmak başkalarının saatine sorusuna falan göz atmak siz yok deseniz bile veriminizi düşürür arkadaşlar böyle şeyler yks stresini biraz geri kenara atıyor ama o insanın kendi kendineyken odaklanma anını biraz yalama yapar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • harbiden hocam ben de yaşarken fark ettim onu. çalışma saati tutmak masada tek seferde kaç saat dayanabiliyon onu ölçmek için iyi oluyor. yoksa diğerinin bize bi katkısı yok

• ebobekok - 14 saat

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.