Şimdi Ara

DH forumda herkesin yüksek alması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ad majorem Dei gloriam -- 29 Kasım 2021; 0:11:19 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• burası dh herkes 1.90 boyunda sarışın zeki kaslı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çalışan yapıyor.Forumda 400civarı alanda var.
  • 456 aldım ya. Kötü oldum biraz. Keşke çalışsaydım ama bunada şükür
  • şöyle düşün bu foruma yüzlerce kişi giriyor onlardan sadece birkaçı çalışkan onlar konu açıyor ama diğerleri benim puanım düşük diye konu açmaya cesaret edemiyor yani forumda çalışkanlardan çok fazla yok
  • 447 aldım bende ama konu açma gereği duymuyorum ki 480 falan alsaydım da duymazdım çünkü gideceğim lise her iki durumda da belli
  • 480 puan ile yuzdelik dilim 1.49 nereleri olur

• Bende 477 almıştım :(( keşke daha çok çalışsaydım en az bu sınavda 490 yapardım ama olmadı :( artık üniversite sınavı var onada 4 sene var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evdeki Sinek

447 aldım bende ama konu açma gereği duymuyorum ki 480 falan alsaydım da duymazdım çünkü gideceğim lise her iki durumda da belli

480 alsan da 450 alsanda nasıl aynı liseye gidiyorsun? Özel mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: cübbeli gandalf

quote:

447 aldım bende ama konu açma gereği duymuyorum ki 480 falan alsaydım da duymazdım çünkü gideceğim lise her iki durumda da belli

yok öyle değil 450 aldığımda gideceğim lise belli şuan yani liste yaptım 480 alsaydım da aynısını yapacaktım konu açma isteği duymazdım

• quote:

quote:

quote:

yok öyle değil 450 aldığımda gideceğim lise belli şuan yani liste yaptım 480 alsaydım da aynısını yapacaktım konu açma isteği duymazdım

Ben beklediğim puandan 0.4puan fazla aldım ama 10puan düşük alsamda 3tercih yapacaktım şimdide aynı 3 liseyi yazacağım

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben beklediğim puandan 0.4puan fazla aldım ama 10puan düşük alsamda 3tercih yapacaktım şimdide aynı 3 liseyi yazacağım

yani hocam zaten seviyeni biliyorsan ona göre çalışıp ona göre hedef tutturursun

• Evdeki Sinek kullanıcısına yanıt
    Keşke benim de belli olsaydı gal mı tutarsa aaal mı meral mi yoksa özel mi aklımda deli sorular

• quote:

Orijinalden alıntı: Wut is Giriş

Keşke benim de belli olsaydı gal mı tutarsa aaal mı meral mi yoksa özel mi aklımda deli sorular

Okulları gezin sonra kararları kafanızda belirlersiniz okullar hakkıda bilgi alın

• quote:

Orijinalden alıntı: Thomas Müller

burası dh herkes 1.90 boyunda sarışın zeki kaslı

+Mavi gözlü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thomas Müller

burası dh herkes 1.90 boyunda sarışın zeki kaslı

Ne kadar Egoist bir insansınız. Benden düşük alan arkadaşlarım var neler çektiğini ben biliyorum neredeyse hepsi de DH üyesi. Babalarının onları küçük görmesi onunla konuşmaması onunla küsmesi gibi daha birçok şeyler. Sizinde iyi alıp burada hava atmanız çok tuhaf eğer düşük alsaydınız nasıl olurdu bilemem...
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.