Şimdi Ara

Dh Gameboy [Arşiv] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
2
Favori
4.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sağolun arkadaşlar Emerald'ı bitirmek üzereyim. Pokémon Liga'da Son adamdayım. Yalnız su Pokémonları var. Ordaki çözümde Demir yazmısınız! Onuda yendimmi...

Benim Emerald kaseti Almanca ama GBA'da...
  • saol eline sağlık
  • güzel paylaşımm firered i tavsiye ederim
  • Arkadaşlar ben Emerald'ı bitirdim galiba. Ya bi adaya gittim değişik Trainer'lar var. Daha ne yapacağım bilen varsa yazsın. (Artık efsane istiyoruuuuuumm!!)
  • La gencler Allah tan belanızı mı istersiniz. Gidin adam gibi oyunlar oynayın bu oyun iyi guzel de cok kastırır ve bilgisayara da yuk zati bi counter strike kadar kasabilir makine. Cs demisken gidin onu falan oynayın grafik var heyecan var takım calısması var. Hem bu kadar ugrastırmaz bi kac saaten sonra sıkılırsınız, işinize bakarsınız.

Benden size abi tavsiyesi Ben onceden bitirdim bunları. Her turlu cakalıgını ve amleliligini bilirim bunun. Simdi hitmandir pesdir onları oynuyorum. Kendime geldim bırakalı yaav.

Hadi kendinize iyi bakın pekemenlerinize deil
  • Güzel Konu Sağol Paylaşım İçin
  • güzel konu olmuş sağol..
  • up up
  • quote:

Orjinalden alıntı: silentic

La gencler Allah tan belanızı mı istersiniz. Gidin adam gibi oyunlar oynayın bu oyun iyi guzel de cok kastırır ve bilgisayara da yuk zati bi counter strike kadar kasabilir makine. Cs demisken gidin onu falan oynayın grafik var heyecan var takım calısması var. Hem bu kadar ugrastırmaz bi kac saaten sonra sıkılırsınız, işinize bakarsınız.

Benden size abi tavsiyesi Ben onceden bitirdim bunları. Her turlu cakalıgını ve amleliligini bilirim bunun. Simdi hitmandir pesdir onları oynuyorum. Kendime geldim bırakalı yaav.

Hadi kendinize iyi bakın pekemenlerinize deil

• Bu nasıl bir horttur.Adama P.M. atsana.
  • Silentic sanane milletin ne oynayıp ne oynamadığından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RichardDawkins -- 11 Aralık 2008; 12:34:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Waidmann

Bu nasıl bir horttur.Adama P.M. atsana.

peki bu nası bi horttur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutum9

quote:

Boşuna bloğunu açıp belki normal bir yorum yapmıştır diye başta beni sevindiren, ardından sen ve senin gibi gereksiz insanların forumdan uzaklaştırılmaları gerektiği fikrine bir kez daha inandığım bir horttur.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: umutum9

quote:

Boşuna bloğunu açıp belki normal bir yorum yapmıştır diye başta beni sevindiren, ardından sen ve senin gibi gereksiz insanların forumdan uzaklaştırılmaları gerektiği fikrine bir kez daha inandığım bir horttur.

Bi' insan söyleyeceklerimin aynısını ancak bu kadarını söyler, adamsın.

Ayrıca şikayet ettim hemde bayağı bıkmış şekilde ettim ki, umarım şu bölümden atılırsın.

• ozaman hort.

alınık gba oyunları teklfler pm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.