Şimdi Ara

DH Geleneksel Pokémon Oyuncuları Buluşması <9 Eylül Pazar> (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bakıyorkoye hic gelmedigimden bilmedigim biryere gelemicem
  • İlk buluşmaya gittiğimde bende bilmiyordum.
  • şansımı s..... dershanede sınav var
  • quote:

Orijinalden alıntı: inthemj

şansımı s..... dershanede sınav var

+Haa?
    +Haa!?
    +Aloo.
    +Bilmiyorum, ha!?
    +Balkondayım.
    +Tamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inthemj

şansımı s..... dershanede sınav var
    Türkcan geliyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allen Walker -- 8 Eylül 2012; 22:04:14 >
  • ee saat falan belli mi, ne zaman nerde buluşulacağı ? Tek başıma gelipte bulamayacağım bir yer olmasın :D Hatta Şirinevlerde oturan varsa söylesin belki beraber çıkıp gideriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donatello91

ee saat falan belli mi, ne zaman nerde buluşulacağı ? Tek başıma gelipte bulamayacağım bir yer olmasın :D Hatta Şirinevlerde oturan varsa söylesin belki beraber çıkıp gideriz

Bakırköy/Capacity minibüslerine bin, son durakta in. Ne giyeceğini filan söyle hatta ss al buraya koy, yoksa yürürken Donatello Donatello diye konuşuyoruz.
  • Mor maskeli ve derisi yeşil olan kaç mutant kaplumbağa ile karşılaşma ihtimaliniz varki ?

Yani Capacity'nin önünde buluşulacak ? Kaçta orda olmamız gerekiyor ?
    Üstüme ne giyeceğimi tam karar vermedim, eğer hava hafif eser yada kapalı olursa Siyah Montumu giyerim. Sıcak olursa Mavi kısakollu kapşonlu bir şey var onu giyerim..
    Altımda (hava nasıl olursa olsun :D) Gri pantolon olacak. Boy 1.75. Saçlar koyu kahverengi.. Detaya gerek yok aslında, bulurum ben sizi :D Büyük ihtimalle 3-4 kişi bir arada toplanmış etraflarına bakınıp birisini arıyor olacaksınız, gözden kaçması zor yani :D (Tabi benim en geç geleceğimi düşünürsek.. erken gelirsem ve orada sadece tek kişi olursa o zaman farketme ihtimalim düşer.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donatello91 -- 8 Eylül 2012; 22:34:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Donatello91

Mor maskeli ve derisi yeşil olan kaç mutant kaplumbağa ile karşılaşma ihtimaliniz varki ?

Yani Capacity'nin önünde buluşulacak ? Kaçta orda olmamız gerekiyor ?
    Üstüme ne giyeceğimi tam karar vermedim, eğer hava hafif eser yada kapalı olursa Siyah Montumu giyerim. Sıcak olursa Mavi kısakollu kapşonlu bir şey var onu giyerim..
    Altımda (hava nasıl olursa olsun :D) Gri pantolon olacak. Boy 1.75. Saçlar koyu kahverengi.. Detaya gerek yok aslında, bulurum ben sizi :D Büyük ihtimalle 3-4 kişi bir arada toplanmış etraflarına bakınıp birisini arıyor olacaksınız, gözden kaçması zor yani :D (Tabi benim en geç geleceğimi düşünürsek.. erken gelirsem ve orada sadece tek kişi olursa o zaman farketme ihtimalim düşer.)

Carousel'e gel dostum.Ana kapının yanında diğer kapıya giden orta uzunlukta bir yol var.Yol dediysem merdivenleri falan çıkıyorsun yani öyle sokak / cadde falan değil.Orada kenarda oturuyor olacağız.

• Tamamdır teşekkürler :)
    Biliyorum çok sordum ama hala cevap alamadım, rica edersem bir de saati söylerseniz..
  • Arkadaşlar en geç 16:00'da orada olun gelmeyenleri beklemeden kaçarız.
  • Birazdan hazırlanıp çıkarım, 15.30'u geçerken orda olmuş olurum.
  • Seni facebook'ta çevrimdışı gördükten sonra forumda online görünce kahroluyorum Pala.
  • Nerelerdesiniz dönmediniz hala.
  • I'm home safe and sound.
  • Ben erken kaçtım 10 da evdeydim Olm Kaan İslam Abi dürümü Big King Extra yedirttin bize şuan ölüyorum lan midem çok kötü :(((

edit: GH de pro bi bateristimiz vardı bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abyss -- 10 Eylül 2012; 0:28:00 >
  • Big King'i sen seçtin köylü. Ayrıca gayet zevkli idi buluşma gelmeyenler şansına küssün. Donatello91 ne diyim adam reyiz ya. İlk başlarda böyle tarzımızı sohbete pek ısınamadı, ama daha sonra Türkcan ve Ahmet gidince ortama ayak uydurdu. GH çok fena Bateri çalarım.
  • Güzel buluşmaydı özet yazacak yok mu?
  • Akarım rahat olun! Özet bu. (Ayrıca güzel zaman geçirdim, onun içinde hepinize tek tek teşekkür de ederim :D)
    (Guitar Hero bölümü favorimdi ayrıca.. Ben akar Guitar çaldım, Türkcan detone fakat akar bir solist oldu, Kaan bateriye elektiriği verdi de verdi, Emre de Bass'ı tokatladı !..)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donatello91 -- 10 Eylül 2012; 0:47:32 >
  • Yeni selamlaşma/vedalaşma tarzı buldum ve yeni fıkra çok tutuldu.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.