Şimdi Ara

DH hesabım çalınıp bir sürü kişiye mesaj atılmış ne yapmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba uzun süredir aktif olarak kullanmadığım bu hesabım çalınmış ve bir sürü kişiye DM ile mesaj atılmış, genelde 2. el konuları bir şeyler alım satımla alakalı mesajlar. Ne yapmalıyım? Şifreyi değiştirdim ama yeterli mi bilmiyorum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoxyDogy -- 4 Ağustos 2024; 23:1:1 >

• Nasıl çalındığı hakkında bir fikriniz var mı hocam ? Eğer biri suç duyurusunda bulunursa zaten mesaj atılan ip adresi size ait olmadığı için bir şey çıkacağını sanmıyorum.

• Bilmiyorum mail geldi öyle anladım, bana mesaj atanların hepsine itibar etmeyin diye mesaj attım

• Çift aşamalı doğrualama var mı DH'de? Veya benim için 2. el mesajlarını falan engelleyebilir misiniz? Hesabın şifresini değiştirdim ama korkuyorum.

• Geçmiş olsun bir dönem ikinci el forumunda güvenilir eski hesap arayıp hackleyen tayfa vardı darmaduman ettiler ortalığı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elyesa541997 E kullanıcısına yanıt

Ben de onlardan biriyim sanırım, şu an ne yapmam gerektiğiyle alakalı bir bilgin var mı? Teşekkür ederim

• FoxyDogy kullanıcısına yanıt

Şikayet ticket at ama ne ile hackledikleri önemli bir açık falan varsa güvende olmayabilirsin dm ile işim yok diyorsan dm yetkini kapattırabilirsin belki

• Arkadaşlar bu şahıs beni ps5 oyun hesabı satarak dolandırmıştır. Konuşmaları ifşalayacağım yakın zamanda. Satış sonrası benip hesabım çalındı seni dolandıran ben değilim hesabı şikayet etme demeye getirdi. Güvenmeyin ve yetkililere sesleniyorum. Banlansın bu şahıs. Hesabın eski olmasına güvenip alışveriş yaptık bizi düdükledi. Dh nin de bir güveni kalmamış bu konuda.

• MindWalker kullanıcısına yanıt

Hocam dediğim gibi istediğinizi yapın, çok umurumda değil forumu da kullanmıyorum. O konuştuğunuz kişi ben değildim.

Hocam eğer sen değilsen şikayet edince mahkeme vs ip adresinden sen olmadığını görür

Evet onun için bir kişinin şikayet etmesi lazım, umarım birisi eder diye temenni ediyorum. Hesap vs de banlansın yani umrumda değil cidden.

Alacağını aldın hocam zaten neden umrunda olsun. Dh nin güveninin bitmiş olduğunada şahit olduk. Yıllarca iyi yorum alalım diye hesap kastık. Demekki anlamı kalmamış.

Hocam anlatamıyorum galiba, senin alışveriş yaptığın kişi bu hesabın gerçek sahibi değildi, ben bana gelen mailler sonucu durumu fark edip girdim ve gördüm olayları. Sonra hemen şifreyi değiştirip mesajlaştığı herkese durumu anlattım. IBAN no yu seninle paylaşmış, ad soyad bilgisi de var. Onlarla savcılığa gitmen yeterli olacaktır.

Hocam istersen adamın hesabı hackletiyim aklı başına gelsin 😎

Hocam onun hesabı falan olduğunu sanmıyorum, IBAN, tel no, mail vs biliyorum sadece. O da özel mesajlarda var zaten.

Hocam sana bunu başında söyledim. Ben o meblağ için savcılığın önünden geçmem. Dolandıcının sen olduğuna eminim. Haa değilsin diyelim dolaylı yoldan suçlu sensin. Yani birisi senin arabanı çalmış kazaya karışmış banane arabayı süren ben değilim diyip yırtabiliyor musun gerçekte bir dene istersen. Ya tutarı iade edersin, ya sattığın hesabı verirsin konu kapanır. He sen banane diyorsun bana başka seçenek bırakmıyorsun. Bu yöntemle başkalarını dolandırmaman için konuşmaları ifşalayacağım ki başkalarını da dolandırma. Kapiş. He dh yönetimi ciddiye alıp hesabını banlamamayı seçerse zaten geçmiş olsun. Bir daha dh den çöp almam.

Bu arada bu hesaptan 2 gün öncede mesajlaştık. O zaman farketmeyip para hesaba geçtikten sonra farketmen çok inandırıcı

Hocam dediğim gibi yerinizde olsam savcılığa giderdim.

• Ne oldu hocam mantıklı bir açıklama yapamadın mı? Yazık vallahi yazık. 3 kuruş için düştüğünüz hallere bak.

Hocam miktardan bağımsız eğer suçlu iban bilininiyorsa şikayet edilmeli sizden üç kuruş ondan üç kuruş toplam eden miktar büyük olur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.