*** hoşgeldiniz, sizden çok bilgiler edinmiştik, lakin forum çok tatsız, eski formuna ulaşırmı...?? |
<<<DH HYUNDAİ ERA TAKIMI>>> (2175. sayfa)
-
-
Hava dugumlenmesi olabilir hararet 90 derece üzeri fan açma noktasında bile sıcak su peteklere gelmiyorsa ya hava vardır,ya da montaj da bir hata
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Estağfurullah sadece tecrubelerimi dilim döndüğünde aktardım.eskisi gibi olması çok zor artık insanlar WhatsApp gruplarından paylaşım yapıyorlar,eskiden buralar revacdaydi.
selam takım
hoşgeldin üstad, i20 hayırlı olsun. en son pejo vardı diye hatırlıyorum
-
evet eskiden güzeldi her şey değişiyor
-
selam takım
üstad, sen de yoksun galiba ? i20 küçük gelmiştir önceki araca göre
-
2011 model dizel motorlarda 4 teker disk var mı?
-
arkadaşlar merhaba 2012 Accent era kullanıyorum ama ön taraflar ufak bir tümsekten veya çukurdan geçerken rahatsız ediyor. maysan mando veya monreo dışında önerisi olan var mıdır? yol tutuşu değil de amacım konfor.
2014 den beri aktif Era kullanıcısıyım. Bende aranızdayım dostlar. :) Aracınıza sonradan özellik eklettiniz mi?
*Kararan dikiz aynası
*Elektrikli (sinyalli) yan aynalar
*Otomatik bagaj açma
gibi değişik özellikler ekleten var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
5008 gitti ustad, şartlar değişti maalesef
selam takım 2009 şubatta teslim aldığım eram la devam etmekteyim. seneler nasıl da geçmiş anlayamıyor insan
-
Maasallah
Öyle valla, zaman nasıl geçiyor anlamıyoruz.
2010 yılında sıfır era almıştım, hala kullanıyorum.
Bana sanki arabam yeniymiş gibi gelse de 14 yıllık oluvermiş bile.
O zamanlar bu başlığı ilgiyle takip ederdim, herkes eradan memnun mu, kim arabasına neler yapıyor falan diye.
Era'dan ne kadar memnun olduğumu da buraya yazardım ama nazar değer diye korkuyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X