Şimdi Ara

DH İMPARATORLUK CLUB|RUAX FORUM VS DH FORUM|BU SAVAŞ KAÇMAZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet beyler oyun şuanda ruax forumlarındaki vatandaşların tekelinin altında ama bizimde ne kadar azmimiz olduğunu biliyorsunuz hadi toplanalım şu adamları yenelim.eyer yeterli üyeye ulaşırsa 3. dünya açılcak ve böylece asıl rekabet başlayacak.buraya kullanım kılavuzu dahil herşeyi getireceğim.bi sorunuz olursa bana sorun.
    ve işte kılavuzları getirdim:
    KULLANMA KLAVUZU

BİLGİ : Buradan gerekli bilgilerinizi alabilirsiniz.

Durum : Burada bütün bilgileriniz vardır. Finans ve topraklarınız kazançlarınıza kadar bilgilendirme vardır.

Skorlar : Burada Bütün oyuncuların skorları sıralanmıştır.

Harita : Burada Alanınıza göre konumunuz gözükmektedir.

Arama: buradan istediğiniz kişiyi aratabilirsiniz. Para toprak ve isimlere göre.

Profiller : Burada istediğiniz üyenin profil bilgilerine ulaşabilirsiniz.

Haberler : Buradan son yapılan savaş haberlerini okuyabilmektesiniz.

Klanlar : Buradan bütün klanlara ulaşabilir ve istediğiniz klanlara üye olabilirsiniz.

Diplomatlar : Buradan kaln üyelerinde atanmış diplomatlara görebilirsiniz.

TURLAR: Elinizdeki turları kullanma yeri

Gözcü : Keşif olarak kullanılır. Keşif için harcadığınız tur başına size arazi ve yiyecek vermektedir.

Alışveriş : alışveriş için harcadığınız her tur için size para kazandırmaktadır.

Yiyecek :Yiyecek için harcadığınız her tur için size yemek kazandırmaktadır.

Eğitim : Eğitim için harcadığınız her tur için size asker ve askeri birlik kazandırmaktadır.

Yazı: Yazı için harcadığınız her tur için size bilgi kazandırmaktadır.

Sağlık : iyilestirme için harcadiginiz her turdan sonra, sagiliginiz 2% artar. Vergi orani limitinden sonra, harcadiginiz her tur için sagliginiz sadece 1% artar. Sagliginiz 100% olduktan sonra, devam eden iyilestirmeler etkili olmaz, o yüzden turlarinizi dikkatli oynayin.

Binalar : Gözcüde harcadığınız tur karşılığı size verilen araziye inşa edebileceksiniz.
    Binalar hakkında Bilgi verilecektir.

FİNANS : Finansmal bilgilerin alabileceğiniz yer.

Pazar : Buradan askeri birlik ve yiyecek alabilirsiniz.

Market : Tam çözümleyemedik en kısa sürede ayrıntıları açıklıyacağızz.

Stoklar : Borsa görevi. Adı yanlış yazılmış olup düzeltilecektir.

Banka : Buradan Kredi çekebilir ve para yatırabilirsiniz.

Çekiliş : buradan Para ve Yiyecek bileti alarak ek kazanç yapabilirsiniz.

Diplomasi ve Klanlar Oyun Oynayanlarla birlikte yazılacaktır.

BİNALAR: Üretilen binalar ve Özellikleri.
    Madenler : Size para kazandıran binalar.

Çadırlar : Size köle ve işçi üreten yerler.

Kamplar : Sizin askeri güç üretim binalarınız

Dükkanlar : Madenler gibi para kazandıran yerleriniz.

Çalışmalar : Büyücü ve yeni askeri güç üretim merkezi.

Tarlalar : Sizin Yiyecek kaynağınız.

Kuleler : Saldırılara karşı savunma binalarınız.
    GÖZCÜLER VE BAŞLANGIÇ
    Arkadaşlar oyunda toprak kazanıyoruz.Toprağı GÖZCÜ ile kazanıyorsunuz.Gözcü'de her harcadığınız tur'da bir gelir geliyor..Gelir oyundaki sıralanışınızı belirler.Size bir taktik..
    Oyuna ilk başladığınız da 200 Tur'unuz oluyor.100 Tur'unu gözcüye verin..Sonra BİNALAR bölümünde ki binlaların hepsinden 600'ar tane kuruyoruz.Sonra paramızla alabildiğimiz kadar asker alıyoruz..Turlarınızın dolmasını bekleyin ve yaklaşık 150-200 Tur gözcüye verin.Gözcü'den hem toprak hem gelir hemde asker gelecektir.Kendinizi hazır hissettiğinizde KOrumanızı kaldırın:Not: 300 Tur kullandığınızda korumanız otomatik kalkar.(Korumayı kaldırmak için(Sol menü YÖNET )
    Sonradan YÖNET'den vergi oranına %60 yapın.paranız azaldığında gözcü'den gelen yemek'leri satın..Çok para gelecektir.
    Savaş Taktikleri:
    Arkadaşlar savaşa küçük askerler ile gitmeyin.En az toplam 300-400 Adamınız olsun.Toprak alacaksınız:Direk taarruz(SAvaş arabanız varsa kullanın).yoksa eğer Gerilla taktiğini kullanın
    Büyüler:
    Büyüleriniz tur harcadıkça artar..Değişik büyülerle istediğinizi yapabilirsiniz.(Örn.Move south,north büyüsü ile kıta değiştirebilirsiniz)

Şimdilik bu kadar devamı gelecek
    STOKLARDAN PARA KAZANMA
    Stoklar olarak menüde bulunan bölüme girip bir gün içerisinde paranızın büyük bir bölümünü ikiye katlaya bilirsiniz.

borsa senedi almak gibidir.

şuanda en karlı senet Alış veriş spare'dir. (SP) tek hisse $5 dolardır. dün sabah itibariyle $1 dolardan aldığım tüm hisseler 5 kat karla karşıma çıktı.

şuanda alınabilecek en uygun ve karı en yüksek kazanç bu hissededir.

böylede asker alımlarınızda kullanıcağınız parayı karlı birşekilde katlayarak hiçbir şey satmadan paranıza para katarak daha fazla asker alabilirsiniz.

Stok güncellemeleri kesin bir saati yok gibi dursada 1 gün de 1 fiyatları güncellenmektedir.
    PARA İSTİYORSAN
    fazla tarla bas üretim +610 la +1500 arasında olsun sonra sen tur harcadıkça yemeklerin artar belli bir zamana kadar yemeklerini hep 100.000 sınır olacak şekilde sat örneğin 277.000 varsa 177.000 i sat
    SAVAŞÇILARDA TAVSİYEM
    server yenilendiğinde her oyunda olduğu gibi sizden tecrübelileri olacaktır.sizde o yüzden şu anda kendinizi deneyin ve yenilendiğinde savaşçılarda çok üst sıralara çıkıncaya dek ilk 3 savaş biriminden almayın en pahalısı uyruğunuza göre değişiyor(türk,moğol vs.) siz en pahalısını alın onlar biriksin onları öldürmek çok zor rakipleriniz için şahsen ben öyle yapıyorum isterseniz 10.000 (moğollarda) mızraklı alın yavaş yavaş dibini kurutuyorlar olan değerinize oluyor.
    şimdilik açıklamalar bu kadar ilerde devamı gelcek
    işte üyelerimiz:
    1-karamaskof
    2-superadam
    3-SilenceOfSounds
    4-BeefyKing
    5-snfsrs
    6-orbjk
    hadi göreyim sizi katılın bize yenelim şu ruaxlıları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karamaskof -- 25 Mart 2007; 10:34:51 >

• ekle
  • bendee katılıyım
  • böle bi oyuna ilgi bukadarmı
  • Arkadaşlar Bir kereliğine mahsus bir olay düşünüyorum o zaman üye olacak herkeside davet edin.

İmparatorlukta bütün hesablar belirlenen bir tarih ve saatde silinecek olup sıfırdan başlanacaktır oyuna.

oylamaya katılmak içinhttp://www.imparatorluk.net/forum/index.php?topic=49.0
  • bakın gördüğünüz gibi herkes eşit olabilecek
  • Evet inşallah olur ben oyunun 3.lüğüne kadar çıktım 1.Dünya'da ama 2 kişi 1 ve 2.liği götürüyodu.Dakkada bir dala dala mahvettiler.Böyle oluncada oyunun zevki çıkmıyor haliyle.İnşallah sıfırlanırda herşey eşit olur
  • Ekle bakalım bir başlayalım oyuna
  • Hesablar sıfırlandı ve eski hesab isimleri alınamıyor şu an.
    Yeni hesab isimleri ve mümkünse türkçe karekter kullanmayalım data server türkçeye izin vermediği için böyle bir sorun oluşuyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.