Şimdi Ara

DH iOS uygulaması Gece Modu'na kavuştu! DH 2.0 yayında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
3.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Uzun bir süredir maalesef bozuk, gerçekten işkence

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sırada half life 3, portal 3 ve psp nin yeni versiyonu kaldı. Sıra sıra!

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • xbatmanx X kullanıcısına yanıt
    Biz de şaşırdık ama son bir yılda DH trafiğindeki artışta iOS’in payı Android’den daha yüksek. 🙄

• covert kullanıcısına yanıt
    Nasıl bir hata var? Detaylandırabilirseniz mümkün olduğunca hızlı düzeltmeye çalışalım.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • ahmet. kullanıcısına yanıt
    Ahmet bey merhaba, İpad Os sisteminde yatay modu kullanamıyoruz bu aylardır böyle, yatay moda dönmüyor lütfen düzeltin 😊

• Vendetta29 kullanıcısına yanıt
    Ahh evet bu listemizde olan konulardandı. Onu bi tekrar konuşalım, ne yapabileceğimize bakalım.

Konu ile ilgili bir çok arkadaşım, geri bildirimde bulundu fakat aylardır ne yazık ki kullanamıyoruz.

iPad Air 4 (iPadOS 16.1.1) cihaz ile yön kilidi kapalı olmasına rağmen iPad’i fiziksel olarak yatay konuma getirdiğimizde DH uygulaması sanki yön kilidi açıkmış gibi dikey kalıyor.

• iPad Air 4 ve iPhone 12 iOS sürümü sırasıyla 15.7 ve 16.1.1 yani sürümden bağımsız olarak haber içeriğine girince hızlı kaydırdığımızda takılıyor. Çok eskiden habere tıkladığımızda yorum simgesine bastığımızda en aşağı yorumlar kısmına iniliyordu. Yeni tasarıma geçeli yani birkaç aydır böyle bir işlev yok.

• bunlar da ios gibi 50 yıllık özelliği çok möhüm bişeymiş gibi reklam edikler sdfsdfsdf :D

• Vendetta29 kullanıcısına yanıt
    Bu konuyu ben de özellikle gündemde tutacağım. Neler yapabiliriz bir bakalım.

• Evet yayında.

DH iOS uygulaması Gece Modu'na kavuştu! DH 2.0 yayında

• Hele şükür

• Karanlık moddan önce site/forum arayüzündeki gereksiz öğelerin temizlenmesi gerekiyor.
    Tüm tarayıcıları denedim hiçbiri gereksiz öğeleri engellemiyor.
    Safari+adguard+Nitefall ile hem gereksiz öğeleri otomatik engelliyor hem de istediğim web sitesini koyu moda alabiliyorum.
    Yani niye ekstra bi uygulama yükleyim her şeyi zaten safariden yapıyorum kapatmıyorum ve bu siteyede safariden giriyorum ama az önce söylediğim durumlar var. Gerçi ben çözüyorum paylaştığım resimlerdeki görülüyor zaten ama herkes yapamıyor kötü deneyim oluyor sonuçta.
    https://forum.donanimhaber.com/neden-safari-kullaniyoruz-reklamlari-engelleyin--153300274

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A94FA7CCA -- 17 Kasım 2022; 22:30:43 >

• Karanlık modla birlikte DH iOS uygulaması harika bir deneyim sunuyor. Uygulamada reklam olmaması da cabası. Elinize sağlık.

• pc için dark mode getirsenize kardeşim

• Clickbait haber yapan editör ve aktroll hesapları da engelleseler eski günlerine yaklaşır forum.

• PC için de gelse artık? Gece forumda gezmek işkence PC de.

• iOS 13 zamanından beridir bekliyorduk nihayet geldi. Aydınlık modda DH kullanmaktan kör olacaktık.

• Hiç test edilmemiş galiba. Gece modunda cevaplanan mesajlar okunmuyor. Eski temaya geçtim, orası yine gece modu kalıyor. Epey kötü bir geçiş olmuş maalesef.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.