Şimdi Ara

DH İstanbul Toplantısında Organizatör Faciası (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
2.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • siz bağırmadam önce sanırım biz ordan ayrılmıştık sizin artık gelmeyeceğinizi düşünüp. o yüzden sesinizi de duyamadık. ama inanın ki yalan söylemiyoruz.
  • yaw ben sizi gördüm yan yana duruyodunuz niye gitmediniz yanlarına
  • neyse arkadaşlar olan oldu

biz oyuna devam
  • Abiler ben 12.15 de kadiköydeydim. daha erken deyip biraz dolaştım, sonra gittim oraya 12.45 de. Sonra diğer arkadaşlarlada tanışıp tam 13.45 e kadar bekledik, sonra ayrıldık.
  • ben de atladım vapura gelsim eve evden giriyorum :S
  • neyse başka sefere inşallah.
    hadi arkadaşlar biz oyuna devam edelim.

• Neyse.. Bir uçuk donanım parçalama olayına daha karışırım da öyle telafi ederim. Bu safer 100GB parçalayacam
  • ne oynuyosunuz beyler birdajakine beraber atarız :D
  • Olm ne satması biz sizin gibi boş beleş adam değilizki işimiz gücümüz var o kadar dedik pazar günü buluşalım diye siz daha bana pm bile atmadan kalkıp buluşmuşsunuz hem bu buluşmanın yaş ortalaması kaçtı bakem 22 nin üzerinde değilse iyikim gelmemişim beni kardeşlerini gezmeye çıkartmış dertli bi abi zannederlerdi yoksam zuhahahahhaa hem satıcı demek yanlış ben tüccarım ve iyi para ettiniz o yüzden gelmedim derrrmişiiim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Speed-Step

Olm ne satması biz sizin gibi boş beleş adam değilizki işimiz gücümüz var o kadar dedik pazar günü buluşalım diye siz daha bana pm bile atmadan kalkıp buluşmuşsunuz hem bu buluşmanın yaş ortalaması kaçtı bakem 22 nin üzerinde değilse iyikim gelmemişim beni kardeşlerini gezmeye çıkartmış dertli bi abi zannederlerdi yoksam zuhahahahhaa hem satıcı demek yanlış ben tüccarım ve iyi para ettiniz o yüzden gelmedim derrrmişiiim
    valla bilmiyorum ama barkin 12 yaşında

• Yaw ben biliyorumda söylüyorum demi

Yanlış anlamayın her yaşın bi güzelliği vardır fakat sonuç olarak insanların karşı karşıya geldiklerinde istedikleri tek şey ya kendi yaşıtlarıdır yada kendilerinden büyük insanlardır. En azından ben böle isterim o yüzden beni buluşma listesinden silin
  • o zaman listeye kendini eklettirmeden önce yaşları sorsaydın

ve zannetiğin gibi boş beleş adamlar değiliz yanlızca karşımızdakileri adam yerine koyduğumuz için işimizi gücümüzü bırakıp bu toplantıya geldik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koero -- 11/7/2004 17:32:58 >
  • hehe barkin büyü de gel
  • hötbek arkadaşım araya girip de yazılar yazma. yaşımı zaten pek çok insan biliyor. bilmeyenler için 16 yaşındayım. kimseyi de ekmedim!
  • ya ben zaten gelmiyeceğimi söylemiştim, ama gelmeyenler gerçekten ayıp etmiş,keşke gelseydim diyorum benim lise arkadaşlarıyla buluşma olayı iğrenç geçti çünkü, herneyse şimdide 100 tane cd aldım, hdd mi yedekliyorum
  • gelmeyeceğini söyleyenlere bişey demiyoruz zaten onlar en azından haber verdi ama bide gelicem deyip gelmeyenler var
  • Puhuahuahua dostluk zirvesi sonucu kavga çıkmış
    Bi dhakine sizi mewluth hocamla piyerlotide karşılicaz ama biraz zaman geçsin
    hele bi dingilensin ortalık
  • oOoOo pier loti'yi de biliyorlarmis..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.