Şimdi Ara

DH İTİRAF (12-MEZUN) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
6
Favori
3.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam benimki de 77 ama eacıyım fark sanırım belki de odur 5 6 net aytden fazla koyarsam yeter aslında. Sayısalda daha etkilidir tabii :/
  • NeOlacakBu kullanıcısına yanıt
    evet etkiliyor maalesef. üst sıralamalarda daha fazla etkiliyor. ondan kırıkla çok zor hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şey ama ya sanırım bizim biraz kasmamız lazım sonuçta İmkansız değil sonuçta diyip denemekten korkmayalım hocam y

imkansız değil doğru yine de bakalım bu sene sonuçlara öyle kararlar veririz hocam ama yüksek ihtimalle ben seneye yine gireceğim sınava

• Sanırım yine iletişime geçicez yazın
    Ama evet bu sene.. Umarım.

ailen dışında insanlara bkz.(karı kız) çok bağlanırsan üzülürsün diyo geler gecer diyo takma kafaya diyo

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    galiba hocam artık bu sene olmazsa seneye ilk 100 umarım bu sene olur..

• Yok anladım da ben anlatamadım heralde konu o değildi benim için çünkü. Yani biraz daha açarsam gerçekten düştüğünde yanında kimse kalmıyor ya ben bunu anladım yani. Kız aldattı üzüldüm şu bu çok basit duruyor zaten. Ama benim için hayata bakışımı değiştiren bir olaydı. Konu kız değil ve evet o dönem aileyi zaten daha iyi kavradım yani.. Öyle işte çaktım mevzuyu.

• Ea ve sözel hazırlık da görürsek dilden de ilk 100 gitmez mi ya bize belki farkı kaparız

abi cidden ben de yeni 12'yim 11'in ortası gibi aklım başıma geldi. kızdan ayrılmak istemiştim devam edebiliriz eğvegev dedi falan sonra kendisi ayrıldı öyle olunca koydu. aldatılmak zaten ayrı bir olay. sizde fazla canınızı sıkmayın bence Allah'dan hayırlısı neyse onun olmasını dileyin başınıza çok talihsiz olaylar gelmiş, geçmiş olsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    mükemmel fikir hocam

• Teşekkür ederim hocam sağ olun.. O işte sizin yaşadığınız o ilişkinin 2 yıl sonra o duruma soktuğunu düşünün ki siz bana göre baya erken yaşamışsınız. Bence bunları yaşamak önemli. Umarım bu sene sizin her şey yolunda geçer de istediğinizi elde edersiniz. Kendinize dikkat edin.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.