Şimdi Ara

[DH Jungler Kulübü][BÜYÜK JUNGLER REHBERİ(Taşındı)][İmzalar eklendi][+100 Kişi Olduk] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
563
Cevap
8
Favori
20.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nick Moony yazmıştım daha önce. Diamondum Tr de
    onur uyesi pls xd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaz kardeş Hecarim, Pantheon, Shen
  • Yaz Beni Haci ( Lee Sin & Kha'Zix )
  • Yaz canım vi, lee sin
  • ekleyebilirsin. Kingb nick. main çok hangi birini söyleyeyim :p wukong, xin zhao, warwick, pantheon, evelynn yaz madem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr Thoth -- 4 Ekim 2014; 14:07:31 >
  • Vazgeçtim ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elric. -- 4 Ekim 2014; 14:53:20 >
  • Arkadaşlar benim jungle da oynadığım şampiyonları ve uyguladığım buildleri bir rehber niteliğinde hazırladım. Tamamen el emeği göz nuru. (Buildlerimi beğenmediyseniz kötü yorumlarınızı kendinize saklayın pls)

[DH Jungler Kulübü][BÜYÜK JUNGLER REHBERİ(Taşındı)][İmzalar eklendi][+100 Kişi Olduk]
  • quote:

Orijinalden alıntı: bagshot

Arkadaşlar benim jungle da oynadığım şampiyonları ve uyguladığım buildleri bir rehber niteliğinde hazırladım. Tamamen el emeği göz nuru. (Buildlerimi beğenmediyseniz kötü yorumlarınızı kendinize saklayın pls)

[DH Jungler Kulübü][BÜYÜK JUNGLER REHBERİ(Taşındı)][İmzalar eklendi][+100 Kişi Olduk]

amumu buildi fazla AP degil mi

• oldukça dengeli bence
  • quote:

Arkadaşlar benim jungle da oynadığım şampiyonları ve uyguladığım buildleri bir rehber niteliğinde hazırladım. Tamamen el emeği göz nuru. (Buildlerimi beğenmediyseniz kötü yorumlarınızı kendinize saklayın pls)

Elise iyi olmuş Ancak Banshee yerine Spirit Visage, bir APC kasmadığında daha iyi

• exiledFromBadmen kullanıcısına yanıt
    rakibe göre değişir ama bence de cd falan iyi olabilir
  • quote:

Ezbere olmus biraz. Wukong icin konusuyorum mesela, kasmis bir vayne karsisina sadece randuinle cikarsan harcar. Civili de sart. Ayrica kara baltadansa sadece son fisilti yeterli. Kara balta yerine banshee veya duruma gore civili cikilmali mesela.

• batuhank26 Vi Elise Kha Zix Riven

edit : oyunu bıraktım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anomaly -- 7 Ekim 2014; 22:06:55 >
  • quote:

rakibe göre değişir ama bence de cd falan iyi olabilir

W olmasa olabilirdi. Solo bilemedin duo baron yaparsın full built iken

• Benide ekler misin

GNR Roxio nick plat5 (diamonda yolculuk )

Jarvan IV, Xin Zhao, Pantheon. En çok oynadığım 3 jungle
  • Lee sin olarak ekle

• yaz : j4 lee
  • shy lee udyr eve amumu ww ekle

• Ska-ska-Skarner! (aynen bu şekilde yaz hocam) ekle
  • lee sin vi udyr eklermisin
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.