Şimdi Ara

[DH Jungler Kulübü][BÜYÜK JUNGLER REHBERİ(Taşındı)][İmzalar eklendi][+100 Kişi Olduk] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
563
Cevap
8
Favori
20.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekle, KhaZix,Warwick,Warwick,Warwick,Trynd
  • benim de sevdiğim cahmpları güncellersen sevinirim yeni ormanda sevdiğim herolar değişti :D

nunu warwick lee sin artık :D
  • Uzun süredir oynamamıştım ve jungle da değişiklikler olmuş. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
    1) Yaratıklar değişmiş ve güçlenmiş sanırım. İzlediğim kadarı ile de artık direk mavi yada kırmızı alınmıyor, önce golem yada tombalak kesiliyor sanırım değil mi?
    2) Jungle zorlaştığı için gang atmada değişiklik oldu mu? Dün mesela ben iyice ormana odaklandım, kimse de gang gel bilmem ne diye eskisi gibi ağlanmadı. Artık jungle lar daha mı çok ormana odaklanıyor?
  • DarkEternal kullanıcısına yanıt
    yaratıkların hasar değeri ve canları arttı eskisi gibi 100 canla orman itemine güvenip giremiyosun sustain yoksa, dün mesela alışkanlıkla dakka 20 de 50 canla kırmızı kesmeye çalışım shyvanayla öldüm :)
    1) aa şampiyonları kırmızının yanındaki taş adamlara çarp atıp kırmızıya, ap junglerlar genelde kurbağa mavi yapıyorlar, çarpı ilk başta atmak ve kurbağa veya golemlere atmak önemli
    2) gank konusunda pek bişey değişmedi gibi millet senin ormanda zorlandığını bilmediği için eski usül gank atmadı afk devam ediyor :(
    s4 te çok iyi khazix oynardım ben dakka 5 5 kill olayı yalan oldu artık

• Teşekküler cevaplar için. Fakat çarpı başta atmak lazım derken neyi demek istediniz tam anlayamadım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkEternal -- 12 Aralık 2014; 10:01:07 >
  • ekle (jarvan vi shyvana master jax)

• DarkEternal kullanıcısına yanıt
    başta derken kurbağa veya golemlere çarpı en başta atmak gerekir çünkü mesela kurbağa da kendi zehrinden vs. etkilensin, golemler stun yesin felan kendi bufflarından etkilenmeleri için.

• Bi yeni jungle rehberi olsa benim gibi acemi junglerlara iyi olur.

• solkule lee vi elise
  • D2 Shaco

• shyvana jungle metasında yeri var mı ? hiç oynamadımda nasıldır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sinanhakan

shyvana jungle metasında yeri var mı ? hiç oynamadımda nasıldır ?

Shyvana'yı severek oynarım. Son bufflardan sonra çok etkili oldu. Ancak Shyvana ganker değildir, Udyr gibi oynayacaksın. Yeni metada etkili olabilir.

• nick. Major Player

main hecarim ve sejuani

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • exiledFromBadmen kullanıcısına yanıt
    udyrde pek oynamadım nasıl yani
  • quote:

udyrde pek oynamadım nasıl yani

Yani gank çok nadir atacaksın, paso farm ve cj yapacaksın. O demek.
  • quote:

shyvana jungle metasında yeri var mı ? hiç oynamadımda nasıldır ?

Shyvana iyi bir Jungle ama karşı jungleri da hesaba katman gerek eğer earl-mid gamede baskın olan Lee Elise pantheon gibi şampiyonlar varsa lanelere baskı uygulayıp carryleri one geçirirse sıkıntı yaşarsın.
    İnternette season 5 jungle tier diye aratirsan en güçlü şampiyonları görürsün.
    Pantheon fiddle xin falan ormanda yüksek canla çıkabiliyor ki büyük avantaj yeni ormanda, rek sai gerçekten dengesiz şu an win ratei en yüksek şampiyon. Yere geçirilmeden lp kasmak farzdır.

Lee sin öğrenip mekaniklerini saglamlastirirsan Lee sin bence en eğlenceli ve zevkli şampiyon.
    Ama iş mekanikte de bitmiyor, Lee sin oyun ilerledikçe gerçekten düşüyor oyundan. Doğru çağrıları yapmalısın oyunu uzatmamaya çalış.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yaz Benesas (Lee Sin , Master Yi , Pantheon )
  • FW Ryo. ( Hecarim eski mainimdi bıraktım. Şimdi lee sin,pantheon. )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunus_4151 -- 29 Aralık 2014; 18:17:29 >
  • Lizardish (Godyr,J4,Kha,Xin,Lee Sin,Yi,Pantheon,Nunu,Rammus,Rek Sai)
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.