Şimdi Ara

DH kaç para kazanır. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: oflukaplan

quote:

Orijinalden alıntı: kepezulus

bakalım yarın konuşucam arkadaşlarla,hatta bakrısnız olay güzleşir bireysel olarak kendini gösterip şirket bazında vergi vermekten muhaf tutan kişler için bakrısnız gündemde bir yasa bile oluşur,ben güzel düşünüyorum çünki ben mike mike esek gibi çalışıp koşa koşa vergimi ödüyorsam kimse itnelik yapmaz dimi enayimiyiz arkadaş )

ufak bir bütçe ayıdım bende ufak bir platforum kurucama artık uzay platformumu nasa üsümü bilmiyorum bakalım hayılsı ne is o olsun

Arkadaştan vergiye, vergiden yasaya cıkarmaya, yasadan eşşekliğe, eşşeklikten platforma, platformdan nasaya.

pampa yapma ya bir pazarımız var bırakta kahvemizi içerek okuyak güzelk ya içine etm eya :D evet yorumalr gelsin alo pampişlerimmmmmmm :D

• ah be adamalr darpane gibi para basıyor be bizde möl möl bakıp adamrın kazancına ortak oluyoruz bizimde hakımız var bizlere aylık 150 ytl yolasınlar aslında böyle olması laızm aktif kulanıcılara aylık harşlık vermeleri laızm ne güzela ldımız paralarla ruslara giderik :D
  • quote:

ah be adamalr darpane gibi para basıyor be bizde möl möl bakıp adamrın kazancına ortak oluyoruz bizimde hakımız var bizlere aylık 150 ytl yolasınlar aslında böyle olması laızm aktif kulanıcılara aylık harşlık vermeleri laızm ne güzela ldımız paralarla ruslara giderik :D

Seni ciddiye alıp cevap yazmamalıydım
  • Günlük 115 dolar, aylık 3450 dolar. Aylık 6 bin liradan fazla, iyi para değil kaç tane editör var maaşları sigortası var. Ya batarsa bu site
  • quote:

Arkadaşlar yüzbinlerce kulanıcısı olan şu site sizce aylık kaç para kazanıyor çok merak ediyorum,böyle bir site yapsak nasıl olur bu işlere girmek istiyorum bende,bakıyorum hep reklam var sitede bilgisi olan avrmı dh kaç para ciro yapıyordur ayda.

o kadar yabancı ülklere felan fabrikalara çekim yapmaya gitiklerine göre iyi para kırıyor diye düşünüyorum aylık 10 bin tl yapıyormudur bunun bilgisini nerden edinebiliriz çok merak ediyorum,vergi dairelerinden soruşturma yaplıabilirmi acaba site hakında geliri gideri konsunda ?

Öhöm Öhöm.Ayda 10 bin tl ile koca sitenin geçinmesi imkansız.En az reklamlardan aylık bi 75-100 bin tl gerekli.O kadarda çalışanın olduğunu felan düşünürsek bu 100 bin tl ideal. Şimdi senin site açıp geliştirim Dh gibi olması imkansız.Küçük bir site olabilir belki.

• Size ne la ?...Hep lak lak lakkk lakkk...Kaç lira kazanıyor ? Ne basıyor ? TL ? Yok USD...Yok...Euro ...Kaç senedir bu işe kaç lira para döküldü...Kaç insan kafa patlattı..Yokluk içinde bir şirket ortaya çıktı...Kaç kişi destek verdi?. Yazdı...yazdı...Yine yazdı.....Katkı sağladı..Okunmaya değer yazılar çoğaldıkça DH forum daha çok ilgi çekti. İnternette istediğin konuda arama yap karşına şakk diye DH den bir yazı çıkıyor..Ben kendi yazılarımı googlede çok okudum......Bunlar hiç yazdıklarınızda yok ?..Noli ? Deyin bakam..Size ne milletin kazancından ?..Dedelerimiz gözel demişler...ZENGİNİN MALI ZÜĞÜRDÜN ÇENESİNİ YORAR.. Bu yazımı silen ve dahi sansürleyen edi nin yüzü bizim tencerenin dibinden daha kara olsun...Nokta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 5 Şubat 2012; 15:00:51 >

• Ayda 200 bin tl den asagi degildir, yukari olursa bereket versin kar ettik derler yoksa pek bisi birakmaz masraflari goz onune alinca.
  • acaba aylık kaç para kazanıyor bu kazançlar nerden geliyor arkadaşlar şirketler otomatik hesaba paramı yatırıyor bu konuları nerden öğrenebilirz bende bir site kurmak istiyorum para kazanmak için
  • Her 10 saniyede Türkiye gibi bir ülkeyi alabilir.

Derin forum tartışmaları neden var zannediyorsun? Derin forumdan içeri atılanlar falan, bir de forumda darbe yapmak isteyenler. 13 eylül darbesi hiç mi duymadın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ted Mosby

Her 10 saniyede Türkiye gibi bir ülkeyi alabilir.

Derin forum tartışmaları neden var zannediyorsun? Derin forumdan içeri atılanlar falan, bir de forumda darbe yapmak isteyenler. 13 eylül darbesi hiç mi duymadın?

• quote:

nasıl yani nedemk bu cümle ya ?
  • Citizen'in maaşı 4000 tl.En az 100.000 tl ayda kazanıyordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tylėr Durden

Citizen'in maaşı 4000 tl.En az 100.000 tl ayda kazanıyordur.

bu para akışı nasıl oluyor ya nerden geliyor tık tık hesap numarasınamı akıtıyorlar la bende site kurmak istiyorum of ya
  •  DH kaç para kazanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjkjb

DH kaç para kazanır.

ruloya bak be ohhh
  • quote:

quote:

nasıl yani nedemk bu cümle ya ?

Bak seni de çizdiler, ben sana bukaşma dedim böyle işlere.
  • yanı bence aylık 100.000 TL fln rahat kazanıyordur..
  • konuyu açan kişiyi ergenekondan aldılar beyler
  • bende reklam alıp para kazanmka istiyorum ama reklamları nereden alıcaz hiç bilmiyorum siteyi açarım herşey olur fakat reklamları nasıl alıcaz hiç bilmiyorum araştırdım ama bi sonuca varamadım. hatta açtığım siteye sol taraftan bakabilirsiniz. kendimi deneme amaçlı free domain ve free host aldım o siteyi açtım. açtıgım siteden çok azda olsa para kazanıcağımı bilsem dakka durmam yıllık domain host alırım. yardımcı olursanız sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.