Şimdi Ara

DH kamyoncular grubu (109. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.991
Cevap
3
Favori
615.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Süpermiş ya bu bisiklet gezisi bende çıkmalıyım Uzun yok bi başka ama hele mercedes gibi bi aracınız varsa ama rampaları ölü :( Bmc'yi bu yüzden takdir etmek lazım...

Buda daf cf kırkayak (0 km)

[[img=http://img392.imageshack.us/img392/7946/448043ir2kn2.th.jpg]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 80.S.5.5 -- 17 Haziran 2008; 16:33:11 >

• Üstündür tabi...
  • MB driver vede forumdaki diğer kişiler harika resimler yakalıyorsunuz her sferinde senin bence bmc foto yarışmasına katılman lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 80.S.5.5 -- 17 Haziran 2008; 16:15:35 >

• Eyvallah ama bu son 2 resmi ben cekmedim.
  • Konya Ladik İnsu Petrol...
     DH kamyoncular grubu

DH kamyoncular grubu

• forum harika resimlerle ve hoş bir sohbetle ilerlemekte
  • biliyorum bolu yolunda bmc'nin birini fena yakaladık rüzgar gibi çizgili çok güzel bir foto onu hem buraya koyacağım hemde bmc fotoraf yarışmasına yolacğız.. akşama abim glsinde şoför o çünkü... :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafaemir

MB driver vede forumdaki diğer kişiler harika resimler yakalıyorsunuz her sferinde senin bence bmc foto yarışmasına katılman lazım

Ben katılmayı düşünüyom usta zaten yeride buldum bi ara orda bizim arabanın fotosunu çekecem ama çok süper bi yer geçen gittiğimde rasgele su doldurmaya indiydim uzaktan bi baktım arabaya manzara süper konuylada uyuyo ...

• BEst_of yolla bence BMC herhalde cargo yarışması olsaydı birinci olrduk :D yolda bmc'den çok cargo var :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 80.S.5.5 -- 17 Haziran 2008; 16:29:01 >
  • Ne oldu forumdanmı çıktınız :D msj atan yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 80.S.5.5 -- 17 Haziran 2008; 16:33:58 >
  • quote:

Ne oldu forumdanmı çıktınız :D msj atan yok

Valla bizim adanalı gondor a sorarsak 1142 nin tokatlamadığı tır yok...
  • quote:

Orjinalden alıntı: BEST_OF_THE_BUCAK

quote:

öyle deme ya 1142 her tırı tokatlar :D
  • bencede 1142 r420 haşat edecek bi araç bmc'nin motor torku yükse olduğu için cargo gibi eşşeğe iğne batırıp gitmio :D

kargonun 350 hp dediği tır ve kamyonlar bırak 350 hp'yi 320 hp kadar çekiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: FeAr_935

quote:

Orjinalden alıntı: BEST_OF_THE_BUCAK

quote:

öyle deme ya 1142 her tırı tokatlar :D

eee tabi tabi adam hiç çakmasa yutturacak tmm gidiyo ama 420 scaniayı nereye tokatlıyo biri 11 lt motor var birinde 12 litre fark bu...
  • valla best_of ikisini kapıştırmak lazım :D kikikikiikki otobanda
  • quote:

bencede 1142 r420 haşat edecek bi araç bmc'nin motor torku yükse olduğu için cargo gibi eşşeğe iğne batırıp gitmio :D

yok be 320 kadarda yok 350 hp lik kamyon yada tırı alan adamlar güç arttırıcı çip takıyolarki o gücü yakalayabilsinler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FeAr_935 -- 17 Haziran 2008; 16:45:43 >

• yok be 320 kadarda yok 350 hp lik kamyon yada tırı alan adamlar güç arttırıcı çip takıyolarki ö gücü yakalayabilsinler

kikikiki
    zaten hayatımda cargo gibi araç görmedim ben intercool 2621 1517 atago ondan daha iyi :D bide cargoların kupası biraz daha üstün bmc'den yükseklik açısından bmc daha geniş emme 2010'da kupayı değiştireceği zman güzel bir kupa yapması lazım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: FeAr_935

quote:

bencede 1142 r420 haşat edecek bi araç bmc'nin motor torku yükse olduğu için cargo gibi eşşeğe iğne batırıp gitmio :D

yok be 320 kadarda yok 350 hp lik kamyon yada tırı alan adamlar güç arttırıcı çip takıyolarki o gücü yakalayabilsinler

cipte geçici çözüm o resmini koyduğum 3230 da vardı 150 binde taktırdılar 300 binde üst kapak çatlattı öyle bişey olacak olsa fabrikası takardı zaten...
  • o çip güçte çok fark yaratıyormu
  • Dodge 900 ve 950'ler hala şehirler arası çalışıyorda adamlar küfür ediyor bi bizde o zaman 2520 var tabi her gün sanayide kamyon cargolar bir işe yaramaz zaten adam geldi as 900'e ben bu aracı kamyon diye çıkaranın ......... deyip deyip duruo kütük gibi içi kamyonet kadar adamın kafası tavana değiyor

• 
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.