Şimdi Ara

DH kamyoncular grubu (114. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.991
Cevap
3
Favori
615.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kanka fear_935 nasılsın???? He bu arada sezin kulandığınız araç 935'mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 80.S.5.5 -- 19 Haziran 2008; 21:17:27 >
  • nassınız millet iyiminizz buğün bmc oktaylar servisindeydim faça bi 827 geldi ama içim qitti...
  • quote:

Orjinalden alıntı: CaRgO2517

1600 yazsa ne olur arkadaş..o araba ne yakıyo hesapladınmı ?

o yolda amcamın arabası avrupa 1517 atego bayrampaşaya 270 veya 300 litre ars da yakıyo
    jette hemde depoya sırf yag dolduruyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: cargocu

bizim manı modifiye ettim photshopla sizce nasıl olmuş ben olsam arabayı böyle yapardım plaka hayal ürünüdür.

çok güzel olmuş araba bu şekilde ama kardeş yapacaksan arabayı faça bana kalırsa 310 manların özel nikalajlı ön panjurları var ondan taktır
  • MB_driver kaç gündür yoktun yine güzel resimlerin varmı????
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafaemir

MB_driver kaç gündür yoktun yine güzel resimlerin varmı????

Yola cıkmadım daha pazartesi başlıyoz nasipse.
    Albayrak benzinlik...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MB_Driver -- 19 Haziran 2008; 21:47:05 >

• inşallah bende eğer yarın boluya gidersem yolda çekecem vidolar varda dönüştürülmesi lazım bi dahaki sefer km sona dayansın yam o zaman çekecem...
  • Resim cok bende ne marka istersin varsa istediğin koyalım...
  • bnde allahın izniyle pazartesi yola çıkıyorum tatil bitene kadar gelmicekmişiz babam öyle diyor ilk yük erzuruma allahın izniyle profil demir yüklicez
    ama arabanın resimlerini katabilirim pazar gününden sonra ag kablosunu pazar günü alacam
    hadi herkeze iyi akşamlar yola çıkanların yoluda açık olsun
  • vay be actrosu çektin ha bende yakaladım bunu hatta fotoğrafı var bizim aracında dorsenin jant kapakları çok güzel... Actros 1861'in
  • quote:

Orjinalden alıntı: PREMİUM-400

bnde allahın izniyle pazartesi yola çıkıyorum tatil bitene kadar gelmicekmişiz babam öyle diyor ilk yük erzuruma allahın izniyle profil demir yüklicez
    ama arabanın resimlerini katabilirim pazar gününden sonra ag kablosunu pazar günü alacam
    hadi herkeze iyi akşamlar yola çıkanların yoluda açık olsun

Ankaradan alcı sarıyoruz genelde ama ne zaman gördün karısdırmış olmayasın...
    Seninde yolun acık olsun Eyvallah...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafaemir

vay be actrosu çektin ha bende yakaladım bunu hatta fotoğrafı var bizim aracında dorsenin jant kapakları çok güzel... Actros 1861'in

Ben cekmedim bir arkadaşım cekivermiş istemişdim...
  • Scania 310 adamla sohbet ettik taksi taşımacılığından çıkarılmış römorklu kamyon süper alçak tavan kikikiki

Emektar ford 26 plaka yolda yanından şimşek gibi çekerken yakaladık..

• Güzel resimler...
  • Buda Bizim Külüstür

Evet buda Bizim eski külüstür bunda gemi kornası vardı

• resimler güzel

• Resimlere devam

Sıfır km scania fabrikası

• Tekrar Devam(özellikle cargo 2517 sana bu 2517)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 80.S.5.5 -- 19 Haziran 2008; 22:42:08 >

• 
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.