Şimdi Ara

DH kamyoncular grubu (117. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.991
Cevap
3
Favori
615.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ne ise biraz resim ekliyeyim forum neşelensin

DH kamyoncular grubu

DH kamyoncular grubu

DH kamyoncular grubu

DH kamyoncular grubu

İŞTE KAFAYI EĞMİŞ BİR CARGO AMA PEK BELLİ OLMUYOR

DH kamyoncular grubu

DH kamyoncular grubu

DH kamyoncular grubu

• Aslanlarım benim koç gibiler maşallah Allah sahiplerine bağışlasın
     DH kamyoncular grubu

DH kamyoncular grubu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEST_OF_THE_BUCAK -- 22 Haziran 2008; 19:59:14 >
  • KERATALAR Bİ HARİKA
  • Antalya as sar renaultlarda yakıyo gıcır gıcır...
     DH kamyoncular grubu

DH kamyoncular grubu
  • ali o kepez'İn üzerinden çektin deymi assar orada var sarılar'da çok citröen renault var da var..
  • arkadaşlar ben resimleri katmaya çalışıyorum resimleri katıyorum ama sonunda iç sunu hatası diye uyarı veriyo katamiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: PREMİUM-400

arkadaşlar ben resimleri katmaya çalışıyorum resimleri katıyorum ama sonunda iç sunu hatası diye uyarı veriyo katamiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim

premium gir bu siteye üye ol

http://www.servimg.com/

Gözata bas Resmi Seç Oradaki HOST İT tşunua bas biraz bekle internet hızın bağlı 10 saniye bekle.Sonrada Baştan üçüncü linki kopyala...
     DH kamyoncular grubu

DH kamyoncular grubu

• Msn'nen yok mu senin ? Ordan herhangi birimize yollarsın bizde buraya koyarız..
  • Anormal üye dün senin arabayı gördüm sen necatibey parkının oralarda oturuyon galiba arabayı çatlak camından ve beyaza boyanımış ön panjurdan farkketiim koç gibi dinleniyodu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cargocu -- 23 Haziran 2008; 23:03:54 >
  • Ben Hasan Polatkanda oturuyorum arkadasım ama doru cam catlak on panjuru beyaza boyadım Eti de cok otur araba yada benım arabada olabılır seker fabrıkasının ordan gecıyorum bılemıcem sımdı
  • Adaş sizin memleketin araba plakalr uyusuyo tanırsın buyuk ihtimal Aliağa da cekdim bugun...
     DH kamyoncular grubu
  • aranızda gerçekten kamyonu olan arkadaşlar özelden mesajla msn adreslerini gönderirseler muhabbet ederiz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hi-Ex03

Adaş sizin memleketin araba plakalr uyusuyo tanırsın buyuk ihtimal Aliağa da cekdim bugun...
     DH kamyoncular grubu

Vay portsan ın arabasını yakalamışsın demek aliağayamı gitmiş...

• Bizim kamyona römork tatkılacak...
  • quote:

Orjinalden alıntı: BEST_OF_THE_BUCAK

quote:

Orjinalden alıntı: Hi-Ex03

Adaş sizin memleketin araba plakalr uyusuyo tanırsın buyuk ihtimal Aliağa da cekdim bugun...
     DH kamyoncular grubu

Vay portsan ın arabasını yakalamışsın demek aliağayamı gitmiş...

Ali, sen bizim çalıştığımız yerde çekmişsin yahu..
    Bizde sider'e kireç falan taşıyoruz..
    Bu kireç, metal'deki pas'ı kir'i alıyormuş..

• foruma biraz resim ekleyeyim bizim kamyonun photshopla yaptığım son hali
     DH kamyoncular grubu

DH kamyoncular grubu
  • bu dailk hali hatırlamayanlar için
     DH kamyoncular grubu

DH kamyoncular grubu
  • bence çok çok güzel oldu ilk halinden sizce?
    Not: tabi bazılarınızca bmc
  • Kardeş eline sağlık..
    Ama bu sanal alemdeki aksesuar bizi bozar..
    Bi gün sanayiye veya yakınında tabela reklam vs uğraşan adam varsa adam gibi bişeler yaptır..
    270 Man'ların vitesleri çoK dikkatimi çekiyor..Araba 2'deyken falan normal bi bmc nin boşundaki konumda hele 3'e falan attığında yere değcekmiş gibi oluyor..Olsun man güzel arabadır..

Kazasız belasız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carqocu23 -- 24 Haziran 2008; 23:27:53 >
  • evet yaptırrız bir ara evet vitesleri çok ilginç takıyon bire kırmızı ışktan kalcan hiç kendini üzmüyo yavaş yavaş 2ye takıyon bir az sıçrama var 3 e bir takıyon aynen sanki yee değcek ben devir saatine bakyıom her zaman babam 3 e takarken o kadar sert bir şekilde hareket ediyo ki yalnız konforu harika düzde de ii gidiyo rampada da fena değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cargocu -- 24 Haziran 2008; 23:34:20 >
  • 
Sayfa: önceki 115116117118119
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.