Şimdi Ara

DH kamyoncular grubu (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.991
Cevap
3
Favori
615.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mercedes axor 1840 beyaz kuğu mübarek...

DH kamyoncular grubu

DH kamyoncular grubu

DH kamyoncular grubu

• Volvonun yandan yemişi premium 440

DH kamyoncular grubu

DH kamyoncular grubu
  • -

DH kamyoncular grubu

DH kamyoncular grubu

DH kamyoncular grubu

• BMC'ler...

DH kamyoncular grubu

DH kamyoncular grubu
  • bi 440 daha(şaka maka baya tutuldu bunlarda ha)

DH kamyoncular grubu

DH kamyoncular grubu
  • quote:

Orjinalden alıntı: ALİHUN

bi 440 daha(şaka maka baya tutuldu bunlarda ha)

DH kamyoncular grubu

DH kamyoncular grubu

bu renolar çok mu yakıyor?yoksa az mı? çok ilginç kimisi çok diyor kimisi az diyor...Bende anlamdım.Yorumlarınızı bekliyorum.....

• bunların yakıtları baya az bizim 827yle nerdeyse aynı yakıyormuş...
  • sükseliler

DH kamyoncular grubu

DH kamyoncular grubu

DH kamyoncular grubu

DH kamyoncular grubu

DH kamyoncular grubu

DH kamyoncular grubu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaRgO3230(C-S) -- 14 Aralık 2007; 0:17:52 >

• o renoların neresı cımrı bızım fırmada vardı turkıyede ılk alanlardandık.arac 20 tonla %38 den asagı dusmezdı . tek dezavantajı ucuz olması baska hıc bı sey dııl 65 bın euro ya verıyolar 440 ını %10 pesınatı ver hemen alırsın horozdan. az yakanlarıda var 450 euro 5 lerı az yakar onlar az yakar dıyoruz ama bı axor bır daf cf ye göre cok %33 un altına dusmez.
    benım eskı fırmamdakı renault yenı kasayı turkıyede ılk alanlardandık..

DH kamyoncular grubu
  • quote:

bi 440 daha(şaka maka baya tutuldu bunlarda ha)

DH kamyoncular grubu

hele birde Türkiyede üretime girsin ( KARSAN ), o zaman cargolarin,prolarin hali duman....AskamIN zaten bir ayaga
    cukurda...reno motorlari ( genel anlamda ) ekonomik ,sessis ve güclü motorlardir...
    bakalim,bence Karsanin her yaptigi arac tuttu....reno kamyonlardan tabiki axorda nasibini alacak..bakalim...

resimler icin sagolasin

DH kamyoncular grubu

• renault hıc bı sekılde axor satıslarını etkılemez. ancak yerlı uretıcı ford la bmcye olan olur ama bana göre cargo da pro da renodan saglam araclardır. renoda kı motor volvo fln dıyolar ama nasıl volvo ben anlamadım 20 tonla yapısıyo asfalta gıtmıyo. 450 euro 5 lere lafım yok onlar gercekten ıyıler ama bu 440 lar traşş bmc 1142 al ondan ıyı
  • birde ranault magnumlar var onlarda süper ama kaporta kaza oldumu direk içe gömülüyor.ama iç dizzayn ı ve dış görünümü güzel.Onların fiyat ve yakıt durumları hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum......
  • fiyatini bir indirsin Reno trucks,bak nasil axorlari etkiler....muhtemelen insaat
    modelleri üretilecek....Yeni premium ve Magnum da söylendigi gibi volvo motoru ve sanzimani ( i-shift ) bulunmakta,ve
    Volvo FH modeliyle ayni saseyi paylasiyorlar..mersoyu liderlik tahtindan kimse inderemez,sonucta MANAS
    bile inderemeyip,kamyon üretimini durdurup,otobüslere agirlik verdi.....
    AMA pro ve cargo nun basini agirtacak gibi....

-- ------- ----------------

baksana su saseye

DH kamyoncular grubu

• renault magnumda sallanmaktan dal gıbı kalırsın otoban aracı ona dümdüz asfalt olcak kabını körüklü körügü patlıyo bu sefer kabın darbelerı ememıyo ıcerde ne varsa kırılıyo dökuluyo.
  • Yerlilerin başını ağrıtacak gbi diyorsunuz ama yerlilerde reno pazara girdiği zaman yerinde durmazlar bilhassa BMC reno,axora karşı bi araba üretirse ki üretecekte ben niye BMC yi bırakıpta parça fiyatı kazık olan renoyu alayım.
  • quote:

ki üretecekte ben niye BMC yi bırakıpta parça fiyatı kazık olan renoyu alayım.

o zaman prolarin fiyati bir hayli kabaracak....muhtemelen aradaki fark fazla olmayacak.....
    ozaman,yerli mal degil, otomatikman markali,fiyakali bir arac alirsin.....
    yani diyelim bir cekici alacaksin....uzun vadeli düsünüyorsun..atiyorum : pro 40 000 euro ,merso,iveco,reno 50-55000 euro....
    kesinlikle biraz fazla para verip,konforlu ve dayanikli bir arac alirsin...

DH kamyoncular grubu

DH kamyoncular grubu

• ilginc bir tasarim

DH kamyoncular grubu
  • reno alcana merso alacaksın daha iyi nede olsa yıldızı var geçersin ötekinin neyi var baklava dilimi şeklinde sadece salla
  • zaten tga diye bi olay kalmadı.bi ara herkesin hayaliydi.bayağıda pahalıydı.birden parladı ve erken söndü yıldızı.çünki parçaları çok pahalı.bi çamurluk kırılıyo adamlar yaptıramıyo...
  • As resimleri bekleyen biri var burda
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.