Şimdi Ara

DH kamyoncular grubu (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.991
Cevap
3
Favori
615.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlyushin? isminden sonra Magentis te kayboldu?
    Ve başlık duraksamaya başladı.
    tartşmalar bazen çizgiyi taşırmaya başladı..

Yeni bir hareket veya canlılık lazım..

BMC 80 lerde Volvo kab,iniyle kamyon üretme durumundaymış..fakat gerçekleşmemiş...

Toe Reo montajı yapmış..
    Askam Reolara benzer bir prototip gerçekleştirmiş..
    (bunlar en az 20-30 yıl önceki olanlar..)

Temsa' yı da kamyon üretimi için bekliyoruz.Bu arada Çin ve Hindistan lı kamyon üreticileri de sürpriz yapabilir..

Aslında LDV, Avia ve Aro' yu ülkemizden bir şirket alsaydı otomotiv sanayi bir ivmelenme kazanacaktı..

www.otometre.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asan70 -- 22 Aralık 2007; 17:50:02 >

• magentis nie gitti yaaa
  • magentisi getirin buraya nie gittin ki yani...
  • arkadaşlar hepinizin geçmiş kurban bayramı mübarek olsun.arkadaşların gitmesinde en büyük etken işi bilmeyen işten anlamayan insanlar buraya gelip yok şu iyi yok bu iyi tartışması yaratıyor.adam binmediği araba hakkında yorum yapıyor olmuyor kıyaslanmayacak şeyleri kıyaslıyor.bazı arkadaşlar axoru yok şöyle yok böyle bazıları cargoyu yok şöyle yok böyle övmeye çalışıyor.bana boşuna övmesinler ben onlardan daha iyi biliyorum fakat bu işten anlamayan arkadaşlar anlayan arkadaşlara sen böyle demiştin ama öyle değilmiş havasında dalgaya almaya çalışıyor kardeşim sen anlamıyosan sadece kendi fikrini beyan edersin gidipte bi arabayı göklerede çıkaramassın yerden yerede vuramassın adam akıllı tartışmalar ele alınsa sorun yok.adam diyorki bu bunda iyi tamam ama niye iyi diye sorduğunda saçma sapan şeyler söylüyor.lütfen herkesin bildiği fakat marka fanatiklği yüzünden gereksiz tartışmalara girişmeyelim.bende artık bu foruma nadir gidiryorum.çünkü girdiğimde cargo-bmc çatışması var.tartışma yok çatışma var.bütün resimler cargo bmc.eskiden ne güzel avrupa arabalarıda ele alırdık onlar unutuldu.bi anda kralı cargo yaptılar.akıl var mantık var bırakın bu işleri ucuz arabaların hiç bi yönden karı kalmadı.devir artık değişti kaliteli araçlar var artık sadece yağını suyunu değiştirme devri.fakat bizim yerli araçlarımız bu sorunları aşamadı fabrikasyon hataları devam ediyor.100 binde enjektör değiştiren araçlar yok sanayide motora ayar yapılan araçlar sanzımanıyla uğraşılan araçalar her yönden eksik kaldı artık yerli araçlar.tamam gelişme varmı var fakat yetersiz.sırf ucuzluk için kamyon üretiyorlar başka şey için değil.o yüzden gereksiz tartışmalar yapmayalım.bu forumu BMC-CARGO çatışma forumu yapmayalım.

• bencede büyüklük üstadda kasın ne diyelim bmc daha ii miş .... diyelim kalsın ama MAGENTİSİ GEİTİRİN ŞURAYA
  • Magentis forumu terk etmemeli..

BMC Askeri taktik araç...

www.otometre.com

DH kamyoncular grubu

DH kamyoncular grubu

DH kamyoncular grubu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asan70 -- 23 Aralık 2007; 23:38:39 >

• Fordu BMC simi var hepsi ülkemizin gözbebeği hepsi bugün onbinlerce insanımızın ekmek kapısı, hepsinin ayrı ayrı güzel ve kendine özel tarafları vardır, birinin çalıştığı sektör diğerine pek uymaz ikisininde yeri başkadır.Ford Cargo yasal tonajlarda çalışanlar için uygun, kabini baya güzel sayılabilecek yerli yakışıklı bir araç, PRO dersen onunda çok sağlam bir şasesi varki ağır yük ve şantiyeye rakibine nazaran daha yatkın gibi gözüküyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korsallar -- 24 Aralık 2007; 1:38:31 >
  • Yerlilerden Hİ EX , hiex in fabrikası askam hakkında bilgisi olan var mı?Satılıyordu ama ne oldu bilmiyorum...

DH kamyoncular grubu
  • quote:

Orjinalden alıntı: CaRgO3230(C-S)

güleceğim yoktu allah senide güldürsünboşboş konuşursan tabi engellerim

NEYSE SENİN SAÇMA SAPAN YAZILARIN İÇİN BAN YEMEK İSTEMEM KONUŞ KONUŞ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeNgİzHaN. -- 24 Aralık 2007; 16:02:32 >

• evet katılıyorum bmc nin askeri araçları gerçektende süpermiş.en önemli özelliğide kupanın yukarısında makinalı silah yerleştime yeri var.bu özellik onu çok farklı kılıyor....
  • quote:

istanbuldan hatıralar...

DH kamyoncular grubu

DH kamyoncular grubu

DH kamyoncular grubu

ne oluyor böyle uğurlama yapıyolarda??? söyleyeyim ya şehit oluyor yada gazi böyle gösterişi sevmem de zaten ne gereği var.

• devrilen kamyonun şöförü dayımdı.7 aylık evliydi.ikiz çocukları olcaktı.öldükten 2 ay sonra doğdular.dayım çocukların bile göremedi.o uğurlanan askerde içki içmiş camdan sarkıyormuş.kaza mahali boğaz köprüsü.malum gece 12 trafiği...ister istemez konvoyun arasına giriyor.bu p_ç lerde artislik yapıp kamyonu skıştırıyolar.bizim kamyona iyice yaklaşınca asker çocuk düşüyo dayımda ezmiyim diye direksiyonu kırıyo.araba devriliyo.kazada dayım olay yerinde hayatını kaybediyo.birde muavini vardı.yol arkadaşı olsun diye yanına almış ona birşey olmadı.ama ateş düştüğü yeri yakıyor.babamla bende iki araba kayseriye sigara sarmış gidiyoduk.aksaraydayken haber geldi.ben şok geçirdim.yolun ortasında arabayı durdurmuşum.neyseki arkadaki yücel abi benm arabayı alıyo.ben ordan izmire babamla bileti kesip geldim.ama o yol insanın gözünde git git bitmiyor.o olaydan bir iki sene sonra kamyonculuğu bıraktım.ama keşke de dayım dirksiyonu kırmasaydı.en fazla bu dünyadan bi pisllik daha eksilirdi...şuan çocuğu babasının fotoğraflarını elinden düşürmüyor.yetimliğin ezikliği heran üstünde.nasıl bir meslektir allahım bu.lanet çıksın böyle mesleğe ....!

• quote:

devrilen kamyonun şöförü dayımdı.7 aylık evliydi.ikiz çocukları olcaktı.öldükten 2 ay sonra doğdular.dayım çocukların bile göremedi.o uğurlanan askerde içki içmiş camdan sarkıyormuş.kaza mahali boğaz köprüsü.malum gece 12 trafiği...ister istemez konvoyun arasına giriyor.bu p_ç lerde artislik yapıp kamyonu skıştırıyolar.bizim kamyona iyice yaklaşınca asker çocuk düşüyo dayımda ezmiyim diye direksiyonu kırıyo.araba devriliyo.kazada dayım olay yerinde hayatını kaybediyo.birde muavini vardı.yol arkadaşı olsun diye yanına almış ona birşey olmadı.ama ateş düştüğü yeri yakıyor.babamla bende iki araba kayseriye sigara sarmış gidiyoduk.aksaraydayken haber geldi.ben şok geçirdim.yolun ortasında arabayı durdurmuşum.neyseki arkadaki yücel abi benm arabayı alıyo.ben ordan izmire babamla bileti kesip geldim.ama o yol insanın gözünde git git bitmiyor.o olaydan bir iki sene sonra kamyonculuğu bıraktım.ama keşke de dayım dirksiyonu kırmasaydı.en fazla bu dünyadan bi pisllik daha eksilirdi...şuan çocuğu babasının fotoğraflarını elinden düşürmüyor.yetimliğin ezikliği heran üstünde.nasıl bir meslektir allahım bu.lanet çıksın böyle mesleğe ....!

çok geçmiş olsun başınız sağolsun...

• allah rahmet eylesin.bu işte malesef böle.riski fazla.başkalarını kurtarmak isterken kendi canın gidiyor.bela her an her yerden gelebilir.bütün arabayla uğraşan herkese allah kolaylık versin
  • cok gecmıs olsun. basınız sagolsun . ama bogaz köprusunden kamyon gecmezkı fatıh sultan mehmet dıycektın herhalde
  • magantis gelmedi yaww ?
  • aynen eray abınınde söyledıgı gıbı senı aramızda görmek ıstıyoruz magentıs .
    magnetıs ıcın cargo benden

DH kamyoncular grubu
  • O ZMN DA BMC DE BENDEN..

DH kamyoncular grubu
  • arkadaşlar bu volvo f 1225 ler nasıl 79-83 model falan bayağı düşük iyi arabalar mı çekicileri bayağı ucuz aklımda şu aralar.ekmek yedirir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaRgO3230(C-S) -- 28 Aralık 2007; 19:54:58 >
  • Arkadaslar selam, size bir türlü sirtimi ceviremiyorum....tekrar aranizdayim....Kamyon alemini
    insanlarimiza,soförlerimize, yeni nesi kamyon esnafina sevdirmeye devam edecem...bir tek
    istegim var..tartismalar ve kavgalar illaki olacak...sonucta " kamyoncuyuz", delikanliyiz,ama
    kavgalarimiz bile güzel kelimelerden olussun...cünkü bu forumu 18 yas alti ve hatta daha kücük genclerimiz bile
    takip ediyor, yani kamyon alemine gönül vermis herkese iyi bir örnek göstermemiz ve bu
    kamyon alemini sevdirmek icin gayret göstermemiz lazim ( bakalim cargo-bmc kapismasi ne zaman
    yeniden alevlenecek ),resimlere devam....................
    hepiniz benim icin cok kiymetlisinis ( yalanim varsa, ALLAH bana yarin 31.dogum günümü nasip etmesin )

hadi ,paylasimlara,resimlere , " kavgalara devam...

procular,cargocular,vabis ve mersocular....forumu senlendirelim

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.