Şimdi Ara

DH kamyoncular grubu (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.991
Cevap
3
Favori
615.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nice yeni yaşları BMC, Cargo, Hi-Ex ve diğer Türk malı araçlarla görmeye (magentis 02)
    Bir kaç mesaj önce bahsedilen Çin malı kamyon üretme işi hangi markaya ait?

www.otometre.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: asan70

Nice yeni yaşları BMC, Cargo, Hi-Ex ve diğer Türk malı araçlarla görmeye (magentis 02)

www.otometre.com

tesekkür ederim asan70 kardes....
    ---- --------- ---------------------------------
    cin kamyonu hakkindaki soruyla , r mavi steyr i kastetiysen,
    bu firmaya ait

CNHTC - Sinotruck

http://www.cnhtc.com.cn/en/

• nette tasarım bir ford cargo buldum aslında arkadaş kamyon olayına biraz hakim olsa, iç hacim vb konuları düşünüp tasarım yapsa çok süper işler ortaya çıkarabilecek kapasitede gözüküyor...
     DH kamyoncular grubu
    alıntı yapılan sitenin linkide burada http://www.tr3d.com/index.php?id=galeri&r=1463

• quote:

Aslında Türkiye de üretilecek diye anladığımdan ;Türkiye' de hangi Çin malı kamyonun montajı-üretimi yapılacak demek istedim..

www.otometre.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: asan70

quote:

Aslında Türkiye de üretilecek diye anladığımdan ;Türkiye' de hangi Çin malı kamyonun montajı-üretimi yapılacak demek istedim..

maalesef o konuda pek net bilgim yok,net bilgilere rastlamadim....
    ama suna kesin gözüyle bakabiliriz....Cinliler Türkiye Pazarini daha cok bir üs
    olarak düsünüyor...cinli otobüsler Avrupanin bir cok ülkesine ihrac ediliyor...zonda yurdumuza
    fabrika kuramadi , ama cinliler bu konuda inatcilik yapabilir...otobüsleri bizde üretip, avrupa ve komsu
    ülkelere ihrac sözkonusu , en yakin zamada olabilir...foton bir ara hafif ticari arac ürettirmeyi planliyordu, JAC
    geldigi gibi ülkemizden geri döndü...sayet cinliler yurdumuzda kamyon üretiminre girerse, bu yerli
    markalarimiz icin bir iflas olabilir....günümzde artik bir cok markali kamyon , cekici trafige cikiyor...pro ve cargo, muhtemelen
    son 5-10 senesini yasayabilir....cünkü esnaf o zaman bir axor/scania...veya bütcesine göre bir ( cargo/prodan
    10-20000 euro ucuz ) cinliyi tercih edecek...evet, yakinda görecegiz..
    Tüm ükeler , Yurdumuzda ticari araclarin iyi bir fiyata ve ugun bir kalitede üretildiginden haberdar...CINLILER bu
    pastadan bir pay muhakkak almak isteyecek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E75606366 -- 30 Aralık 2007; 19:04:45 >

• YENİ YAŞIN MÜBAREK OLSUN MAGENTİS ABİ SEN DE BU TOPİĞİ BIRAKIRSAN OHHHHOOO İŞİMİZ VAR SENİNLE DE HA!!! OLMADI.. BU TOPİĞİ SEVGİLİ ALİHUN KURDU BİZLER DEVAM ETTİRECEĞİZ...
  • sagolasin cengizhan kardes...bu foruma TAKILMAKTAN ZEVK ALIYORUM::::::
    1-2 gün sonra kardesim elimden bilgisayari alacak, okul icin lazimmis
    yani o zaman 1-2 defa ayda anca .......ama forumu senlendirmeye devam edelim....

bu ara, eray kaptan renolara kafayi fena takti.....acaba eray haci......( renault -- karsan )ileride.......
    bu nicki görebilirmiyiz : ReNoTrUcKs

http://www.allports-trucks.co.uk/Y894JGS.jpg

eray kaptan, yakisir

• quote:

Orjinalden alıntı: BmCpRo827

Bu Gidişle O Olacak Zaten.Yerli Arabalara Verdiğimiz Paraya Yazık..Çektiğimiz Çile O Biçim.Ama Yine Bize Para Kazandıran Arabalar.Eğer Ucuzlarsa Reno Da Biraz Direk Geçiş Olur..Çünkü Yeni Renolar Gözüme Giriyor..

kaptan, sen iyimisin..yahu bir yasima daha girdim ( dün ) , eray kaptan ,ilk defa bmc ( ara sira scania ) disinda
    baska bir kamyon markasi hakkinda güzel ve düsündürücü bir yorum yapiyor....sen beni cargodan kurtardin, bende seni
    prodan .....oley

• quote:

Yokki Şu Magnum un Kırkayağı ! !

magnumun kırkayağı hemde yurtiçi taşımacılık için abi tamam araç otel gibi ama sen onu çukurlu bozuk yola sür çok pişman olursun tabi birde satarken
  • quote:

Gerçeği Konuşmak Lazım Magentis..Diğer Avrupa Araçlarının Ömrü 30 Sene Gidiyorsa Bizim Türk Arabaları 20 Sene Gidiyor..Sana Bir Örnek Vereyim.Bende 94 Model 2521 De Var.Resimlerini Ekliycem.Araba 94 Model olmasına Rağmen Vitesinde Bir Boşluk Yok,Kaportada Çürük Yok..Bu Araba Fatih,Cargo Yada As950 V.s Olsaydı Miladını Doldurmuş Veya Zorla Çalışıyor Olurdu..Yani Anlatmak İstediğim 5 Kuruşa 3 Köfte..Ben Şuan Proya O Parayı Veriyorum İçimden Ne Kadar Yazık Desemde Scanianın Volvonun O Yayla Gibi Kabinini Görünce O Arabaya Binesim Gelmiyorsa Proda Bana O Arabalardan Fazla Kazanç Sağlıyor.Benim İşimede Başka Uyucak Araba Yok..Mercedes Uzun Ömürlü Diye Ben Max. 200 - 300 Km Yol İçin Bazen 20 Tonu Bulmayan Yük İçin Mercedes Almam ki ..

Abi sende aslında Mercedes hastasısınhep böyle başlar Mercedes

• haklisin kaptan...soförlük zaten zor bir meslek.....

baksana , adam 10 sene icinde, bir kaza yüzünden ne hallere düstü-----

sonucta scania,magnum , pro olsun..teker üstünde para kazanmak adami yipratiyor

http://www.tasimacilar.com/haber.asp?wtc=haber&id=5825
  • adam hapis yatti, ama bu kaza sebebiyle bir sürü olayi aydinlatti, yine
    mapusa düsüp, onu ve ailesini yaktilar...böyle hukuku anlama mümkün degil...
    adamin biri devleti hortumluyor...elini sallayarak dolasiyor,soför adam sucsus yere hayti mahv oluyor....
    almanyada bile 30-35 yas arasi türkiyeden tir soförlerini görüyorum, adamlar sanki 50-60 yasinda..
    yollar,gümrükler, trafikte bir sürü olay, sigara , uykususluk..zor meslek

garibin yüzü nerde gülmüs
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: korsallar

quote:

Yokki Şu Magnum un Kırkayağı ! !

magnumun kırkayağı hemde yurtiçi taşımacılık için abi tamam araç otel gibi ama sen onu çukurlu bozuk yola sür çok pişman olursun tabi birde satarken

Yahu Magnum Bizi Aşar Zaten.İki Günde Laçka Olurda..Benim Laf Öylesine Zaten..Kırkayağı Olsa Bile Kim Alır Onu.Uzay Gemisi Gibi Kışın Karda O Kabine Binmesi Dert.Ayak Falan Kalmaz Kırılır Düşünce..

PRO 935 alacaktın ne oldu abi?

• quote:

istermisin , bir sürpriz yapip , hepimizi sok edip, 3235 alsin....
  • iyi geceler kaptan....bende yavas yavas uzayayim....iyi geceler DH kam.grubu

tüm soförlere kazasis belasis yolculuklar

http://shop.paa-sporet.com/images/60123%20Copy.jpg
  • quote:

Orjinalden alıntı: magentis02

quote:

Yeni çıkacak ACTROS lardan vereceğiz abimeyakışır arada bizede bi tur verirsin değilmi abi

• quote:

Yılbaşının İkinci Haftasına Kaldı.Zaman Bulup Gidemedim Bayiye.En Kısa Zamanda 2521 in Yerine Filoya Koyucaz Kısmetse..Eski Arabayla Olmuyor

Hayırlısı olsun...Birşey soracağım siz bilirsiniz, BMC lerin özelliklerine bakıyorum eğimi yüksekliği ayarlanabilir direksiyon yazmıyor yok mu?yoksa gerektemi yok?BMC yeni yüksek kabin yapacakmı sızan bilgi varmı?bence tavanı yükseltsinler birde kabin içini değiştirsinler...
  • quote:

quote:

quote:

Kapımın Önüne Koymam Magentis.Allah Korusun..935 Le Makas Alma Zamanı Geldi Zaten Onun.Bi Çıksın Yollarada..Öyle Yüksek Beygir Motor Koymakla Olmuyor Ford Çok Çalışman Lazım Çokk !

zaten bende gece gece, seni kizdirayim dedim..yapmaz olaydim..uykun kacmistir...rüyanda simdi seni 3235 tokatlar...
    935 insallah resmini en kisa zamada görürüz...hangi renk acaba....
    neyse, Haci,sen yoldan gelmissindir ....Gute Nacht

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yeni çıkacak ACTROS lardan vereceğiz abimeyakışır arada bizede bi tur verirsin değilmi abi

Kırkayağı Olsaydı Düşünürdükte..Yahu Actros Bizi Aşar..Ama Şaka Bir Yana Teknolojisi Güzel Araba O Bakımdan Mercedesi Kutluyorum..

Abi yalan yok üstüne teknolojik donanımı olan araç görmedim duymadım, peşinede volvo var diye biliyorum mesela çift depolu olanları araç çalışırken yakıtı dengelermiş vede araç giderken tümsekten geçerken kendisi körük yüksekliğini ayarlıyor pıst pıst ama ben onda mercedes in klas duruşunu bulamadım belediye otobüsü gibi ışıklı tabelası var üstte bakkalmıyız tırcımıyız

• Orjinalden alıntı: korsallar
    [

...... gibi ışıklı tabelası var üstte bakkalmıyız tırcımıyız

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.