Şimdi Ara

DH Kar Topiği.. 2018-2019 BEYAZ KIŞ SEZONU AÇILDI. HAYIRLI OLSUN :) (1175. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24.378
Cevap
151
Favori
590.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
77 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11731174117511761177
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

iyi de yağmıştı, üzüldüm...
  • 2 saat içinde yollar kapandı Bursa'da.
    Şimdi durum stabil
  • Uludağ Üni bazı noktalar kilitenmişti. Ne foto ne video çektim. O kötü oldu. Çoktan beri araba ittiğimi hatırlamıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kar mar bitti geçmiş olsun
  • Yalova'ya gün içinde baya yağdı. Sabah yağmur yağıyordu. Sonra bir kara çevirdi 2 saat içinde baya kar oldu ortalık. Arkadaşlarla doya doya karın tadını çıkardık, iyi oldu valla
  • Bursa'da öğleden sonra hunharca yağdı. Yollar kilitti.. Kayan otobüsler vs,

Öğlen 1 ile akşam 6 arası kesintisiz lapa lapa yağdı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cat_power -- 12 Ocak 2015; 20:02:35 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uludag da 3 metre olmus kar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan su yagis istanbula gecen haftaki soguklarla gelsrydi efsane o zaman olurdu. Zaten istanbuln hele hele kadikoyun kaderini anlamiyorum. Hava kar seviyelerinde olur yagis keser hava isinir yagis gelir. Dalga gecer gibi. Biktim.

• Ankara kar yağışlı

• Ankara'ya kar değil , bildiğin buz yağıyo , yollar erimişti , tekrar tutmaya başladı
  • Eskişehir karlı 16. gününü yaşıyor 3 gün 10 cm eriyor tekrar 15 20 cm kar yağıyor Bugün sabah lodos ile baya ılındı hava 3 gibi dışarı çıkmıştım hava 12 dereceydi arabayla çıktım 3 gündür yatıyordu. Biraz dolandım sıcaklık rüzgarla yarım saatte -1'e düştü 10dk sonra da kar geldi . 4 den beri aralıksız kar yağıyor 20cm oldu şehir merkezinde sıfırdan tutan yerler. Eskisinin üstüne yağan yerler ise 1 metreye doğru gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

Eskişehir karlı 16. gününü yaşıyor 3 gün 10 cm eriyor tekrar 15 20 cm kar yağıyor Bugün sabah lodos ile baya ılındı hava 3 gibi dışarı çıkmıştım hava 12 dereceydi arabayla çıktım 3 gündür yatıyordu. Biraz dolandım sıcaklık rüzgarla yarım saatte -1'e düştü 10dk sonra da kar geldi . 4 den beri aralıksız kar yağıyor 20cm oldu şehir merkezinde sıfırdan tutan yerler. Eskisinin üstüne yağan yerler ise 1 metreye doğru gidiyor

Eskisehir her sekilde yasanilasi yer. Hayat ucuz hava soguk insan az. Ohhh. Tasinicam cidden

• quote:

Orijinalden alıntı: master of darkness

quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

Eskişehir karlı 16. gününü yaşıyor 3 gün 10 cm eriyor tekrar 15 20 cm kar yağıyor Bugün sabah lodos ile baya ılındı hava 3 gibi dışarı çıkmıştım hava 12 dereceydi arabayla çıktım 3 gündür yatıyordu. Biraz dolandım sıcaklık rüzgarla yarım saatte -1'e düştü 10dk sonra da kar geldi . 4 den beri aralıksız kar yağıyor 20cm oldu şehir merkezinde sıfırdan tutan yerler. Eskisinin üstüne yağan yerler ise 1 metreye doğru gidiyor

Eskisehir her sekilde yasanilasi yer. Hayat ucuz hava soguk insan az. Ohhh. Tasinicam cidden

eskişehirin her şeyi iyi hoşta özellikle merkezin şehir planı rezalet.
  • Bende Eskisehirliyim ogrenci icin guzel ama cogu sey sadece gostermelik yasamsk icin biraz kotu ozellikle ulasim sikinti.

• Hava durumlarından anlayan birileri bi söylesin. Kocaeli bi daha ne zaman kar görür? Şöyle tatil edecek şekilde bi daha yağsa ne güzel olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krauser DMC

Hava durumlarından anlayan birileri bi söylesin. Kocaeli bi daha ne zaman kar görür? Şöyle tatil edecek şekilde bi daha yağsa ne güzel olurdu.

Ben anlamam ama cok arastiririm. Ay sonuna kadar guclu bir soguk yok. Yazilanlar bu sekilde. 26 sina kadar fisss. Ay sonunda bir hareketlenme var diyorlar ama 1000 lere degisir o

• Pazartesi sabah karla karışık yağmur, akşam ise tüm Marmara'ya yoğun kar yağışı geliyor. Çarşamba günüde Marmara dahil tüm çevre bölgelerde kar yağışı var.

DH Kar Topiği.. 2018-2019 BEYAZ KIŞ SEZONU AÇILDI. HAYIRLI OLSUN :)
  • Hadi bakalım yeni bir sistem geliyor.

• Gelecek sistem marmara ege iç anadolunun batı kısımları(ankara dahil) batı karadeniz bu tarafları etkileyecek. Pazar akşamından itibaren yurda trakyadan giriş yapacak .Arkasından yeni bi sistem daha geliyo inşallah takip ediyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ataberk3612 -- 5 Şubat 2015; 13:23:04 >
  • Arkadaslar pazartesi den itaren istanbul dahil cok etkili yogun kar geliyor. Aman dikkat. Daha da guclenip bi 2004 potansiyeline sahip olabilir. takipteyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nallart -- 5 Şubat 2015; 17:44:18 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 11731174117511761177
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.