nallart ne be. |
DH Kar Topiği.. 2018-2019 BEYAZ KIŞ SEZONU AÇILDI. HAYIRLI OLSUN :) (1216. sayfa)
-
-
Şu konuda muhabirlik yapan her bir fedakar üye > Nallart. -
quote:
Orijinalden alıntı: Whippoorwill
Şu konuda muhabirlik yapan her bir fedakar üye > Nallart.bizim ankara başlığımız vardı, onu ben açmıştım. 2007-2008 döneminin aktif üyeleri bayağı fotoğraf paylaşıyordu. burası istanbul başlığıydı. sonra genelleştirmişler burayı. kadir topbaş kar yağacak dedi de yağmadı diye burada neler yapmışlardı adamın fotoğraflarına.
-
Kar yağışı için ev ortamını hazırlayanlar vardı hocam.
Ey gidi eski günler. Artık o heyecan yok forumda. -
o güzel insanlar o güzel atlara binip gittiler, demirin tuncuna adamın hiçine kaldık.
iklim de değişti ya, 13 yıl önceki hava yok artık.
-
Evet, inanılmaz bir tutarsızlık var havada. Kış hiç kış gibi değil. Sanırım bu da eskide kaldı. -
İstanbul icin kar yagsin istiyoruz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Whippoorwill
Kar yağışı için ev ortamını hazırlayanlar vardı hocam.
Ey gidi eski günler. Artık o heyecan yok forumda.Bu konuyu kimsesiz gormek cok uzuyor.
-
yagmur yokki.kar olsun
Gerçekten efsane bir konuydu.
Umarım bu kış biraz daha hareketli olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whippoorwill -- 2 Aralık 2020; 23:2:12 > -
Ankaradaki arkadaslardan fotograflari bekliyoruz.
yılbaşı geldi kar yok bununla avunun
-
a** geçen sene kıt kıt sesini duyamadım inşallah bu sene bol bol yağar.
edit: Allah'ın izniyle dün kıt kıt sesini bolca duydum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flashchuck -- 17 Ocak 2021; 22:10:42 > -
istanbulun çeşitli ilçelerinden kar haberleri gelmeye başlamış. ssleri videolari bekliyoruz
-
uludagda 30 cm var kayak mevsımı baslamıstır
-
hafta sonu yogun kar varmıs marmarada
-
İstanbul genelinde hızlı bir soğuma var. Yağış il geneline yayılıyor. Çeşitli ilçelerden kar haberleri geliyor...
var mi benim gibi kar nobetinde olan?
Küçükmecede arabaların üstü beyazladı. Bu hafta sonu kara doymak istiyoruz.
-
Fotoğraf? -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X