Şimdi Ara

● DH Karakalem Grubu ● [ 233 Kisiyiz! ] [Grubumuz Güncel] (91. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.087
Cevap
62
Favori
339.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Manga türünde birşeyler çizmek isteyen varsahttp://beingmangaka.blogspot.com.tr/ sitesine bakabilir faydası oldu öğretici ve bilgilendirici bilgiler var tavsiye ederim
  • ● DH Karakalem Grubu ●   [ 233 Kisiyiz! ] [Grubumuz Güncel]
  • Posterim en sonunda bitti..

Tam çozunurluk satılıktır

● DH Karakalem Grubu ●   [ 233 Kisiyiz! ] [Grubumuz Güncel]
  • Evvela cümleten merhaba.

Bilenlere kısa bir sorum olacaktı;

Füzenin kağıttan başka kağıtlara ya da başka bir yere bulaşmaması için ne yapmak gereklidir? Aydınger falan mı koymalı?
  • E-Nazmi E kullanıcısına yanıt
    füzenin dokunduğunuz zaman uçmaması ve diğer kağıtlara bulaşmaması için saç spreyi tavsiye ederim. marka vs önemli değil market,çin pazarı tarzı yerlerde 5 liraya alıp uzaktan sıkıp bir gir gün öyle bırakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: niirvana

füzenin dokunduğunuz zaman uçmaması ve diğer kağıtlara bulaşmaması için saç spreyi tavsiye ederim. marka vs önemli değil market,çin pazarı tarzı yerlerde 5 liraya alıp uzaktan sıkıp bir gir gün öyle bırakın.

Teşekkürler.
  • Bende karakalemle calismayi cok seviyorim ama yaptiklarim cok amator aliyor burda baya pro olanlar var kendinizi nasil gelistirdiniz karakalem kurslarina mi gittiniz yoksa bi sure sonra yapa yaoa insan kendini gelistiriyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rigsby

Bende karakalemle calismayi cok seviyorim ama yaptiklarim cok amator aliyor burda baya pro olanlar var kendinizi nasil gelistirdiniz karakalem kurslarina mi gittiniz yoksa bi sure sonra yapa yaoa insan kendini gelistiriyor mu

Merhaba,
    Karakalem çizim becerisini geliştirmek için her alanda olduğu gibi yine sürekli çalışmak,el egzersizleri yapmak ve bıkmadan usanmadan severek yapmak bu işin püf noktalarından. Hiç kimse bu işe profesyonel derecede başlamadı. Tavsiye edilen eğitim ve öğrenme şekli profesyonel kişilerden kurs eğitimi alarak temeli oluşturmak. Kendi kendinize evde de çalışmalar yapabilir ve internetteki kaynaklardan yararlanabilirsiniz. Geliştirme süreleri kişisel olarak değişebilir, bir süre sonra gelişme durabilir önemli olan sürekli çizim yaparak belli bir çizgiyi yakalayıp eli canlı tutmak.

• hayvan cizmesi kolay oldugu icin ilk hayvanlarla basladim bakalim gitgide gelistirirsem super kahramanlari cizmek istiyorum suan cizdiklerim cok basit oluyor

• Bloguma beklerim...karakalem ve daha fazlası için uğraşıyorum..örnek çizimim
  • Konuyu gormem cok cok iyi oldu arkadaslar. bende karakaleme asiri merakliyim ve cizim konusunda belli basli yeteneklerim oldugunu dusunuyorum. Acikcasi muzik yapmaktan bile daha zevkli geliyor bana bu is. Onerebileceginiz taktikler karalama sekli golgelendirme vs aydinlatirsaniz benide diger meraklilar gibi cok makbule gecer. Bi kac ornek taktim etmek istiyorum sizlere hatalarim varmi nerelerde yanlis karalama yapmisim gosterirseniz egerki;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 9 Mart 2015; 3:01:34 >

• Yeni bi resim daha yaptim. Gece 3 gibi basladim 6 ya dogru bitti, buyrun;

● DH Karakalem Grubu ●   [ 233 Kisiyiz! ] [Grubumuz Güncel]● DH Karakalem Grubu ●   [ 233 Kisiyiz! ] [Grubumuz Güncel]● DH Karakalem Grubu ●   [ 233 Kisiyiz! ] [Grubumuz Güncel]

• ● DH Karakalem Grubu ●   [ 233 Kisiyiz! ] [Grubumuz Güncel]
  • Kimse ilgilenmiyor sanirim ? Acemi Cizimlerim/cizimlerimiz hakkinda bi yorum yapicak taktik soyleyecek yokmudur acaba ?

• Selamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CANGO17 -- 18 Mart 2015; 20:50:11 >
  • Herkese iyi çizimler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WolF-EyE -- 18 Mart 2015; 21:12:34 >
  • edge of sky

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. MacMillan -- 21 Mart 2015; 16:02:33 >

• canlanın biraz gençler ve Rick Grimes

• quote:

Orijinalden alıntı: WolF-EyE

Herkese iyi çizimler

Gerçek sandım görünce :D

• 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.