Bildirim
● DH Karakalem Grubu ● [ 233 Kisiyiz! ] [Grubumuz Güncel] (94. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Gayet güzel hocam. beğendim.. Bu işte yetenekli olduğun belli.. özellikle Beatles çok iyi olmuş -
Karakalem hobisi ile ilgili daha fazla ortam ve bilgi edinmek istiyorum.Bildiğiniz başka forumlar,sağlam bloglar,kaliteli ressamlar vs. varsa önerilere açığım.Bir de eğitim hususunda kaynaklar var mıdır ?
Yakında bir kaç çizimle geliyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: VeniVidiVecihi
Karakalem hobisi ile ilgili daha fazla ortam ve bilgi edinmek istiyorum.Bildiğiniz başka forumlar,sağlam bloglar,kaliteli ressamlar vs. varsa önerilere açığım.Bir de eğitim hususunda kaynaklar var mıdır ?
Yakında bir kaç çizimle geliyorum
deviantartta traditional art kısmına bakın
eğitim olarakta youtube da herşey mevcut sanırım dil sorunu yok zaten bakarak öğreniyorsunuz sonuçta :) -
-
-
Bende gruba girmek isterim msj falan mı atıyoruz yoksa burdan söylemek yeterli mi :D bu arada kendi açtığım başlıkta güncellemeler yapıyorum arada :D imzamda mevcut beklerim
Misaki Ackerman, Eren Yeager, Levi Ackerman - Shingeki no Kyojin
Kaneki Ken - Tokyo Ghoul
Kougami Shinya - Psycho Pass
Misaki Mei - Another
Urahara Kisuke
Titan Eren
Levi Ackerman (bu eski kız arkadaşımda yeni telefonla çekemedim maalesef :D )
Juu ban Tai Taicho Hitsugaya Toshiro ve Hollow Ichigo
Finally Getsuga Tensho ve Kyoraku
Genryusai Yamamoto ve Hirako Shinji
Ichimaru Gin ve Juu ichi ban Tai Taicho Zaraki Kenpachi
Full Hollow Ichigo ve Kuchiki Byakuya
Jushiro Ukitake
Usui Takumi Chibi ve Ayuzawa Misaki Chibi
Lucy "Elfen Lied ve Sünger Bob"
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante__34 -- 7 Eylül 2015; 19:58:40 >
-
@furkankobek Grubumuza hoşgeldiniz. Çizimleriniz renk kattı elinize sağlık :) Beyblade den de karakter çizimleri bekliyorum -
-
@ VeniVidiVecihi Kusura bakmayin sayfa karismis fotograflardan Grubumuza hosgeldiniz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Teşekkür ederim beğenmenize sevindim
< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır > -
Çok güzel görünüyor gerçekten, fotoğraf gibi.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler beğenmenize sevindim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Böyle bir grubun dijital çizim yapanların olanından varmıdır ? -
http://swat57.deviantart.com/
Arkadaşlar buraya tek tek atmaya üşendim. Bayağı bir çizimim var aslında ama bu linkte bir kısmını bulabilirsiniz. Yorumlarınızı bekliyorum -
Arkadaşlar amcaoğlum dh da böyle bir grubun olduğunu söyledi ve benden rica etti acaba ordaki arkadaşlar ücretli veya ücretsiz benim için bir çalışma yapabilşr mi diyor? Detaylar için p.m atarsanız sevinirim. Ek olarak konu açmak istemedim hem forum kirliliği olmasın hemde böyle güzel bi grubu güncel tutmak adına buraya yazdım. Bu arada belirtmem gerekir gerçekten çok yetenekli dostlarımız varmış yaptıkları çalışmaları görünce gerçekten bu bi sanat ve bunu yapan gerçekten bi sanatçı dedim içimden. Konu ile ilgilenen varsa cevap bekliyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
:D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurt gibi açım -- 15 Temmuz 2021; 4:40:50 > -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X